Insecticid REGEMI ALFA - 1 Litru
Insecticid REGEMI ALFA - 1 Litru
Click pentru a mari poza

Insecticid REGEMI ALFA - 1 Litru, Sharda Cropchem, Contact

PR-101277

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Regemi Alfa, insecticid biocid, cu actiune de contact si ingestie, cu efect rapid de soc in combaterea insectelor zuratoare si taratoare.

Substanta activa:
 Alfa - cipermetrin 6 %

• Depozit controlat termic
• Mod de ambalare: 12 buc/bax
• Ambalaj: 1 Litru


Sharda Cropchem

PRP: 296.31 Lei

194.99 Lei

Economisiți: 101.32 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Produse corelate

Informatii

Date tehnice Insecticid REGEMI ALFA


• Substanta activa: Alfa - cipermetrin 6 %
• Formulare: Suspensie concentrata (SC) de culoare alba, insecticid miscibil in apa, miros slab aromaticOmologari Insecticid REGEMI ALFA


Daunator combatut: Gandacul de bucatarie (Blatella germanica), Furnici negre (Lassius niger), Muste (Musca domestica), Tantari (Culex quinquefasciatus)

Doza: 25 ml de produs in 5 litri de apa (1 litru de solutie pentru 20 mp suprafata de tratat)Mod de actiune Insecticid REGEMI ALFA


Substanta activa alfa-cipermetrin actioneaza prin contact si ingestie si are efect de soc asupra insectelor zburatoare si taratoare. Substanta penetreaza relativ usor stratul de chitina al insectelor si are efect remanent.Mod de utilizare Insecticid REGEMI ALFA


Se utilizeaza 1 litru de solutie pentru 20 mp suprafata de tratat. Se foloseste pentru tratamente in spatii interioare si exterioare, locuinte, cladiri industriale, spatii comerciale, institutii publice, spitale, depozite, ferme, etc. A nu se aplica produsul langa alimente, ustensile sau suprafete care intra in contact cu alimentele. A nu se aplica langa animale de companie. A nu se aplica pe resturi de origine animala sau vegetala.

In cazul in care insectele vin din exterior se pulverizeaza in benzi de 10 cm pe sub usi si ferestre. Distributia solutiei se va face dupa caz, pe intreaga suprafata sau de-a lungul perimetrelor camerelor, in colturi unde de obicei se refugiaza insectele, in cuiburi, etc. In spatiile permanent locuite tratamentul se aplica numai din loc in loc, in benzi sau in crapaturi.

Aplicarea se face prin pulverizare, rezidual, cu aparate si echipamente specifice aplicarii produselor biocide lichide, cum ar fi pompe de umar, pompe de spate, atomizoare, etc. Acestea vor asigura o pulverizare uniforma si de joasa presiune. Pe suprafetele curate aplicarea va fi mai eficienta, iar produsul va avea o perioada de combatere mai lunga.

Remanenta produsului mai depinde de natura suprafelelor tratate, temperatura, umiditate, frecventa curatirii suprafetelor tratate. Pentru tratamente cu actiune reziduala lunga pe suprafete insalubre sau cu absorbtie ridicata, doza s-ar putea sa nu fie suficienta.

Dauntori vizati: gargarite, muste, viespi, purici, capuse, tantari, purici, paianjeni, furnici, plosnite, gandaci de bucatarie etc.

Specificatii

Tip produsInsecticide DDD
Domeniu de utilizareCasa
Bloc
Industrial
Spatii publice
Spital
Depozit
Ferma
Institutii publice
Substanta activaAlfa-Cipermetrin
Ambalaj1 Litru
Spectru daunatoriPaianjeni
Plosnite
Furnici
Capuse
Purici
Tantari
Muste
Viespe
Gandacul de bucatarie oriental
Gandaci de bucatarie
Actiune produsContact
Mod aplicarePulverizare
Mod ambalare12 buc

Review-uri

Review adaugat de
21 Mar 2021
(Insecticid REGEMI ALFA - 1 Litru, Sharda Cropchem, Contact):

Ra

(5/5

Multumiti total

Va multumim pentru recenzie, domnule Ezeanu.
Toate cele bune!

Verdon a raspuns pe data de: 22 Mar 2021
Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.