Produsele producatorului Oregon

Oregon lider mondial in productia de lanturi pentru motoferastraie


Logo Oregon                 

Liderul mondial in productia de lanturi si accesorii forestiere.Oregon - scurt istoric primul lantOREGON® este liderul mondial incontestabil in productia de lanturi pentru motoferastraie (drujbe), sine de ghidaj, pinioane de antrenare, si o multitudine de alte accesorii forestiere.


Inca de la dezvoltarea primului lant pentru motoferastrau, acum mai bine de 50 de ani, OREGON® s-a situat in fruntea companiilor producatoare de sisteme de taiere.


OREGON® a adus permanent inovatie in acest domeniu, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile. Spre exemplu, lantul cu elemente de reducere a reculului, cel cu elemente pentru reducerea vibratiilor si cel cu ungere sporita.


OREGON® este cu adevarat o companie mondiala, avand fabrici în U.S.A., Canada, Brazilia si centre de distributie în Japonia, Russia, UK, Germania, Franţa, Suedia si Belgia.


Compania si cei 4500 de angajati ai sai sunt complet devotati acestui domeniu. Departamentul de dezvoltare si procedeele de fabricatie fac ca produsele Oregon sa depaseasca asteptarile clientilor.


"Suntem mandrii de contributia pe care am adus-o in domeniul forestier inca din 1940 si suntem hotarati sa continuam sa producem cele mai eficiente si inovative produse".


OREGON® produce consumabile pentru cele mai importante marci de motoferastraie (drujbe) din lume: Husqarna, Stihl, Dolmar. De asemenea, Oregon este cel mai important producator de consumabile pentru utilajele Harvester.


In Romania, partenerul exclusiv al brandului Oregon® este Husqvarna Padure & Gradina S.R.L.


Verdon Solution S.R.L., cu sediul in Sibiu, se numara printre distribuitorii autorizati ai brandului Oregon, punand la dispozitia clientilor sai urmatoarea gama de produse: lanturi pentru motoferastraie Husqvarna, Stihl, Dolmar, Partner, Jonsered, Bosch, etc., sine de ghidaj pentru aceleasi marci, pinioane de antrenare, pile de ascutire, carcase de ambreiaj, si o multitudine de alte accesorii forestiere.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 145 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.