Clupe forestiere

Cauti o Clupa forestiera de calitate, clasica sau electronica? Alege din gama diversificata Verdon. Clupe forestiere Nestle, Haglöf, Bahco, Codimex. Lungimi de la 40 cm la 102 cm. Diverse inscriptionari. Profil plat, oval sau triunghiular.

Sunt 8 produse.
Afiseaza 1 - 8 din 8 produse

Clupe forestiere Nestle, Haglöf, Codimex, Bahco


Suntem mândri să comercializăm în România o gamă extinsă de instrumente de inventariere forestieră, lucrând cu branduri de top precum Nestle, Haglöf, Codimex și Bahco. Aceste clupe forestiere sunt esențiale în măsurarea și evaluarea precisă a masei lemnoase, un proces vital în gestionarea eficientă și sustenabilă a resurselor forestiere.

Măsurarea Buștenilor: O Necesitate Precisă

 

Pe parcursul traseului lemnului, de la pădure până la beneficiarul final, măsurarea corectă a masei lemnoase este crucială. Datorită formei neregulate a buștenilor, măsurarea precisă devine o provocare. La VERDON, recunoaștem importanța utilizării instrumentelor adecvate pentru a asigura acuratețea datelor.


Clupele forestiere sunt unelte esențiale în silvicultură, utilizate pentru măsurarea diametrului buștenilor. Acestea funcționează pe principiul unei rigle gradate, adaptate pentru a înconjura trunchiul arborelui.

Clupele pot fi clasice, cu scala de măsură direct imprimată pe ele, sau electronice, oferind citiri digitale precise. Utilizatorul deschide clupa, o plasează în jurul bușteanului la înălțimea dorită și citește diametrul direct de pe scală sau afișaj. Această metodă asigură măsurători rapide și exacte, esențiale pentru gestionarea durabilă a pădurilor și evaluarea corectă a volumului de lemn.Metodele de Măsurare și Utilizarea Clupelor Forestiere


În industria forestieră, metodele de măsurare se bazează pe principii bine stabilite, unde volumul lemnului este măsurat volumetric, piesă cu piesă. O clupă forestieră de calitate este esențială în acest proces, permițând măsurarea exactă a diametrului buștenilor, fie cu, fie fără coajă, conform normelor specifice.

Cerințele pentru Clupe Forestiere de Înaltă Calitate


La VERDON, oferim clupe forestiere care îndeplinesc toate cerințele esențiale pentru o măsurare exactă și eficientă:

  • Precizie: Cu scale corect imprimate și mânere reglabile pentru ajustarea fină.

  • • Manevrabilitate: Ușor de utilizat, chiar și în condiții dificile de lucru.

  • • Durabilitate: Fabricate din materiale rezistente, asigurând o lungă durată de viață.

  • • Ergonomie: Ușor de întreținut, transportat și depozitat, optimizând procesul de lucru.

Alegând clupele forestiere de la VERDON, beneficiați de tehnologie de top, precizie neegalată și durabilitate asigurată. Suntem dedicați să vă oferim uneltele necesare pentru a transforma măsurarea buștenilor într-un proces eficient, exact și conform cu realitatea. Descoperiți gama noastră diversificată și alegeți standardul de aur în inventarierea forestieră.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.