Fungicide

Alege dintr-o gama variata de Fungicide la preturi avantajoase pentru culturile de legume (ceapa, tomate, castraveti, cartofi), pentru vita de vie, pomi fructiferi, plantatii silvice si chiar si pentru culturile de cereale, de la producatori consacrati precum Adama, Arysta, BASF, Bayer, FMC, Nufarm, Syngenta, UPL si multi altii.

Sunt 257 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 257 produse

Fungicide Verdon

Fungicidele
, substante din categoria pesticidelor, sunt folosite in gradina, pentru pomi fructiferi sau pentru vita de vie, pentru a trata diferite boli ale plantelor. Fungii pot cauza daune importante culturilor, iar fungicidele combat fungii si/sau sporii acestora.

In oferta Verdon, care cuprinde o gama variata de fungicide la preturi avantajoase, vei descoperi substante cu actiune de contact, actiune curativa, sistematica sau preventiva.

Fungicidele se pot folosi pentru culturile de legume (ceapa, castraveti, cartofi), pentru vita de vie, pomi fructiferi, plantatii silvice si chiar si pentru culturile de cereale.

Fungicidele combat boli ale plantelor precum alternarioza la tomatepatarea cafenie la tomate, alternarioza la ardei, basicarea frunzelor, fainarea, mana si multe altele.

Link-uri utile: Zeama bordeleza, Fungicid CABRIO TOP, Fungicid CHAMP 77 WG, Fungicid SCORE 250 EC

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.