Seminee decorative si Sobe

Daca iti doresti un semineu decorativ, fie ca este vorba de semineu de apartament, bio semineu, semineu electric, sau chiar soba pe lemneVerdon iti ofera zeci de variante din care sa-ti alegi preferata!
Sunt 33 produse.
Bio semineu Juliet -226
lei

Bio semineu Juliet

1,825.00 Lei 1,599.00 Lei
Afiseaza 1 - 33 din 33 produse
Semineele decorative, numite si seminee de apartament sau false, sunt solutia ideala pentru cei care isi doresc o alternativa la semineele clasice, din motive de spatiu, costuri sau preferinte. Semineele decorative vin in nenumarate forme si stiluri, de la minimalist si modern, la rustic, retro si clasic. De asemenea, poti alege intre seminee albe, negre, cu aspect de lemn sau piatra. 

Semineele false nu necesita cos de fum si sunt extrem de usor de intretinut. In acelasi timp, chiar daca semineul este fals, flacara este cat de poate de reala, dar nu emana fum in incapere si nici mirosuri neplacute. 

Un alt avantaj al semineelor decorative este ca se monteaza foarte usor, chiar daca sunt pentru podea, perete sau pe colt.

Daca locuiesti la bloc, nu ai spatiu sau, pur si simplu, iti doresti efectul unui semineu fara sa cureti jarul ramas dupa fiecare aprindere a lemnelor, semineul decorativ este perfect pentru tine!

Citeste mai mult