Seminee decorative si Sobe

Daca iti doresti un semineu decorativ, fie ca este vorba de semineu de apartament, bio semineu, semineu electric, sau chiar soba pe lemneVerdon iti ofera zeci de variante din care sa-ti alegi preferata!
Sunt 81 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 81 produse
Semineele decorative, numite si seminee de apartament sau false, sunt solutia ideala pentru cei care isi doresc o alternativa la semineele clasice, din motive de spatiu, costuri sau preferinte. Semineele decorative vin in nenumarate forme si stiluri, de la minimalist si modern, la rustic, retro si clasic. De asemenea, poti alege intre seminee albe, negre, cu aspect de lemn sau piatra. 

Semineele false nu necesita cos de fum si sunt extrem de usor de intretinut. In acelasi timp, chiar daca semineul este fals, flacara este cat de poate de reala, dar nu emana fum in incapere si nici mirosuri neplacute. 

Un alt avantaj al semineelor decorative este ca se monteaza foarte usor, chiar daca sunt pentru podea, perete sau pe colt.

Daca locuiesti la bloc, nu ai spatiu sau, pur si simplu, iti doresti efectul unui semineu fara sa cureti jarul ramas dupa fiecare aprindere a lemnelor, semineul decorativ este perfect pentru tine!

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.