Seminte Profesionale de Legume

Depozitul de Semințe Verdon, controlat termic, pregătit pentru legumicultorii profesioniști din România. Profitați de prețuri avantajoase la semințe profesionale legume: Clause, Syngenta, Seminis, Hektar, Rijk Zwaan. Descoperiți cele mai bune semințe de legume!

Sunt 212 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 212 produse

Semințe de legume profesionale

Seminte legume

Ce înseamnă Hibrid F1?

„Hibrid F1” este termenul folosit pentru prima generație de semințe/plante hibride care apare după încrucișarea unui soi de plantă uniform genetic cu un alt soi uniform genetic.

Producerea de hibrizi F1 sănătoși, necesită utilizarea de plante părinte care descind din linii pure care se autopolenizează constant pentru a produce una sau mai multe trăsături dorite.

Crearea liniilor pure pentru un hibrid F1 poate dura până la 7 sau 8 ani! După ce horticultorii stabilesc două linii pure și le polenizează încrucișat, plantele vor purta semințe hibrid F1.De ce să alegi semințe profesionale?

Motivul pentru care horticultorii se străduiesc să producă semințe/plante hibride constă, în primul rând, în beneficiile de care grădinarii se bucură.

În general, aceste plante provenite din seminte profesionale prezintă „vitalitate hibridă”. Ele pot avea rate mai mari de supraviețuire a răsadurilor, pot dezvolta flori mai timpurii, pot produce recolte mai mari, pot prezenta rezistență la boli și insecte și pot avea un aspect mai uniform.


Care sunt cele mai apreciate semințe profesionale din Romania?


Printre cele mai apreciate semințe profesionale de legume se numără semințele de roșii cu crestere nedeterminată, printre care Semințe de roșii inimă de bou PROFITTO F1 Seminis, Seminte Tomate ALAMINA F1 Rijk Zwaan
, cât și alte semințe de diferite tipuri de legume, precum  seminte ardei iute, seminte castraveti cornichon, seminte salata, seminte pepeni verzi și multe altele.

Descoperă toată gama de Seminte plante de la Verdon!

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.