Seminte si material saditor


Un spatiu verde frumos amenajat transforma cu totul aspectul unei gradini. Cea mai des intalnita solutie pentru amenajarea spatiilor verzi o constituie un gazon ingrijit, alaturi de cateva straturi de flori. Nimic nu este mai frumos vara decat sa te bucuri de un gazon verde si moale si de culorile si parfumul florilor, insa o gradina bine intretinuta poate fi un element de decor frumos chiar si pe timpul iernii.

Primul pas pentru un gazon frumos il reprezinta semintele de cea mai buna calitate. Alege seminte specifice pentru tipul de gazon pe care il doresti: gazon de umbra, gazon de soare, gazon pentru teren si apoi foloseste ingrasaminte speciale pentru intretinerea acestuia pe tot parcursul anului.

In oferta Verdon se regasesc seminte pentru gazon si ingrasaminte pentru gazon si flori de la producatori de renume, precum Everris.

Si pentru ca ne place sa impartim cu tine, nu uita ca beneficiezi de discount in cazul in care cumperi o cantitate mai mare din acelasi produs si de pret fix la transport, indiferent de valoare sau de destinatie.

Sunt 137 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 137 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.