Seminte Plante Furajere

Cumpara Samanta lucerna, Seminte trifoi alb pitic, Iarba de Sudan si diferite amestecuri furajere pentru cosit, la pret redus. Depozitul de Seminte Verdon, controlat termic, este pregatit pentru livrari in toata tara. 

Sunt 46 produse.
Afiseaza 1 - 46 din 46 produse

Seminte lucerna, Plante furajere

Lucerna


Lucerna este o leguminoasă cu frunze care poate fi folosită pentru creșterea fertilității și ca și cultură furajeră. Are o toleranță ridicată la secetă și, de asemenea, o rezistență bună la ploaie abundentă, ceea ce o face o propunere atractivă în contextul în care modele meteorologice sunt din ce în ce mai neregulate.


Când se seamănă lucerna?


Lucerna ar trebui semănată toamna, sau primăvara devreme, dar este de preferat să fie semănată în sezonul de toamnă. De asemenea, pentru că lucerna preferă un sol bogat în apă și zone umede, este de preferat ca lucera să fie semănată în zone de câmpie și în luncile râurilor.

Chiar dacă lucerna rezistă bine la secetă, este de preferat ca aceasta să aibă parte de o irigare eficientă și precipitații abundente, pentru o creștere constantă și mare a producției.

La Verdon găsești semințe lucernă de cea mai bună calitate, pentru o cultură de lucernă cu rezistență foarte bună pe timpul iernii și o rezistență deosebită la uzură, cu conținut ridicat de proteină și digestibilitate bună.


Link-uri utile: Samanta lucerna drajata GEA, Samanta Lucerna Romaneasca MADALINA, Seminte lucerna POMPOSA, Samanta lucerna GEA, Seminte

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.