Zootehnie

Magazin Zootehnic Online, cu o gama complexa de produse pentru cresterea animalelor in ferma. Beneficiaza de cele mai importante branduri din industria zootehnica: KERBL, PURINA, Aesculap, Rotecna, Reihntechnick, Oster, Corral.

Verdon importa si distribuie in Romania intreaga gama de produse a brandului KERBL, din Germania. Instrumentar Veterinar profesional, Furaje si concentrate PURINA, Garduri electrice, Hranitori si adapatori pentru vite, cai, porci, oi, pasari, iepuri.

Sunt 411 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 411 produse

Cresterea animalelor si a pasarilor este o activitate foarte profitabila pentru fermierii mari sau mici, sau chiar si pentru persoanele care doresc sa creasca animale pentru consum personal. Insa pentru acest lucru, furajele si concentratele sunt foarte importante in alimentatia animalelor si a pasarilor, deoarece completeaza necesarul de vitamine si minerale pentru dezvoltarea acestora. In plus, alte aparate si produse utile in zootehnie, precum adapatoarele si aparatele de muls sunt necesare pentru a usura muncile zilnice si pentru a veni in mod special in ajutorul celor care trebuie sa se ingrijeasca de un numar mare de animale.

In magazinul Verdon gasesti furaje si concentrate de cea mai buna calitate de la firma Purina, produse de la Kerbl si de la alti producatori de renume in domeniul zootehniei. Vei descoperi produse care te vor ajuta sa cresti animale si pasari sanatoase si bine ingrijite si te vei putea bucura de o productie mai mare de lapte, oua si/sau carne din partea acestora.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.