Lanturi antiderapante forestiere

Sunt 18 produse.
Afiseaza 1 - 18 din 18 produse

Lanturi antiderapante forestiere


Lanturi antiderapante Camioane, TAF si utilaje forestiere

Lanturile antiderapante sunt intotdeauna o alegere inteleapta pentru sezonul de iarna si nu numai. Lanturile antiderapante forestiere sunt de fapt solutia, avantajoasa economic, a celor care aleg ca productivitatea sa nu le fie influentata de conditiile meteo. Plasele de lant antiderapant Rud, special concepute pentru utilaje forestiere puternice, se monteaza relativ simplu, fiecare pereche avand in dotare un set de elemente (zale) pentru schimb sau pentru ajustarea dimensiunii.

Tipul de zala, pintenii, configuratia lantului si proprietatea de autocuratare in timpul rularii, asigura lanturilor antiderapante RUD o aderenta permanenta la sol. Pentru TAF-uri forestiere, camioane forestiere sau pentru alte tipuri de utilaje puternice, care se pot impotmoli usor in zapada sau noroi, lanturile antiderapante sunt optiunea ideala, dar si singura.

Iti oferim o gama larga de lanturi antiderapante Rud in magazinul Verdon, special concepute pentru TAF-uri forestiere, camioane si alte tipuri de utilaje puternice. Pentru siguranta si eficienta, alege lanturi antiderapante de calitate.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.