Insecticide

Alege dintr-o gama variata de Insecticide la preturi avantajoase pentru culturile de legume, vita de vie, porumb si pomi fructiferi, de la producatori consacrati precum AdamaArystaBASFBayerFMCNufarmSyngentaUPL si multi altii.

Sunt 163 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 163 produse

Pesticide Insecticide

Insecticidele
sunt substante din categoria pesticidelor, folosite pentru combaterea insectelor daunatoare, a oualor si larvelor acestora la legume, vita de vie, porumb, pomi fructiferi si alte culturi. Insectele daunatoare pot afecta foarte mult recolta, de aceea este absolut necesar sa se intervina cu aplicarea unor insecticide.

In oferta Verdon se regaseste o gama larga de insecticide la preturi avantajoase, care include substante cu actiune de contact si cu actiune sistematica.

Insecticidele se folosesc pentru a combate insectele daunatoare la arbori, pomi fructiferi, legume, cereale, vita de vie, plante tehnice si plantatii silvice. Aceste substante combat insecte daunatoare precum acarianul rosu, gandacul de Colorado, gargaritele si alti daunatori.

Link-uri utile: Adjuvant pesticide BREAK THRU S240, Insecticid KARATE ZEON, Insecticid DECIS EXPERT 100 EC, Insecticid CORAGEN, Adjuvanti

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.