Insecticide

Cauti un INSECTICID Eficient si Sigur pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare din exterior si interior? Alege din Oferta de Insecticide Profesionale Verdon. Scapa de Muste, Tantari, Capuse, Gandaci de bucatarie, Furnici, Paianjeni, etc. 

Sunt 72 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 72 produse

Scapa de Insectele Zburatoare si Taratoare

Insecticidele se folosesc pentru a preveni si a combate infestatiile cu muste, tantari, gandaci de bucatarie si alte tipuri de insecte in spatii publice, care sunt mai vulnerabile in fata acestor fenomene.

De asemenea, spatiile industriale sau comerciale, si chiar si locuintele pot fi afectate de aparitia si inmultirea insectelor zburatoare, in functie de conditiile mediului inconjurator. De aceea, actiunea insecticidelor se mentine pe o durata care variaza de la cateva saptamani la cateva luni, pentru a se elimina si larvele, respectiv ouale depuse de insecte.

Verdon iti ofera o gama diversificata de insecticide pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, a tantarilor si a altor tipuri de insecte zburatoare si/sau taratoare. Gasesti insecticide concentrate, pentru prepararea solutiilor si insecticide pulbere, care actioneaza fie prin ingerarea substantelor de catre insecte, fie prin actiune de contact, de la producatori recunoscuti pentru calitatea produselor lor, precum BASF, NovartisBayer, Kollant.

Descopera: Insecticid muste AMP 100 SG - 100 g, Adama, Solutie pentru muste

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.