Raticide

Cauti Otrava Sobolani, Otrava Soareci, Raticide sau Capcana Sobolani? Descopera cea mai buna otrava de sobolani in Oferta de rodenticide profesionale Verdon. Pliculete de pasta, Blocuri parafinate, Pellets. Preturi mici. DISCOUNT per CANTITATE !!!

Sunt 59 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 59 produse

Scapi sigur de soareci si sobolani!

Soarecii si sobolanii nu numai ca produc pagube materiale insemnate in locuinte, spatii publice, agricultura sau in pomicultura, dar sunt si purtatorii unor boli periculoase pentru om si afecteaza igiena generala a locuintei sau a altor spatii care se confrunta cu o infestatie.

Raticidele reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru combatarea acestor daunatori. Aceste substante actioneaza in general ca niste momeli pentru soareci si sobolani, pe care rozatoarele le ingereaza.

Raticidele sunt eficiente in cazul mai multor specii de sobolani, precum soarecele de casa, sobolanul negru, sobolanul de apa sau de canal si alte specii de soareci si sobolani.

In magazinul Verdon, gasesti raticide pentru combaterea soarecilor si a sobolanilor din locuinte sau spatii publice, precum si raticide destinate combaterii acestor daunatori in agricultura si in silvicultura. In oferta noastra se regasesc diferite tipuri de raticide de la KollantBASF, MetaTox, Promedivet, Vebi, precum si de la alti producatori de renume.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.