Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.

9201664

Ratibrom 2 Pasta este o momeala rodenticida pentru soareci si sobolani, gata pentru folosire.

Substanta activa: bromadiolone 0.005 g + benzoat denatonium 0.001g + substante apetisante si ademenitoare.

Ambalaj: 5 kg.

Produse Kollant

Livrare in 24-72 ore.

115.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -10% 103.50 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 23.00 Lei discount per cantitate Verdon
3 buc -12% 101.20 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 41.40 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -14% 98.90 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 64.40 Lei discount per cantitate Verdon

Caracteristici raticid Ratibrom 2


Momeala rodenticida pentru soareci si sobolani, gata pentru folosire. Ratibrom 2 Pasta pentru uz domestic si civil distruge toate speciile de soareci si sobolani: sobolani negri, sobolani de canal, soareci de casa, sobolani de apa, cartite, etc.Mod de actiune raticid Ratibrom 2 


Ratibrom 2 Pasta isi exercita actiunea prin ingestie, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in cateva zile, fara a avertiza celelalte rozatoare fata de otrava; aceasta permite o deratizare totala.

Soarecii si sobolanii, odata intoxicati chiar si in urma unei singure ingestii, vor avea senzatia de sufocare si vor muri in scurt timp.

Ratibrom 2 Pasta s-a demonstrat eficient si impotriva soarecilor si sobolanilor ”rezistenti”, pana acum, la anticoagulanţi. Contine Benzoat denatonium ce previne ingestia accidentala de catre animalele non-tinta.


Mod de utilizare raticid Ratibrom 2


Ratibrom 2 Pasta este o momeala gata pentru folosire si se utilizeaza asa cum este. Faceti gramajoare de cate 25-50 g de Ratibrom 2 Pasta in locurile frecventate de rozatoare: locuinte, canalizare, santuri, canale, gradini, magazii, spatii pentru gunoi, etc., inlocuind momeala consumata, pana la disparitia completa a soarecilor si sobolanilor.

Pentru o combatere eficienta, plasati momelile in statii de intoxicare (Go in small sau Go in big). A se evita atingerea momelilor cu mainile goale. Folositi intotdeuna manusi din cauciuc sau din PVC. Mascati momelile cu scanduri sau tigle vechi in locurile frecventate de persoane sau animale domestice.

Categorii fitofarmacie12. Raticide

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate