Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.
Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.
Click pentru a mari poza
  • Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.
  • Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.
  • Raticid Ratibrom 2 Pasta 5 kg.

Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci

9201664

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Ratibrom 5.0 Pasta este o momeala rodenticida pentru soareci si sobolani, conditionata sub forma de pliculete cu pasta rosie, gata de utilizare.


Substante active:
• bromadiolone 0,005 g
• benzoat denatonium 0,001 g - substanta amara

• Combate eficient Soarecii si Sobolanii

Pliculete pasta rosie

• Pretul conține TVA: 19%
• Mod de ambalare: 1 buc/bax

• Ambalaj: 5 kg


Produse Kollant
CantitateDiscountPret/buc.
2 buc -5% 138.70 Lei
3 buc -6% 137.24 Lei
4 buc -7% 135.78 Lei
5 buc -8% 134.32 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

146.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Produse corelate

Documente

Verdon - Aviz Raticid RATIBROM 2 PASTA Rosie (838.1k)

Informatii

Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie


KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA este un rodenticid gata de utilizare sub forma de momeala proaspata pe baza de bromadiolone, substanta activa anticoagulanta extrem de eficienta impotriva sobolanilor si soarecilor, chiar si dupa o singura administrare. Produsul este deosebit de atractiv si placut pentru toate speciile de rozatoare pentru care este destinat utilizarii.

Ambalajul primar in plicuri cu o singura doza il face, de asemenea, extrem de practic. Datorita modului cum este formulat, produsul nu creeaza suspiciuni in populatia de rozatoare, mentinandu-si astfel gustul si proprietatile neschimbate. KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA contine o substanta amara pentru a preveni ingerarea accidentala de catre copii.

KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA este indicat numai pentru comercianti profesionisti, pentru utilizarea in interiorul si in exteriorul cladirilor civile si rurale, zonelor industriale, depozitelor, depozite si vagoane de cale ferata, comunitati, scoli, case, beciuri, garaje, dulapuri, parcuri si gradini, ferme, depozite de deseuri si zone in aer liber. 

ORGANISME TINTA: Soarecele de casa (Mus musculus), atat pentru populatia tanara cat si pentru adulti, Sobolanul cenusiu (Rattus norvegicus), atat pentru populatia tanara cat si pentru adulti.Indicatii de utilizare si avertismente


lnainte de pozitionarea momelilor, inspectati zonele infestate si evaluati la fata locului pentru a identifica speciile de rozatoare, locurile de trecere si pentru a determina cauza probabila si amploarea infestarii. lndepartati sursele de hrana usor accesibile de la rozatoare (de exemplu, boabe de cereale sau resturi alimentare). De asemenea, nu curatati zona infestata chiar inainte de tratament, deoarece acest lucru perturba nu numai populatia rozatoarelor ci face mai dificila acceptarea momelii.

Luati in considerare masurile preventive de control (de exemplu: astuparea orificiilor (gaurilor), indepartarea pe cat posibil, a tuturor surselor de alimente si apa) pentru a verifica cantitatea de produs consumata si pentru a reduce posibilitatea reinfectiei. Recipientele (Statiile de intoxicare) cu momeala trebuie amplasate in imediata vecinatate a locurilor in care activitatea rozatoarelor a fost verificata anterior (de exemplu, alei, adaposturi pentru pasari, caile de acces pentru intrarea animalelor in grajduri, pivnite etc.).

Unde este posibil, fixati containerele cu momeala securizate pe teren sau pe alte structuri. Atunci cand produsul este utilizat in zone publice, zonele tratate trebuie raportate in timpul perioadei de tratament. Alaturi de momeala, trebuie sa fie disponibil un avertisment care sa indice riscul otravirii primare si secundare de catre anticoagulant si masurile de prim ajutor care trebuie urmate in caz de otravire. Momeala trebuie aplicata astfel incat sa nu fie scoasa din recipientul de momeala.

Nu plasati produsul la indemana copiilor, a pasarilor, a animalelor de companie, a animalelor de ferma si a altor animale netinta. Asezati produsul departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale, precum si de unelte sau suprafete care pot intra in contact cu produsul. In timpul manipularii produsului, purtati manusi de protectie impotriva substantelor chimice. Nu mancati, nu beti si nu fumati in timpul utilizarii produsului. Spalati mainile si pielea expusa direct dupa utilizarea produsului.

Frecventa vizitelor la zona tratata ar trebui sa fie la latitudinea operatorului, datorita studiului efectuat la inceputul tratamentului. Aceasta frecventa ar trebui sa fie in concordanta cu recomandarile furnizate de codul de bune practici relevant. Daca consumul de momeala este scazut in comparatie cu dimensiunea evidenta a infestarii, evaluati repozitionarea punctelor de momeala in alte locuri si posibilitatea de a schimba tipul de momeala.

Daca, dupa o perioada de tratament de 35 de zile, momelile sunt consumate si inca nu exista o scadere a activitatii rozatoarelor, este necesar sa se determine cauza cea mai probabila. In cazul in care alte elemente au fost deja excluse, este probabil ca exista rozatoare rezistente: luati in considerare, prin urmare, acolo unde este disponibil, utilizarea unui rodenticid neanticoagulant sau a unui rodenticid anticoagulant mai eficient. Luati in considerare si utilizarea capcanelor ca masura alternativa de control.

La sfarsitul perioadei de tratament, scoateti momelile sau recipientele ramase cu momeli. Nu deschideti saculetul de hartie care contine momeala proaspata (pasta). Containerele de momeala trebuie sa poarte eticheta cu urmatoarele informatii: "nu se misca sau nu se deschide"; "contine o momeala rodenticida"; "numele produsului sau numarul autorizatiei"; "substanta activa (e)" si ''in caz de accident, consultati un CENTRU PENTRU INFORMARE TOXICOLOGICA. Periculos pentru fauna salbatica.Mod de utilizare Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie


KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA este o momeala gata de utilizare sub farma de pasta proaspata pentru a fi utilizata in recipiente pentru momeala protejata (statii de intoxicare) protejate de agentii atmosferici, de ingerarea speciilor nevizate si de dispersia in mediu.


Utilizare in interiorul cladirilor pentru a combate soarecele de casa (Mus musculus)

Plasati 40 g (4 momeli) de KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA in recipiente protejate sau acoperiti (statii de intoxicare) pentru a asigura acelasi nivel de protectie atat pentru speciile nevizate cat si pentru oameni. In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri intre ele.

Containerele/punctele de momeala trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru este de a verifica integritatea recipientelor, consumul de momeala, si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati din nou momeala. Urmati instructiunile suplimentare solicitate de bunele practici relevante. Utilizare in interiorul cladirilor pentru a combate Sobolanul cenusiu (Rattus norvegicus).

Plasati 60 g - 100 g (6 - 10 momeli) de KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA in recipiente protejate sau acoperite (statii de intoxicare) pentru a asigura acelasi nivel de protectie atat pentru speciile nevizate cat si pentru oameni. In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri intre ele.

Containerele/punctele de momeala trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru este de a verifica integritatea recipientelor, consumul de momeala, si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati din nou momeala. Urmati instructiunile suplimentare solicitate de bunele practici relevante.Utilizare in exterior, in jurul cladirilor pentru controlul Soarecelui de casa (Mus musculus)

Plasati 40 g (4 momeli) de KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA in recipiente protejate sau acoperite (statii de intoxicare) pentru a asigura acelasi nivel de protectie atat pentru speciile nevizate cat si pentru oameni. In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri. Protejati momeala de conditiile meteorologice (de exemplu, ploaie, zapada etc.).

Asezati recipientele in zone care nu sunt supuse inundatiilor. Containere si puncte de momeala trebuie verificate cel putin o data la 2-3 zile de la inceputul tratamentului si cel putin o saptamana dupa aceea, pentru a se verifica daca momeala este acceptata, containerele/punctele de momeli sunt intacte si pentru a elimina corpurile de rozatoare. Reaprovizionati momeala in containere cand este necesar. lnlocuiti momeala in recipiente daca acestea sunt afectate de apa sau contaminate de murdarie. Urmati instructiunile suplimentare solicitate de bunele practici relevante.

 

Utilizare in exterior, in jurul cladirilor pentru combaterea Sobolanului cenusiu (Rattus norvegicus)

Plasati 60 g -100 g (6-10 momeli) de KOLLANT RATIBROM 5.0 PASTA in recipiente protejate sau acoperite (statii de intoxicare) pentru a asigura acelasi nivel de protectie atat pentru speciile nevizate cat si pentru oameni. In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri.

Protejati momeala de conditiile meteorologice (de exemplu, ploaie, zapada etc.). Asezati recipientele in zone care nu sunt supuse inundatiilor. Containere/puncte de momeala trebuie verificate cel putin o data la 2-3 zile de la inceputul tratamentului si cel putin o saptamana dupa aceea, pentru a se verifica daca momeala este acceptata, containerele/punctele de momeli sunt intacte si pentru a elimina corpurile de rozatoare. Reaprovizionati momeala in containere cand este necesar. lnlocuiti momeala in recipiente daca acestea sunt afectate de apa sau contaminate de murdarie. Urmati instructiunile suplimentare solicitate de bunele practici relevante.

Specificatii

Tip produsRaticid pasta
Substanta activaSubstanta ademenitoare
Ambalaj5 kg
Spectru daunatoriSobolani
CuloareRosu
Mod ambalare1 buc

Review-uri

Review adaugat de
06 Dec 2021
(Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci):

(5/5

Review adaugat de
17 May 2021
(Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci):

Recomand,super eficienta

(5/5

Eficiente,efect neasteptat de rapid.

Stimate domnule Ionescu,

va multumim pentru recenzie si va dorim toate cele bune.

Verdon a raspuns pe data de: 17 May 2021
Review adaugat de
13 Apr 2021
(Raticid RATIBROM 5.0 PASTA Rosie - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.