Casa si gradina

Produse pentru Casa si Gradina. Magazin online dedicat oamenilor ca tine, preocupati de aspectul ingrijit al casei si gradinii, de confortul creat cu propriile maini, si nu in ultimul rand, de mancarea sanatoasa oferita familiei din propria gradina de legume.

Unelte de gradinarit, Bricolaj, Gazon, Aspersoare si pompe de stropit, Deocoratiuni gradina, Seminte legume si flori, Masini de tuns gazon si motocoase, Articole de curatenie, Aparate de spalat cu presiune.

Sunt 1520 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 88 din 1520 produse

Intr-un camin confortabil nu conteaza doar spatiul interior, ci si cel exterior. O gradina de legume sau de flori, arbustii ornamentali si pomii fructiferi sau un gazon fac toata diferenta. Daca si tu doresti sa ai un astfel de spatiu langa casa, iti oferim o gama variata de unelte si accesorii pentru gradinarit, masini si agregate, sisteme de irigare, plase de protectie, seminte si bulbi, intr-un cuvant tot ce ai nevoie pentru o gradina frumoasa si organizata.

Alege unelte, materiale si accesorii pentru casa si gradina din oferta Verdon, de la unii dintre cei mai renumiti producatori de profil, precum Husqvarna sau Stocker. De asemena, iti oferim seminte si bulbi de flori, seminte de gazon si ingrasaminte pentru amenajarea unui spatiu verde care confera un plus de valoare casei tale.

Citeste mai mult