Grilluri cu carbune

Ești pasionat de grătar? Descoperă oferta noastră de Gratare cărbuni & Grătare grădină și bucură-te de compania familiei și a prietenilor apropiați. Alege un brand de top precum: Lotus Grill, Weber, Outdoorchef și transformă-te în Chef-ul bucătar.

Sunt 29 produse.
Afiseaza 1 - 29 din 29 produse

Grătare grădină, Grătare cărbuni

Devreme ce ai ajuns aici este evident că ești unul dintre pasionații de grătar în aer liber. Nimic nu se compară cu timpul de calitate petrecut în grădină împreună cu familia sau prietenii, adunați în jurul unui grătar pe care sfârâie mușchiul de vită, ceafa de porc, copănelele de pui, peștele sau micii zemoși și săltăreți.

Iar dacă mai punem în imagine o butelie de vin (roșu sau alb - după preferințe) sau cate-o bere rece, filmul devine de invidiat. Mai putem adauga de fapt niște copii nerăbdători, țopăind și întrebând din minut în minut dacă-i "gata grătarul".

Așa că, în calitatea ta de CHEF bucătar, responsabil ca preparatele de pe grătar să fie delicioase și să întrețină mai departe voia bună, vei avea nevoie de ajutorul unui grătar calitativ, cu caracteristici aparte, pe care doar un brand consacrat în universul barbeque le poate oferi. De aceea, după o analiză amănunțită, am selectat în portofoliul Verdon doar grătare de top, cu funcționalități unice.Grătare cărbuni LOTUS GRILL - Germania

 

Grătarul pe cărbuni Lotus Grill este un "must-have" internațional. Prestigiosul producător german de grătare și accesorii barbeque, cu același nume (Lotus Grill), prezent în peste 25 de țări, inclusiv în SUA și Australia, a câștigat de-a lungul timpului o serie de premii internaționale pentru funcționalități unice (patentate) și design modern.

Premii internationale Lotus Grill

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.