Agricultura

Magazin Agricol Online, dedicat agricultorilor din Romania. Cultura mare, Horticultura, Legumicultura, Viticultura, Pomicultura. Cei mai importanti producatori de inputuri agricole: Bayer, Syngenta, BASF, Afrasa, Dupont, Nufarm, Monsanto, Adama, Cheminova, Pioneer, Dekalb, KWS, Saaten Union.

Verdon livreaza oriunde in Romania: Samanta porumb certificata, Lucerna, Rapita, Erbicide, Fungicide, Insecticide, Ingrasaminte foliare. Preturi convenabile prin politica inovativa de Discount per cantitate si Transport FIX 19 RON / comanda.

Sunt 1102 produse.
pe pagina
Erbicid Pulsar 40 - 5 l. -400
lei
Afiseaza 1 - 56 din 1102 produse

Agricultura este una dintre cele mai vechi indeletniciri ale omului. Acest domeniu a beneficiat de numeroase progrese si inovatii, atat in privinta tehnicilor folosite, cat si a produselor si utilajelor care asigura obtinerea unor recolte productive si eficiente. Indiferent de tipul de agricultura pe care il practici, ai nevoie de cele mai bune seminte si produse care sa protejeze si sa eficientizeze culturile tale.

Verdon iti ofera o gama variata de seminte de legume, seminte de cereale si seminte de plante tehnice, precum si diferite tipuri de erbicide, fungicide, insecticide si pesticide. Aceste substante protejeaza culturile impotriva insectelor daunatoare, buruienilor si fungilor. Alege seminte si substante de cea mai buna calitate de la producatori de renume in domeniu: Green Paradise, Agro Consulting, Pioneer si multi altii.

Citeste mai mult