Agricultura

Verdon, magazin agricol online pentru toti iubitorii de Agricultura din Romania. Cultura mare, Horticultura, Legumicultura, Viticultura, Pomicultura. Cei mai importanti producatori de inputuri agricole: Bayer, Syngenta, BASF, Afrasa, Dupont, Nufarm, Monsanto, Adama, Cheminova, Pioneer, Dekalb, KWS, Saaten Union, etc.

Citeste mai mult

Sunt 1454 produse.
pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 1454 produse

Agricultura Verdon


Aici găsiți totul pentru Agricultură


În agricultura românească, îngrășămintele, pesticidele, erbicidele, fungicidele și insecticidele sunt esențiale pentru a asigura un bun randament și o producție sănătoasă a culturilor. În magazinul nostru online, puteți găsi o gamă largă de astfel de produse la prețuri avantajoase.

De asemenea, oferim semințe de legume, cereale, floarea soarelui și plante furajere de calitate, perfecte pentru a asigura un început bun al culturilor dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a face o comandă. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți succes în domeniul agricol!Sămânță certificată de Porumb


În domeniul semințelor de porumb, avem o gamă largă de opțiuni disponibile în magazinul nostru online la prețuri avantajoase. Comercializăm branduri de top precum Dekalb, KWS, Pioneer, Syngenta, Mas Seeds, Lidea, Fundulea, BC Institut Zagreb, Turda și Ciproma, toate recunoscute pentru calitatea și performanța lor înaltă.

Selecția noastră de semințe certificate, asigură astfel o calitate superioară și un randament ridicat culturilor dumneavoastră. Dacă doriți să investiți în semințe de calitate pentru a obține rezultate de excepție în domeniul agricol, nu ezitați să ne contactați sau să faceți o comandă prin magazinul nostru online. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți succes în domeniul dumneavoastră de activitate!

Sămânță Floarea Soarelui certificată


Dacă sunteți în căutarea unor semințe de floarea soarelui de calitate la prețuri avantajoase, atunci magazinul nostru online este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Avem o gamă largă de opțiuni disponibile, branduri recunoscute pentru performanța lor înaltă precum KWS, Pioneer, Ciproma, Syngenta, Mas Seeds, Procera și Saaten Union.

Toate semințele noastre sunt păstrate într-un depozit controlat termic pentru a le asigura o durată de viață cât mai lungă și o germinare optimă. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii sau pentru a face o comandă.Semințe Legume


Categoria noastră de semințe de legume profesionale este perfectă pentru cei care doresc să cultive legume sănătoase și gustoase atât în propria grădină cât și în regim comercial. Avem o gamă largă de opțiuni disponibile, inclusiv producători renumiți precum Clause, Seminis, Hektar, Agrosel și Rijk Zwaan.

Toate semințele noastre sunt păstrate într-un depozit controlat termic pentru a le asigura o durată de viață cât mai lungă și o germinare optimă. Avem, de asemenea, o ofertă de semințe de legume F1 de înaltă calitate, precum și plicuri de semințe de legume românești. Nu ratați ocazia de a profita de prețurile noastre avantajoase și de a face o comandă acum.Semințe Plante Furajere

 

Categoria noastră de plante furajere oferă o gamă variată de produse de calitate, la prețuri avantajoase, de la producători precum Barenbrug, Ciproma, Mas Seeds și Prima Sementi. Printre cele mai căutate produse ale noastre se numără sămânța de lucernă, iarba de sudan, iarba de coasă și trifoi, toate ideale pentru hrănirea animalelor din ferma dumneavoastră.

Livrăm semințele de plante furajere oriunde în Romania la un cost de transport extrem de avantajos, indiferent de cantitatea comandată. Asigurați-vă că vă aprovizionați ferma cu plante furajere de calitate. Suntem dedicați să oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente clienților noștri.


Cumpărați doar PESTICIDE Originale


Pe verdon.ro, găsiți o gamă completă de pesticide de calitate, garantate în ceea ce privește originalitatea și depozitate într-un depozit autorizat, controlat termic. În categoria noastră de pesticide, puteți găsi următoarele subcategorii de produse:

ERBICIDE - găsiți la noi o gamă completă de erbicide originale, de calitate, de la producători precum Bayer, Syngenta, BASF, Corteva, Nufarm, FMC, Invigo, Arysta, Ascenza etc. În portofoliul nostru de produse veți găsi erbicide pentru toate culturile agricole.

Vă stăm la dispoziție cu diverse tipuri de erbicide: erbicide totale, erbicide porumb, erbicide grâu, erbicide preemergente și postemergente, erbicide selective și neselective.

Noile tehnologii utilizate în producția de erbicide de către acești producători de top au dus la crearea unor produse mai eficiente, cu efecte de lungă durată și o siguranță crescută pentru utilizatori și mediu. Căutăm întotdeauna să oferim cele mai bune produse la prețuri competitive și servicii excepționale clienților noștri. Căutați în oferta noastră de erbicide pentru a găsi cel mai potrivit produs pentru cultura dumneavoastră.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.