Rulete forestiere

Cauti o Ruleta forestiera profesionala ? Alege din gama diversificata a magazinului forestier online Verdon. Rulete forestiere profesionale pentru inventariere forestiera; Spencer, Husqvarna, Oregon, Bahco. Lungimi: 15 m, 20 m, 25 m, 30 m

Sunt 5 produse.
Afiseaza 1 - 5 din 5 produse
Rulete forestiere profesionale

Ruletele forestiere se folosesc in special pentru masurarea lungimii bustenilor, pentru stabilirea metrajului inainte de sectionare. Banda metalica este dotata cu un carlig terminal de tip balama, care se infige in capatul busteanului putandu-se apoi derula pana la lungimea dorita.

La o tragere mai puternica, banda se retrage automat in carcasa ruletei cu ajutorul arcului din interior. Pentru a avea mainile libere, se recomanda fixarea ruletei la brau cu ajutorul carligului de prindere cu care aceasta este dotata.

Ruletele forestiere sunt robuste, prevazute cu carcase realizate din materiale foarte durabile. Majoritatea pieselor componente sunt inlocuibile.

In magazinul Verdon, vei regasi rulete forestiere profesionale SpencerHusqvarna si Eia (Bahco), special create pentru masuratorile forestiere. Toate ruletele sunt prevazute cu elemente de siguranta pentru utilizator. De asemenea, in oferta noastra se regasesc si benzi de rezerva pentru ruletele forestiere.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.