Cine suntem?


Magazinul Online care împarte cu tine

 

Un proiect precum Verdon, orientat in primul rand spre interesele utilizatorilor, cu un obiectiv clar definit, acela de-a furniza produse si servicii de 5 stele, presupune o echipa formata din oameni cu un anumit profil psihologic. Cei care se "prind" in echipa Verdon trebuie sa fie animati de un spirit voluntar si o inclinatie naturala in a ajuta oamenii.
Obiectivul echipei Verdon


Produse si Servicii de 5 Stele

Obiectiv Verdon - Produse si Servicii de 5 Stele

 

Calitatea produselor furnizate sta sub controlul producatorilor, rolul nostru fiind, totusi, acela de-a le selecta pe cele care servesc cel mai bine interesele utilizatorilor si de-a le elimina pe cele care nu o fac. In acest sens, exprimarea parerii dumneavoastra in legatura cu produsele achizitionate va determina nivelul ratingului.

Calitatea serviciilor insa, (interactiunea telefonica, consultanta, ambalarea corespunzatoare, livrarea cat mai rapida) ne vizeaza in mod direct si suntem foarte hotarati sa o ducem, prin perfectionare continua, la cel mai inalt nivel.Verdon inseamna Verde Online

 

Dupa o indelungata chibzuiala in trei, si multe variante de brand, ideea stralucita de verdon. a aparut intr-o zi de iarna, intr-o cafenea de pe strada Hipodromului, din Sibiu, la o masa joasa de sticla. In lipsa unui birou stabil, pe atunci, inceputurile Verdon-ului au avut de-a face cu foarte multe PUB-uri si cafenele din Sibiu, care ne gazduiau zilnic demersul, fara sa stie. Le multumim pentru asta.

 

Stiind doar ce vrem sa facem, dar nu si cum, ne-am pus atunci acele intrebari simple si importante: CINE suntem?, CE oferim?, CUI ne adresam?, CUM ne diferentiem?, CAT de relevant pentru utilizatori este ceea ce oferim? Iar raspunsul a venit in mod natural, raspunzandu-ne metodic la aceste intrebari. Astfel, am conchis ca:

 

Suntem un magazin online, cu specific verde, bine pozitionat geografic in raport cu toate colturile tarii, ceea ce ne permite un termen de livrare rapid in orice zona a tarii, atat in mediul rural cat si in cel urban. Livram cu cei mai bine cotati curieri, sub aspectul calitatii serviciilor, atat sub forma de colete (GLS), cat si paletizat (Englmayer).

 

Oferim un portofoliu larg de produse calitative pentru diverse domenii de activitate: Casa si gradina, Bricolaj, Scule si unelte, Utilaje agricole, Agricultura, Horticultura, Viticultura, Pomicultura, Legumicultura, Amenajari gradini, Parcuri, Padure, Exploatarea si prelucrarea lemnului, Echipamente de protectie, Zootehnie, Pet Shop, Imbracaminte, Incaltaminte, Outdoor, Auto, DDD.

 

Ne adresam unui segment larg, dar totusi clar definit, de utilizatori (proprietari de case si terenuri, asociatii de proprietari, agricultori, viticultori, horticultori, legumicultori, fermieri, crescatori de animale, gospodari particulari, administratori de parcuri si spatii verzi, forestieri, iubitori de animale de companie, pasionati de camping, outdoor, vanatoare, munte si drumetii).

 

Si iata ca, in timpul acestui proces de brainstorming, am realizat ca exista ceva unificator in toata povestea, si nu era vorba despre un fir rosu al povestii ci de unul verde, de aceasta data. Fie ca ne gandeam la portofoliul de produse fie ca aveam in vedere utilizatorii carora urma sa ne adresam, am descoperit ca totul avea cumva o legatura cu culoarea VERDE. Iar din faptul ca urma sa activam in mediul online, am extras particula “ON”.

 

Urmand logica ideii, pentru un scurt moment, ne-am oprit la “verdeon”, expresie a carei sonoritate nu ne-a multumit. Dupa care, intr-un mod cat se poate de natural, am exclamat pentru prima data cu convingere, VERDON. Chiar si dupa mai multi ani de la acel moment, avem inca certitudinea ca “verdon.” exprima in modul cel mai fidel cine suntem, ce oferim si cui ne adresam.

 

Odata ce ne-am raspuns acestor intrebari, doar aparent simple, urma sa stabilim CUM ne diferentiem pe piata si CAT este de relevant pentru utilizatori ceea ce urmeaza sa oferim. Asa am ajuns la promisiunea brandului “imparte cu tine”, un slogan, consideram noi, pe cat de original, pe atat de relevant, deoarece promite sa ofere utilizatorului un beneficiu cuantificabil – economisirea de bani.Magazinul care imparte cu tine

 

Lansat in 21 ianuarie 2014 la Sibiu, www.verdon.ro este un magazin online inovativ, care introduce pe piata din Romania conceptul de “Discount per cantitate”. O politica de preturi care se bazeaza, de fapt, pe o lege nescrisa, tot atat de veche precum comertul, si anume obtinerea de catre cumparator a unui pret mai bun in schimbul unei cantitati mai mari achizitionate.

Noutatea pe care Verdon o aduce insa, este faptul ca preturile sunt deja prenegociate, pragurile de discount aplicandu-se automat in functie de cantitatea de produse cumparata.

 

Vedon este un proiect ambitios, in care s-au investit si se investesc in continuare resurse considerabile, de toate felurile, pentru a devenii ceea ce a fost conceput sa devina; o larga platforma de comert online, pe care cumparatorii, si mai ales grupurile de cumparatori, sa achizitioneze produse in cantitati mai mari, la preturi reduse, printr-o metoda simpla – Asocierea in vederea obtinerii unui pret mai bun.

 

Politica de stabilire a preturilor, aleasa de Verdon, este una onesta si se bazeaza pe un principiu economic universal si in mod dovedit sustenabil, win-win (castig-castig). Pe de o parte, cumparatorii beneficiaza de preturi reduse, accesand cantitati mai mari de marfa; iar pe de alta parte, Verdon tranzactioneaza volume mai mari, asigurandu-si astfel la furnizori preturi de achizitie mai avantajoase. Mai simplu spus, Verdon sacrifica parte din marja de profit in beneficiul volumului de marfa tranzactionat.

 

 

Ce inseamna imparte cu tine?

"Imparte cu tine" este o expresie care sugereaza promisiunea brandului, si anume valoarea pe care dorim sa o transmitem utilizatorului. Iar cand spunem valoare nu ne referim la o notiune abstracta ci la ceva real si masurabil, cum ar fi economisirea de bani, furnizarea unor produse de calitate, servicii de livrare impecabile, si nu in ultimul rand, un cadru informational obiectiv, bazat pe comentariile utilizatorilor care au experimentat deja caracteristicile produselor.


Am putea structura promisiunea brandului in urmatoarele 3 beneficii:


  1. 1. Discount per cantitate

Cand cumperi mai mult e normal sa cumperi mai ieftin. Asa cum am detaliat mai sus, Verdon acorda discounturi in functie de o anumita cantitate cumparata. Sugeram, astfel, asocierea utilizatorilor pentru a face achizitii in grup. In acest fel, toata lumea are de castigat.


 

  1. 2. Transport FIX 29 Ron

Orice, oricat, si oriunde in Romania. Pentru ca incertitudinea costului de transport sa nu fie un impediment in procesul decizional de achizitie, ne-am gandit sa simplificam la maxim acest aspect, prin subventionarea costului de transport. Astfel, cumparatorul plateste doar 29 Ron/comanda, iar diferenta de cost o suporta Verdon. Regula se aplica invariabil, absolut indiferent de cantitatea comandata sau locatia cumparatorului. Incercati cu incredere.  1. 3. Produse si Servicii de 5 stele

Acesta este obiectivul pe care ni l-am stabilit si este contorizat intr-un mod foarte deschis, de ratingul pe care ni-l acorda utilizatorii in urma experientelor avute cu produsele si serviciile noastre.

 

In ceea ce priveste obiectivul de a furniza produse de 5 stele, lucrurile sunt mai simple si se petrec intr-un mod natural si democratic. Verdon propune un anumit produs, iar utilizatorii decid, in urma experientei avute, numarul de stele pe care acesta il merita.

 

Daca respectivul produs beneficiaza de un rating bun, se va vinde si ramane in portofoliu; daca, in schimb, se alege cu comentarii negative, nu se va vinde, nu va mai fi achizitionat, si va iesi din portofoliu. In acest fel, gama de produse Verdon, va include intr-un numar covarsitor produse de 5 stele.

 

Aici, trebuie clarificat faptul ca, in acceptiunea noastra, cele 5 stele, nu se refera doar la produsele premium sau exclusiviste, ci, mai degraba, la valoarea ridicata pe care un anumit produs o aduce utilizatorului, in raport cu pretul pe care acesta l-a platit. Asadar, si produsele mai ieftine se pot califica la statutul de “produs de 5 stele”.

 

In ceea ce priveste obiectivul de a furniza servicii de 5 stele, trebuie sa recunoastem ca este unul foarte ambitios si dificil de indeplinit, pentru ca are de-a face atat cu procesul de aprovizionare cat si cu cel de livrare, procese pe care nu le putem influenta intotdeauna, in mod direct.

 

Dar dificultatea acestui obiectiv are insa ROLUL ACTIV de a ne responsabiliza. Fiecare membru al echipei Verdon il cunoaste, se comporta si actioneaza in acord cu scopul indeplinirii lui. Iar in spiritul brandului, acela de-a genera si transmite mai departe valoare, acest lucru nu poate fi decat in beneficiul utilizatorului.Portofoliul de produse Verdon

Selectia gamei de produse este un proces extrem de important, atat in ceea ce priveste calitatea produselor furnizate, cat si in ceea ce priveste diversitatea. Tintim o mare diversitate de produse, cu specific verde, deoarece ne-am propus sa dezvoltam un magazin online complex, in masura sa deserveasca in mod complet cele mai diverse nevoi si dorinte ale clientilor nostri. Toate intr-un singur loc.Peste 180 de branduri renumite la nivel european si mondial

 

3M, Adama, Aectra, Aesculap, Afrasa, Agroconsulting del Mediteraneo, Agrosel, Agrotip, Aigle, Andrew, Arrigoni, Arysta, Bahco, Babolna Bio, Baleno, Barclay, BASF, Bayer, Bekina Boots, Bio Plantella, Bison Germany, BJA, Blaser, Blundstone, Cheminova, Clause, Cifarelli, CMP, Codimex, Columbia, Corteva, Corral, David Dominicus, Deerhunter, Dekalb, Dendroid, Diotto, Dow, Dunlop, Dupont, Efthymiadis, Everis, Evotools,

 

Falket, Felco, Feucht Obsttechnick, Flexi, Florovit, Flymo, Fjäll Räven, Freund Victoria, GB, Gotlieb Nestle, Gowan, Haglöf, Haifa, Haix, Holland Farming, Huberstus, Husqvarna, ICL, Indofil, Industrial Chimica, Intermas, Yara, Jack Wolfskin, Jonsered, Kerbl, Kohla Tirol, Klotz Manibest, Kollant, KWS, Leonard Müller & Sonne, Lyra, Lodenhut, Looftlighter, Lundhags, Makita, Meindl, Metatox, Moly, Monsanto, Motip Dupli, Morakniv,

 

NaanDanJain, Nestle, Nordforest, Nortene, Novartis, Nufarm, Ochsenkopf, Oregon, Oster, Outdoorchef, Pewag, Pestila, Pferd, Philips, Pioneer, PlastRapool, Procera Genetics, Rijk Zwaan, Rotecna, RUD, Sapec, Sharda International, Signumat, Soopec, Spencer, Stocker, Sumi Agro, Syngenta, Plantella, PPZ, Purina, Saaten Union, Solo, Stocker, Verdina, Weissenfels, Witasek.

 

 

Casa si gradina, Bricolaj


Pasionatii de gradinarit, bricolaj, intretinerea spatiilor verzi cu gazon si gard viu si-au gasit locul potrivit.

Verdon - Magazin online Casa si Gradina, Bricolaj

Unelte de gradina: foarfeci de gradina, foarfeci de vie si pomi, foarfeci de tuns gard viu, ferastraie de mana, cazmale, lopeti, sape, tarnacoape, greble, macete, bricege si cutite de altoit pomii si vita de vie, mastic de altoit.

 

Masini si diverse utilaje de gradina: motocoase, motoprasitori, motocositori, masini si roboti de tuns gazonul, tractoare si ridere, generatoare de curent, motopompe, refulatoare de frunze, freze de zapada, atomizoare, carucioare de imprastiat seminte, ingrasaminte si material antiderapant, etc.

 

Seminte si material saditor

Seminte, seminte legume, seminte de flori, bulbi de flori, seminte gazon, plante aromatice, etc.

 

Aspersoare si sisteme de irigatii

Furtun gradina, furtun extensibil, sisteme de irigatii, irigare prin picurare, aspersor, aspersoare gazon.

 

Diverse articole pentru gradinarit

Alveole rasaduri, folie mulcire, mulci, folie antiburuieni, agrotextil, materiale de legat via si pomii, plasa umbrire, plasa umbrire gard, plasa antipasari, plasa antigrindina, plasa anticartita, plasa plante cataratoare, tutori plante, ingrasamant gazon, capcane feromonale.

 

Articole de curatenie

Aparate de spalat cu presiune, perii, maturi, solutii curatare.

 

 

Padure & Silvicultura

Gama de produse destinate acestui sector, are in vedere toate etapele de valorificare a potentialului padurii, atat din punct de vedere al aportului adus calitatii mediului cat si din punct de vedere economic: silvicultura, protectia padurilor, exploatare forestiera, prelucrarea lemnului.

 
Verdon - Magazin Forestier

Silvicultura

Substante repelente pentru pentru indepartarea cervidelor de pepinierele silvice sau de zonele proaspat impadurite, mansoane de protectie a arborilor tineri contra roaderii, capcane cu feromoni pentru combaterea gandacilor de scoarta.

 

Drujbe si accesorii forestiere

Drujbe Husqvarna, drujbe Makita, piese drujba, sine de ghidaj, lant drujba, ascutire lant drujba, ulei amestec drujba, ulei lant drujba.

 

Utilaje forestiere si consumabile

Lanturi antiderapante forestiere pentru utilaje, Harvester, Forwarder, tractoare, TAF, camioane de transport busteni, cablu forestier, uleiuri si lubrifianti utilaje, accesorii Harvester, graifere forestiere, chingi si centuri de fixare.

 

Masurare si inventariere forestiera

Clupe forestiere Nestle, Haglöf, Codimex, Bahco, rulete forestiere, creta forestiera, spray-uri si vopsele forestiere pentru marcarea arborilor, instrumente optice de masurat, ciocane si placute de marcare busteni.

 

Unelte si accesorii forestiere

Topoare, securi, tapine, baroase, carlige pentru prinderea si manipularea lemnului, pene de doborare, pene despicare, canistre si recipiente pentru transportul si pastrarea uleiurilor si lubrifiantilor.

 

Prelucrarea lemnului

Despicatoare lemn, S-uri anticrapatura din plastic, sisteme anticrapatura, decojitoare busteni.

 

Echipamente de lucru in padure

Echipamente de protectie, casti de protectie, antifoane, haine de lucru, pantaloni antitaiere, incaltaminte de lucru, bocanci si cizme antitaiere, manusi de lucru, manusi antitaiere.

 

 

Agricultura


Datorita climatului si reliefului propice de care ne bucuram, agricultura reprezinta o activitate foarte importanta in Romania, fiind unul dintre cele mai dezvoltate sectoare economice.


Verdon - Magazin Agricol Online

Fie ca ne referim la agricultura “mare”, profesionista, fie ca ne referim la agricultura hobby, gradinaritul, Verdon pune la dispozitia clientilor sai o gama extrem de larga de produse pentru sustinerea urmatoarelor sectoare agricole: cultura mare, horticultura, viticultura, pomicultura, legumicultura.

 

Seminte

Seminte legume, atat profesionale cat si hobby, seminte flori, bulbi de flori, seminte cereale, samanta porumb, seminte plante tehnice, floarea soarelui, rapita, seminte plante furajere, lucerna, trifoi, iarba de coasa.

 

Ingrasaminte

Ingrasaminte foliare si prin picurare, ingrasaminte chimice, ingrasamant complex.

 

Pesticide

Erbicide, erbicid total, erbicid porumb, erbicid grau, erbicid floarea soarelui, fungicide pentru vita de vie, pomi, legume, insecticide, tratament samanta, acaricide, ulei horticol, adjuvanti, etc.

 

Diverse acesorii agricole

Sfoara de balotat, sfoara de palisat, saci de rafie, saci raschel, dispozitive pentru golirea sacilor BigBag.

 

 

Zootehnie & Veterinar

Datorita unei excelente colaborari cu renumitul producator german Kerbl, putem furniza o paleta extinsa de produse profesionale pentru uz zootehnic si veterinar: cresterea vacilor, cresterea porcilor, cresterea oilor, cresterea pasarilor. 


Verdon - Magazin zootehnic si veterinar

Furaje si concentrate

Segmentul de furaje si concentrate pentru animale il furnizam de la producatorul Purina. Furaje pasari, furaje pui, furaje porci, concentrate porci, furaje vitei, lapte praf vitei, furaje oi, furaje iepuri, bulgari de sare, etc.

 

Articole pentru cresterea animalelor

Aparate de muls si accesorii, hranitori si adapatori, ustensile pentru uz veterinar, masini de tuns oi, gard electric, radiatoare, incubatoare si becuri pentru uz zootehnic, marcare si tatuare, adaposturi si tarcuri. Produse pentru ingrijirea copitelor si ongloanelor, fatare, intarcare, decornare, imblanzirea animalelor, ingrijirea blanii, marcare. Cotete gaini si alte pasari, custi iepuri.

 

Necesarul pentru grajd si curte

Galeti si accesorii, furci, cozi de unelte, lopeti, marturi de curte si ferma, greble, coase, pietre de ascutit, aparate de masurare a umiditatii, echipamente de lucru in ferma.etc.

 

 

Pet SHOP

Caini, Pisici, Pasari, Rozatoare

Asemenea copiilor, si animalele de companie sunt, intr-un fel, membrii dragi ai familiei, de care simtim instinctiv nevoia  sa avem grija. Pentru prietenii nostri necuvantatori, Verdon pune la dispozitie o sumedenie de articole de la cele mai avizate branduri in domeniu: Aesculap, Kerbl, Nestle, Moly, Flexi, Oster, etc.


Verdon - Pet Shop

Produse pentru caini

Hrana caini, custi de caini, perne si patuturi, genti si custi de transport, hamuri, zgarzi, lese, perii si masini de tuns, jucarii pentru caini, articole de dresaj, recompense.

 

Produse pentru pisici

Mancare pisici, ansambluri de joaca pisici, litiere pentru transport, patuturi pentru pisici, perii si masini de tuns pisici, jucarii pentru pisici.

 

De asemenea, portofoliul include multe alte articole pentru pasari si rozatoare: custi de iepuri, custi de hamster, colivii, etc.Outdoor, Camping, Vanatoare

Pasionat de camping, outdoor, barbeque, munte sau vanatoare? In aceasta categorie veti regasi cele mai importante branduri din domeniu: Meindl, Fjäll Räven, Columbia, Deerhunter, Hubertus, Jack Wolfskin, Lundhags, Outdoorchef, BBQ Scout, Petromax, etc.

 
Verdon - Magazin Outdoor, Camping, Vanatoare

Imbracaminte Outdoor

Haine barbati, haine vanatoare, haine copii, haine termice, imbracaminte dama, palarii, caciuli, bluze, pulovere, geci, hanorace, tricouri, pantaloni, curele pantaloni, bretele pantaloni, manusi, veste, bandane, fulare, camasi.

 

Incaltaminte

Incaltaminte barbati, incaltaminte dama, ghete dama, ghete barbati, incaltaminte copii, bocanci de munte, trekking, hiking. Cele mai inovative tehnologii: GoreTex, Vibram, Thinsulate, DigaFix, MHS Active, etc.

 

Articole Outdoor si Vanatoare

Rucsaci munte, cutite de vanatoare, lanterne, huse pentru arme, accesorii vanatoare.

Grilluri, gratare si accesorii

Branduri reprezentative: Outdoorchef, BBQ Scout, Looftlighter, Petromax. Gratar carbuni, gratar fonta, electric grill, grill pe gaz, rotisor, carbuni gratar, accesorii barbeque, aprindere carbuni, plita fonta, tigaie fonta, oala fonta, cratita fonta.

 

Auto & Utilaje agricole

Verdon - Auto & Utilaje

Lanturi auto RUD & Weissenfels, lanturi antiderapante pentru: autoturisme, SUV, 4x4, autobuze, camioane rutiere, camioane forestiere, TAF, camionete, microbuze, utilaje agricole si utilaje forestiere. Chingi si centuri rezistente pentru fixarea sarcinilor si tractari auto, trolii electrice pentru activitati Off Road.

 

Echipamente de protectie

In orice industrie care presupune activitate fizica exista riscuri de accidentare. Un echipament de protectie corespunzator are rolul de-a preveni astfel de incidente nedorite.
De aceea, este vital ca toate echipamentele de protectie utilizate sa corespunda nomativelor legale.


Verdon - Echipamente de protectie

Pe langa functia de protectie pe care orice echipament trebuie sa o asigure, un alt aspect important este si confortul pe care acesta ar trebui sa-l confere utilizatorului. Cu cat confortul resimtit in timpul purtarii este mai mare, cu atat mai mare este si probabilitatea ca acel echipament sa fie efectiv utilizat.

 

Calitatea, siguranta si confortul echipamentelor de protectie sunt caracteristici ale brandurilor consacrate, care, de-a lungul timpului si-au perfectionat produsele in cele mai mici detalii, pentru a corespunde celor mai inalte standarde de siguranta impuse de normativele in vigoare.

 

Branduri consacrate: Meindl, Haix, Uvex, 3M, Peltor, Rockman, Kerbl, Dunlop, Husqvarna, Bekina Boots, Nordforest, Euro PM, Blundstone, Andrew, etc.

 

Ce puteti regasi in oferta noastra:

salopete de lucru, combinezon, pantaloni de protectie, manusi protectie, manusi unica folosinta, manusi nitril, manusi latex, manusi mecanic, casca protectie, casti protectie fonica, antifoane, antifoane interne, antifoane externe, ochelari de protectie, incaltaminte protectie, bocanci de lucru, bocanci de protectie, pantofi de protectie, masti protectie respiratorie, masca de gaze, masca praf, etc.

 

D.D.D.

Solutii complete pentru Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Soarecii, sobolanii, insectele, mustele, tantarii, gandacii de bucatarie, capusele, puricii, plosnitele, paianjenii si alte oratanii minuscule agresive, sunt acei musafiri nepoftiti, care ne pot face viata un calvar.


Verdon - Deratizare, Dezinsectie,Dezinfectie

Acesti daunatori transmit boli periculoase, provoaca durere, iritatii cutanate, nervi, disconfort, si nu in ultimul rand, produc pagube materiale semnificative, mai ales in cazul soarecilor si sobolanilor care ataca gospodariile si depozitele de marfa cu materiale textile, produse alimentare, mase plastice, cereale, dar si culturile de camp.

 

Arsenalul Verdon pentru combaterea acestor daunatori cuprinde cele mai diverse si eficiente solutii: raticide (otrava soareci, otrava sobolani), capcane cu adeziv, statii de intoxicare, repelenti, lipici si placi adezive, insecticide, capcane lipicioase pentru insecte, dezinfectanti.

 

Branduri din domeniul DDD: Bayer, BASF, Babolna, Kollant, Industrial Chimica, Metatox, Plastdiversity, Kerbl, etc.Targuri, Expozitii, Prezentari


Pentru a ne intalni fata in fata, si nu doar online, clientii cu care interactionam, participam periodic la targurile si expozitiile de profil.

Forest Romania 2017 - Zizin

Expozitia internationala Forest Romania, cu specific forestier, se desfasoara odata la 2 ani in apropierea localitatii Zizin, judetul Brasov, reunind cei mai importanti producatori si importatori de utilaje si produse forestiere pentru exploatare forestiera, prelucrarea lemnului si silvicultura

Verdon - Targ Forest Romania Zizin
Verdon - Targ Forest Romania Zizin


Indagra 2018 - Bucuresti

Targ international cu specific agricol, care se desfasoara anual, de obicei la sfarsitul lunii octombrie, in Bucuresti. Reuneste cei mai importanti producatori si importatori de inputuri pentru agricultura. Ne-am prezentat cu un stand inedit, care transpunea in relief designul site-ului.

Verdon - Indagra 2018 Bucuresti
Verdon - Indagra 2018 Bucuresti


Prezentare Feromoni Romsilva

Evenimentul a avut loc in primavara anului 2019, in padure, la initiativa Romsilva, Directia Silvica Mures, avand ca scop prezentarea capcanei cu feromoni MultiWit, o solutie inovativa pentru monitorizarea si combaterea populatiilor de gandaci de scoarta, care ataca in special padurile de rasinoase in perioada primaverii.

Verdon - Prezentare capcane feromonale Romsilva
Verdon - Prezentare capcane cu feromoni Romsilva


Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.