Ce este Verdon?


Verdon este un magazin online simplu si verde, lansat in 21 ianuarie 2014 la Sibiu, dedicat agricultorilor, gospodarilor in general, forestierilor si plimbaretilor in natura.

Segmentand brandul, verdon. se traduce prin "verde online". Sub umbrela culorii verzi, ne-am propus sa dezvoltam cel mai mare magazin online, cu produse care, cu mai putina sau mai multa fantezie, ar putea fi asociate culorii verzi.
Sloganul nostru si idea de baza a politicii noastre comerciale este "...împarte cu tine".


Ce inseamna “...împarte cu tine”?

  1. 1. Discount per cantitate - cumperi mai mult, platesti mai putin


Ideea este simpla si foarte benefica pentru cei care o iau in considerare. Preturile produselor listate pe site sunt reduse direct proportional cu cantitatea comandata. Astfel, cei care se asociaza pentru a accesa o cantitate mai mare, vor beneficia de o reducere semnificativa. Verdon cedeaza o mare parte a profitului in beneficiul volumului. Tranzactionand volume din ce in ce mai mari, Verdon obtine preturi de achizitie din ce in ce mai bune de la furnizori, avantaj care se va repercuta din nou in mod pozitiv asupra clientii sai.


  1. 2. Transport fix 19 Ron - orice, oricat, oriunde in Romania


Cine nu si-ar dori un cost de transport aproape insignifiant? La Verdon costul de transport este de FIX 19 Ron/comanda - orice, oricat, oriunde in Romania.
Asta insemna ca orice cumperi, oricat cumperi si oriunde in Romania te afli, costul de expediere a coletului tau va fi de fix 19 Ron. Nici mai mult nici mai putin. 

Singura conditie este ca pe la tine sa ajunga masina pe roti. Momentan nu facem livrari cu elicopterul :).


  1. 3. Acces in comunitatile Verdon - nimeni nu stie mai mult decat o comunitate de stiutori


Plecand de la premisa ca nimeni nu stie mai mult decat o comunitate de stiutori, Verdon faciliteaza membrilor sai comunicarea pe diverse teme.

In pagina fiecarui produs vei regasi sectiunea de “Comentarii”. Aici poti posta intrebari, poti gasi raspunsuri si iti poti exprima liber parerea referitoare la produsul respectiv. In cadrul blog-ului Verdon poti face comentarii sau poti citi recenzii pe marginea articolelor publicate.
Comunitatile se formeaza in jurul subiectelor de discutie.Portofoliul de produse
Pentru a oferi clientilor un portofoliu de produse de calitate, Verdon intretine relatii stranse cu peste 150 de branduri recunoscute la nivel mondial.