Produsele producatorului Kollant

Kollant Italia Since 1960


Kollant Italia - de aproape 60 de ani in serviciul populatiei


KollantFondata in anul 1960 in Vigonovo, o comuna din provincia Venetia, Italia, compania a avut la inceput ca obiect principal de activitate productia capcanelor adezive pentru combaterea rozatoarelor. De-a lungul timpului insa, si-a extins domeniul de activitate, orientandu-se spre agricultori, gradinari si fermieri.

Astfel, de peste 60 ani, Kollant se numara printre cele mai importante companii de pe piata europeana, care furnizează solutii impotriva rozatoarelor (soareci si sobolani), solutii impotriva insectelor daunatoare (muste, tantari, capuse, gandaci de bucatarie, purici, etc.), mastic cicatrizant pentru altoit, dar si ingrasaminte pentru flori si alte plante decorative.

Lider pe piata de consum agrochimica


Compania italiana Kollant a devenit in 2012 parte a grupului  Adama Agricultural Solutions (Makhteshim Agan). Scopul principal al companiei este acela de a-si consolida prezenta in magazinele de specialitate, venind cu o gama foarte larga de produse potrivite pentru orice tip de problema pe care agricultorii și fermierii o pot intampina.

Daca la inceput se adresa doar clientilor italieni, in prezent aria sa de activitate s-a extins in mai multe tari din Uniunea Europeana si este intr-o continua ascensiune. In prezent, Kollant dezvolta, fabrica si comercializeaza pentru intreaga piata europeana: placi adezive, lipici de soareci si sobolani, raticide, statii de intoxicare, insecticide, mastic cicatrizant pentru altoit si ingrasaminte pentru flori si plante decorative.


 
Produse Kollant pentru combaterea daunatorilor

Kollant - Igiena publica


Toate produsele marca Kollant au fost concepute pentru a oferi eficienta maxima indiferent de mediul in care sunt folosite, interior sau exterior. Sunt usor de utilizat si potrivite pentru dezinsectia sau deratizarea atat a gospodariilor particulare, restaurantelor, hotelurilor, institutiilor publice, depozitelor, cat si a peluzelor, gardurilor, arbustilor sau bulevardelor cu pomi.Combaterea soarecilor si sobolanilor


Raticidele Kollant sunt create atat pentru uz casnic cat si profesional, protejand gospodaria de orice specie de rozatoare, precum sobolani negri, sobolani de canal, soareci de casa, sobolani de apa sau cartite. Deratizarea constituie un factor important in ceea ce priveste preventia bolilor, intrucat rozatoarele sunt purtatoare de bacterii si germeni care pot fi transmisi cu usurinta, atat altor animale, cat si omului. Gama de raticide marca Kollant comercializate de Verdon include:

• Raticid Bromakol (bromadiolone)
• Raticid Ratibrom 2 Pasta (bromadiolone + benzoat denatonium)
Raticid Ratibrom 2 Pellet (bromadiolone + benzoat denatonium)
Raticid Brody Pasta (brodifacoum)
Raticid Brody blocuri cerate (brodifacoum)

Acestea actioneaza prin ingestie, cauzand moartea prin hemoragie interna in doar cateva zile.
Un aspect foarte important al acestor produse este continutul de Benzoat denatonium, o substanta amara ce previne ingestia accidentala de catre alte animale.


O alternativa nontoxica pentru combaterea soarecilor dar si a insectelor este lipiciul Temobi. Fiind neinflamabil, inodor si nealterabil, poate fi utilizat oricand fara nici un fel de pericol pe placi de lemn, bucati de carton sau alte obiecte. Pentru utilizarea in agricultura, produsul se intinde in jurul plantelor, blocand astfel insectele daunatoare.Combaterea insectelorInsecticidul FOVAL CE: un insecticid cu actiune puternica si imediata, determinata de combinatia celor 3 substante active din compozitie (Cypermetrin, Tetrametrin, Piperonil Butoxid). Foval CE prezinta o eficienta sporita asupra unui spectru larg de insecte daunatoare, in cazul in care este aplicat pe suprafate vitrificate (non absorbante). Combate eficient atat insectele zburatoare cat si cele taratoare (muste, tantari, capuse, furnici, gandaci de bucatarie).

Este recomandat pentru dezinsectia in scoli, hoteluri, locuinte, depozite, industrie alimentara, grajduri, impotriva tantarilor din vegetatii (iarba, tufisuri, garduri vii etc.) si impotriva mustelor din mediul rural, grajduri si ferme. Pentru un efect sigur, respectati dilutia recomandata de producator pentru fiecare spectru de daunator in parte.Combaterea melcilor din culturile legumicoleMoluscocid Agrosan B: o momeala granulara de culoare albastra, pe baza de metaldehida 5%, utilizata pentru combaterea limacsilor (melci fara cochilie - Agriolimax agreste), a melcilor cu cochilie si a gasteropodelor din culturile agricole (legumicole) sau diverse spatii verzi. Produsul este bogat in proteine, pentru atragerea melcilor. Moluscocidul Agrosan rezista la descompunere in timp, chiar si sub actiunea ploilor, nu fermenteaza si nu mucegaieste.Mastic Arbokol Copper pentru altoitUn produs ”Best Seller” in horticultura profesionala, marca Kollant, este Arbokol Copper, care imbina efectele benefice ale cuprului (continut de 0,48%) impotriva diferitelor tipuri de boli fungice, cu avantajele traditionale ale masticului pentru altoit. Imbunatateste rezistenta pomilor fructiferi la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor. Patrunde cu ușurinta in frunzele si tesuturile radacinii determinand o dezvoltare vegetativa rapida, fiind de mare ajutor in procesul de fotosinteza a clorofilei.

Afiseaza 1 - 18 din 18 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.