Raticid Ratibrom 2 Pellet 5 kg.
Raticid Ratibrom 2 Pellet 5 kg.
Click pentru a mari poza

Raticid Ratibrom 2 Pellet - 5 kg.

PR-100557

Ratibrom 2 Pellet este o momeala sau otrava pentru soareci si sobolani sub forma de granule, pellets.


Substanta activa:
 bromadiolone 0.005 g + benzoat denatonium 0.001g + substante apetisante si ademenitoare.

Ambalaj: 5 kg.

Logo Kollant

Termen estimativ de livrare: 7-10 zile

Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

75.00 Lei (TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -10% 67.50 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 15.00 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -12% 66.00 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 36.00 Lei discount per cantitate Verdon
6 buc -14% 64.50 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 63.00 Lei discount per cantitate Verdon

Produse corelate

Caracteristici raticid Ratibrom 2 Pellet


Otrava sobolani RatibromEste o momeala rodenticida gata de utilizare care are la baza o substanta activa anti-coagulanta denumita bromadiolone, care este eficienta impotriva soarecilor de casa Mus musculus, sobolanilor cenusii Rattus norvegicus si sobolanilor negri Rattus rattus, chiar si dupa o singura inghititura.
Otrava pentru sobolani si soareci Ratibrom 2 Pellet contine o substanta amaruie pentru a evita ingerarea accidentala de catre copii.
Pentru uz profesional poate fi utilizat in interiorul si exteriorul cladirilor industriale (inclusiv depozite si hangare), in cladiri rurale si civile, locuinte, pivnite, garaje, magazii, gradini si spatii exterioare.
Doze recomandate


Soareci de casa: 2 doze (40 gr.) la 100 m2.
Sobolani cenusii: 3-5 doze (60-100 gr.) la 100m2.
Sobolani negri: 3-5 doze (60-100 gr.) la 100m2.


Mod de actiune


Substanta activa din produs este un antagonist competitiv al vitaminei K si reduce sinteza hepatica a factorilor dependenti de vitamina K.
Simptome: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, provoaca inhibarea masiva a vitaminei K si sangerarea pielii, a mucoasei, a organelor si a parenchimului.
Tratament: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, induceti voma, efectuati o spalatura gastrica sau administrati carbune activ. Activitatea protrombinei trebuie monitorizata imediat dupa ingerare si in urmatoarele zile, iar daca actiunea este redusa, administrati vitamina K. Stabiliti protocolul de tratament impreuna cu un Centru de Informare toxicologica.
Contraindicatii: anti-coagulante.Mod de utilizare


Este un produs gata de utilizare, iar dozele indicate trebuie respectate. Nu atingeti produsul cu mainile goale, purtati manusi corespunzatoare. Utilizati momeala in recipiente corespunzatoare utilizant un dozator calibrat la 20 gr. Acestea trebuie ferite de conditiile meteorologice, de ingerare de catre animale neavizate si de dispersie. Monitorizati zona de infestare si pastrati statiile de intoxicare cu momeala intre galerii, de-a lungul traseelor rozatoarelor si in locatiile cu o concentratie mai mare de rozatoare. Se recomanda ca statiile sa fie plasate la 5-10 metri distanta una de cealalta. Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana, daca este necesar. Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si elimnati-le in conformitate cu reglemantarile in vigoare. Produsul nu este destinat uzului permanent si prin urmare, trebuie sa se organizeze tratament de maxim 6 sapatamani. Dupa tratament eliminati si momeala ramasa in conformitate cu regulamentele aplicabile.


Aria de utilizare


Interior: gradini, garaje, cladiri industriale sau a celor rurale.

Exterior: in jurul cladirilor industriale, hale, depozite, case, pivnite, gospodarii.
Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana daca este necesar. Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si eliminati-le in conformitate cu regulamentele in vigoare.


Avertismente


Statiile trebuie plasate intr-o pozitie sigura pentru a evita riscurile de alterare si ingerare accidentala a momelii de catre copiii si de catre animale neavizate.
Asigurati-va ca recipientele sunt bine fixate si ca momeala nu poate fi trasa de rozatoare. Evitati tratamentul in zonele in care exista alimente sau furaje neprotejate. Nu utilizati produsul in agricultura. In caz de contaminare spalati-va pe maini cu apa si sapun. Nu utilizati recipientul gol in alte scopuri si nu il aruncati in mediul inconjurator, eliminati-l in conformitate cu regulamentele aplicabile. In cazul suspectarii ingerarii, consultati un Centru de informare toxicologica. Produsul poate fi nociv daca este ingerat de animale de companie sau de alte animale neavizate. In caz de ingerare induceti voma. Contactati un medic veterinar si aratati-i recipientul sau eticheta.

Specificatii

Tip produsRaticide pellets
Substanta activaBromadiolone
Denatonium Benzoate
Substanta ademenitoare
Ambalaj5 kg
Spectru daunatoriSoareci
Sobolani
CuloareRosu