Raticid Ratibrom 2 Pellet 5 kg.
Raticid Ratibrom 2 Pellet 5 kg.
Click pentru a mari poza

Raticid RATIBROM 2 Pellet - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci

PR-100557

Termen estimativ de livrare: 7-10 zile

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

RATIBROM 2 Pellet, otrava pentru soareci si sobolani, pe baza de bromadiolone, sub forma de granule, pellets. 

Substante active:
bromadiolone 0.005 g
• benzoat denatonium 0.001g
• substante apetisante si ademenitoare


• Combate eficient Soarecii si Sobolanii
• Mod de ambalare: 4 buc/bax

• Ambalaj: 5 kg

Logo Kollant

CantitateDiscountPret/buc.
5 buc -10% 76.50 Lei
10 buc -15% 72.25 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

85.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Produse corelate

Documente

Verdon - Aviz Raticid RATIBROM 2 Pellet (732.55k)

Informatii

Caracteristici Raticid RATIBROM 2 Pellet


Este o momeala rodenticida gata de utilizare care are la baza o substanta activa anti-coagulanta denumita bromadiolone, care este eficienta impotriva soarecilor de casa Mus musculus, sobolanilor cenusii Rattus norvegicus si sobolanilor negri Rattus rattus, chiar si dupa o singura inghititura.

Otrava pentru sobolani si soareci Ratibrom 2 Pellet contine o substanta amaruie pentru a evita ingerarea accidentala de catre copii. Pentru uz profesional poate fi utilizat in interiorul si exteriorul cladirilor industriale (inclusiv depozite si hangare), in cladiri rurale si civile, locuinte, pivnite, garaje, magazii, gradini si spatii exterioare.


Doze recomandate Caracteristici Raticid RATIBROM 2 Pellet


Soareci de casa: 2 doze (40 g) la 100 m2
Sobolani cenusii: 3-5 doze (60-100 g) la 100m2
Sobolani negri: 3-5 doze (60-100 g) la 100m2


Mod de actiune Caracteristici Raticid RATIBROM 2 Pellet


Substanta activa din produs este un antagonist competitiv al vitaminei K si reduce sinteza hepatica a factorilor dependenti de vitamina K.

Simptome: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, provoaca inhibarea masiva a vitaminei K si sangerarea pielii, a mucoasei, a organelor si a parenchimului.
Tratament: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, induceti voma, efectuati o spalatura gastrica sau administrati carbune activ.

Activitatea protrombinei trebuie monitorizata imediat dupa ingerare si in urmatoarele zile, iar daca actiunea este redusa, administrati vitamina K. Stabiliti protocolul de tratament impreuna cu un Centru de Informare toxicologica. Contraindicatii: anti-coagulante.


Mod de utilizare Caracteristici Raticid RATIBROM 2 Pellet


Este un produs gata de utilizare, iar dozele indicate trebuie respectate. Nu atingeti produsul cu mainile goale, purtati manusi corespunzatoare. Utilizati momeala in recipiente corespunzatoare utilizant un dozator calibrat la 20 gr.

Acestea trebuie ferite de conditiile meteorologice, de ingerare de catre animale neavizate si de dispersie. Monitorizati zona de infestare si pastrati statiile de intoxicare cu momeala intre galerii, de-a lungul traseelor rozatoarelor si in locatiile cu o concentratie mai mare de rozatoare.

Se recomanda ca statiile sa fie plasate la 5-10 metri distanta una de cealalta. Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana, daca este necesar.

Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si elimnati-le in conformitate cu reglemantarile in vigoare. Produsul nu este destinat uzului permanent si prin urmare, trebuie sa se organizeze tratament de maxim 6 sapatamani. Dupa tratament eliminati si momeala ramasa in conformitate cu regulamentele aplicabile.


Aria de utilizare Caracteristici Raticid RATIBROM 2 Pellet


Interior: gradini, garaje, cladiri industriale sau a celor rurale.

Exterior: in jurul cladirilor industriale, hale, depozite, case, pivnite, gospodarii.

Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana daca este necesar. Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si eliminati-le in conformitate cu regulamentele in vigoare.


Avertismente


Statiile trebuie plasate intr-o pozitie sigura pentru a evita riscurile de alterare si ingerare accidentala a momelii de catre copiii si de catre animale neavizate. Asigurati-va ca recipientele sunt bine fixate si ca momeala nu poate fi trasa de rozatoare.

Evitati tratamentul in zonele in care exista alimente sau furaje neprotejate. Nu utilizati produsul in agricultura. In caz de contaminare spalati-va pe maini cu apa si sapun. Nu utilizati recipientul gol in alte scopuri si nu il aruncati in mediul inconjurator, eliminati-l in conformitate cu regulamentele aplicabile.

In cazul suspectarii ingerarii, consultati un Centru de informare toxicologica. Produsul poate fi nociv daca este ingerat de animale de companie sau de alte animale neavizate. In caz de ingerare induceti voma. Contactati un medic veterinar si aratati-i recipientul sau eticheta.

Specificatii

Tip produsRaticid pellets
Substanta activaBromadiolone
Denatonium Benzoate
Substanta ademenitoare
Ambalaj5 kg
Spectru daunatoriSoareci
Sobolani
CuloareRosu
Mod ambalare4 buc

Review-uri

Review adaugat de
11 Nov 2021
(Raticid RATIBROM 2 Pellet - 5 kg, Kollant, Bromadiolone, Otrava Sobolani si Soareci):

Foarte dezamăgit

(1/5

Din păcate șobolanii nu se ating de peleți...

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.