Raticid Racumin Paste - 5 kg.

PR-100043

Racumin Paste este o momeala gata de utilizare pentru controlul sobolanilor si soarecilor. 

Substanta activa: coumatetralyl 0.0375%.

Ambalaj: 5 kg.

Verdon - Logo Bayet

Termen estimativ de livrare: 2-4 zile

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

239.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -10% 215.10 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 47.80 Lei discount per cantitate Verdon
3 buc -12% 210.32 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 86.04 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -14% 205.54 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 133.84 Lei discount per cantitate Verdon
5 buc -16% 200.76 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 191.20 Lei discount per cantitate Verdon

Mod de actiune


Efectul biocid apare dupa 3/6 ingerari repetate ale momelii, avand drept timp de actiune o perioada cuprinsa intre 3 si 15 zile. 
Racumin Paste poate fi folosit de profesionisti in controlul rozatoarelor pentru protectia produselor depozitate (inclusiv produse agricole), a locatiilor in care se pregateste, se serveste si se depoziteaza hrana (restaurante, cantine, baruri, industria alimentara, etc.) si a altor tipuri de locatii (cladiri istorice, industriale, hoteluri, institutii de invatamant etc.). Combate in egala masura rozatoarele adulte, dar si cele tinere. Mod de utilizare


Produsul va trebui sa fie utilizat de profesionisti in controlul rozatoarelor numai in statii de intoxicare inchise si in puncte de momeala acoperite (inchise, protejate).
Statiile de intoxicare inchise si punctele de momeala acoperite pot fi plasate in interiorul si in jurul locatiilor domestice, industriale, comerciale, inclusiv in ferme vegetale si animale (de-a lungul peretilor, ferestrelor, etc.). Numarul de pliculete de momeala per statie de intoxicare si punct acoperit de momeala trebuie adaptat situatiei existente.
Numarul de statii de intoxicare si puncte acoperit de momeala va fi decis in functie de aria care trebuie tratata si gradul de infestare determinat. 
Distanta dintre statiile de intoxicare sau punctele acoperite de momeala trebuie respectata. Controlati si reimprospatati momelile din statiile de intoxicare si punctele acoperite de momeala la cateva zile dupa prima aplicare si apoi, saptamanal, cat timp observati ca momeala este consumata. Nu curatati statiile de intoxicare in timpul reimprospatarii momelii.


Doze de aplicare


Sobolani, infestare masiva: 100 gr. - 200 gr. produs/statie de intoxicare (distanta intre statii 3-10 metrii).
Sobolani, infestare redusa: 100 gr. - 200 gr. produs/statie de intoxicare (distanta intre statii 5-20 metrii).
Soareci, infestare masiva: 10 gr. - 20 gr. produs/statie de intoxicare (distanta intre statii 2-10 metrii).
Soareci, infestare redusa: 10 gr. - 20 gr. produs/statie de intoxicare (distanta intre statii 5-20 metrii).

Masurile de combatere si control a rozatoarelor trebuie sa continue intreaga perioada in care se observa consumul momelii plasate in statiile de intoxicare si punctele de momeala acoperite, dar nu mai mult de 5 saptamani. In mod normal o campanie de tratament dureaza 3 saptamani. Momelile contaminate si carcasele rozatoarelor moarte trebuie colectate la fiecare inspectie a site-ului tratat. Cand intreaga populatie de rozatoare a fost exterminata si controlul perimetrului a fost realizat, toate momelile ramase vor fi colectate si tratate ca niste deseuri de pesticide. Nu este necesar un tratament neintrerupt impotriva rozatoarelor (o prezenta continua a momelilor raticide in statiile de intoxicare), dar se poate asigura o monitorizare post-tratament a locatiei prin plasarea in statiile de intoxicare a unor momeli "blank" (fara substanta activa) care, odata consumate, pot da un semn de reaparitie a infestarii.

Tip produsRaticide pasta
Substanta activaCoumatetralyl
Alege ambalaj5 kg
Spectru daunatoriSoareci
Spectru daunatoriSobolani
CuloareAlbastru
Filtreaza subcategoriiCombaterea soarecilor, sobolanilor
Filtreaza sub-subcategoriiRaticide

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate