Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
Click pentru a mari poza
  • Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
  • Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml

Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact

PR-100458

Termen estimativ livrare: 3-5 zile lucratoare

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

K-OBIOL 25 EC, insecticid piretroid pentru protectia Cerealelor si Legumelor depozitate.

Substante active:
25 g/l deltametrin
• 225 g/l piperonil butoxide

• IMPORTANT: produs ORIGINAL Bayer !!!
• Depozit controlat termic
• Mod de ambalare: 10 buc/bax

• Ambalaj: 10 ml

Produse BAYER

CantitateDiscountPret/buc.
10 buc -10% 6.29 Lei
20 buc -15% 5.94 Lei
40 buc -20% 5.59 Lei
100 buc -25% 5.24 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

6.99 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Produse corelate

Documente

Fisa securitate K-OBIOL 25 EC (300.74k)
Omologare K-OBIOL 25 EC (1.16M)
Brosura K-OBIOL 25 EC (1.15M)

Informatii

Date tehnice Insecticid K-OBIOL EC 25 


• Substante active: 25 g/l deltametrin + 225 g/l piperonil butoxide

• Formulare: EC – emulsie concentrata
• Numar certificat omologare: 1075 din 8.11.1984Omologari Insecticid K-OBIOL EC 25


Tratarea sacilor de depozitare in care urmeaza sa se incarce produsele

Doza: 10 ml

Apa: 5 litri

Aria de aplicare: 100/150 m²

Tratarea spatiilor goale de depozitare

Doza: 50 ml

Apa: 5 litri

Aria de aplicare: 100/150 m²

Tratarea cerealelor prin aplicare directa

Doza: 1.000 ml

Apa: 99 litri

Aria de aplicare: 100 tone cerealeCaracteristici


Actioneaza prin contact si ingestie, pentru combaterea celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentelor depozitate. Spatiile tratate includ  silozuri de cereale, depozite de legume, fructe sau plante tehnice, magazii, etc.

  • Tratamentul asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni, iar aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcare in silozuri, genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi necesara alta interventie.

  • Cerealele tratate cu K-OBIOL EC 25 prin aplicare directa pot fi consumate imediat, fara nici un fel de pericol pentru sanatatea umana, nefiind necesara perioda de pauza de 7-10 zile care este indicata in cazul insecticidelor organofosforice, fiind, totusi, recomandata spalarea lor in prealabil (in cazul legumelor).

  • Pentru tratamentul prin pulverizare directa se foloseste pulverizarea cu pompa de joasa presiune, direct pe cereale inainte de incarcare lor in silozuri. Recomandat de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si agreat de FAO (Organizatia Mondiala pentru Agricultura si Hrana).

K-OBIOL EC 25 este singurul insecticid piretroid aprobat de directiva 91/1414/EU, restul fiind organofosforice.Mod de actiune Insecticid K-OBIOL EC 25


K-OBIOL EC 25 este un insecticid formulat ca emulsie concentrata in solventi organici, pentru protectia spatiilor de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii). Insecticidul are un mecanism complex de actiune, datorita celor doua componente active.

Deltametrinul actioneaza prin contact si ingestie, blocheaza sinapsele nervoase ale insectelor daunatoare si transmite impulsuri nervoase catre creier, generand, astfel, paralizia instantanee si moartea lor. Piperonil butoxide actioneaza ca un sinergizant, grabind actiunea piretroidului principal.

Insecticidul are efect de soc si ofera protectie produselor agricole depozitate pentru o perioada de pana la 6 luni. Produsele depozitate, tratate cu K-OBIOL EC 25 dobandesc, in urma tratamentului, o pelicula microscopica de substanta activa care le protejeaza impotriva atacurilor ulterioare ale daunatorilor.

Tratamentul poate fi efectuat atat pe suprafata depozitului in care urmeaza a fi pastrate produsele agricole, cat si direct pe produse (pentru protectie de lunga durata) sau pe materialele in care urmeaza sa se faca depozitarea (saci, cutii, etc.)Mod de utilizare K-OBIOL EC 25


K-OBIOL EC 25 este omologat in Romania pentru protectia spatiilor depozitare in care urmeaza sa se depoziteze produse agricole diferite (silozuri de cereale, depozite de legume, fructe sau plante tehnice, magazii), impotriva daunatorilor specifici. 

Se poate aplica atat in spatiile de depozitare goale, cat si direct pe produsele agricole ce sunt sau urmeaza sa fie depozitate. Produsele tratate prin aplicare directa pot fi consumate imediat, fara a necesita perioada de pauza.


Doza de aplicare

Tratamentul sacilor de depozitare: 10 ml in 5 litri apa / 100 - 150 m².
Tratamentul suprafetelor in silozuri sau incinte de depozitare: 50-100  ml in 5 litri de apa pentru tratarea spatiilor goale de depozitare pentru 100/150 m².

Ceata termica pentru combaterea moliilor: 1 parte produs la 9 parti distilat de petrol, nafta sau kerosen (1 L K-OBIOL EC + 9 L diluant). Ceata termica pentru combaterea altor insecte (gargarite, gandaci): 1 parte produs la 1 parte distilat de petrol, nafta sau kerosen (1 L K-OBIOL EC + 1 L diluant).

Doza pentru ceata termica: 1.000 ml in 99 litri de apa pentru tratarea cerealelor prin aplicare directa pentru 100 tone de cereale pentru 250 ml/1.000 m³.

Cereale (grau, orz, ovaz, secara - inclusiv produse derivate: faini, sroturi, etc): 1 % - 50 ml in 5 litri de apa pentru tratarea a 100 m², pentru combaterea cariului cerealelor, gandacului castaniu al graului, moliilor de grau si faina, gargarita graului. Se utilizeaza pentru un prim tratament al sezonului, la pregatirea suprafetelor  (incintelor) de depozitare, dupa curatarea acestora de orice alte resturi organice, in functie de avertizare. 

Porumb (inclusiv produse derivate: faini, sroturi, etc.): 1% - 50 ml/ 5 litri apa / 100 m² pentru combaterea daunatorilor specifici, mai ales la porumbul boabe depozitat.

Cartof, fasole, ceapa uscata, etc:  1% - 50 ml/ 5 litri apa/ 100 m² pentru combaterea cu precadere a musculitei de otet si a gandacului de fasole.

K-OBIOL EC 25 se utilizeaza pentru un prim tratament al sezonului, la pregatirea suprafetelor de depozitare, dupa curatarea acestora de orice alte resturi organice, in functie de avertizare. Tratamentul va fi repetat la fiecare ciclu de golire/umplere a spatiului de depozitare. Amestecul poate fi aplicat direct pe produs cat si pe materialele in care vor fi depozitate individual produsele agricole (saci, etc). 

Nu este necesar un timp de pauza dupa aplicarea tratamentului, produsele aflate in incintele tratate sau cele pe care s-a aplicat direct tratamentul putand fi consumate, bineinteles dupa ce sunt spalate (in cazul legumelor).


Prepararea solutiei de stropit

Se umple cu apa circa 1/3 din volumul echipamentului de stropit. Se adauga cantitatea necesara de produs si se agita foarte bine, pana la dispersarea completa a insecticidului, dupa care se umple recipientul cu restul de apa. La dozele recomandate produsul nu este fitotoxic pentru culturile la care este avizat.

Daunatori vizati: Sitophilis Granaris, Oryzaephilus Surinamensis, Plodia Interpunctella, Rhizoperta Dominica, Tribolium Castaneum, Sitotroga Cerealella, Callosobruchus Chinensis, Drosophilia Melanogaster.


Domeniul si aria de utilizare

In depozite goale unde urmeaza a se depozita produse agricole. Direct pe produsele agricole ce sunt (sau urmeaza) sa fie depozitate. Pentru tratamentul sacilor in care urmeaza sa se incarce produsele. Depozite de tutun.

Specificatii

Tip produsInsecticide Agro
Insecticide DDD
Domeniu de utilizareDepozit
ProducatorBayer
Substanta activaDeltametrin
Piperonil butoxid
Ambalaj10 ml
CulturaCereale
Grau
Orz
Ovaz
Secara
Porumb
Cartofi
Fasole
Ceapa
Spectru daunatoriGargarita graului
Gandacul de Surinam
Molia cerealelor
Molia indiana a fainii
Craiul cerealelor
Gandacul roscat al fainii
Gargarita chinezeasca
Musculita de otet
Actiune produsContact
Mod ambalare10 buc

Review-uri

Review adaugat de
10 Nov 2020
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):

Recomand

(5/5

Serviciul ireprosabil, produsul si-a facut treaba

Review adaugat de
19 Aug 2020
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):

Foarte bun

(5/5

Am stropit in hambar pentru fluturi porumb si gărgărițe. Și - a facut efectul, distrugand la prima stropire aproape toate insectele. Recomand!

Review adaugat de
09 Sep 2019
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):

Foarte eficient

(5/5

Este exact asa cum se prezinta in reclama. Eficient de la prima utilizare, isi face bine treaba, recomand

Va multumim pentru apreciere, doamna Barhala.

Verdon a raspuns pe data de: 09 Sep 2019
Review adaugat de
25 Sep 2018
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):

Recomand

(5/5

Foarte bun, il recomand cu încredere, fluturii porumbului au murit a doua zi toti

Review adaugat de
05 Jul 2018
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
19 Jun 2018
(Insecticid K-OBIOL EC 25 - 10 ml, Bayer, Contact):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.