Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
Click pentru a mari poza
  • Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml
  • Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml

Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml

PR-100458

In stoc. Termen estimativ livrare: 2-3 zile lucratoare

Transport FIX 19 lei/comanda
Drept de retur 14 zile
Cumpara pe SICAP - Nr. referinta: PR-100458

K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat impotriva celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentare depozitate. 

Substanta activa: deltamethrin 2.5% w/w

Ambalaj: 10 ml (10 buc/bax)

Verdon - Logo Bayer

CantitateDiscountPret
5 buc -5% 5.22 Lei
10 buc -6% 5.17 Lei
15 buc -7% 5.12 Lei
20 buc -8% 5.06 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

5.50 Lei

Luni - Vineri 8:30-20:00 0371.015.191

Produse corelate

Caracteristici tehnice insecticid K-Obiol 25 EC


• K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat impotriva celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentare depozitate. 

• Asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni. Aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcarea in silozuri genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi necesare alte tratamente ulterioare (fumigatii, etc.).

• Se poate aplica atat in spatiile de depozitare goale, cat si direct pe produsele de tratat.

Produsele (cereale, legume, plante tehnice etc.) tratate prin aplicare directa cu K-Obiol EC 25 pot fi consumate imediat, fara nici un fel de pericol pentru sanatatea umana spre deosebire de alte produse similare ce necesita perioade de asteptare de 10-14 zile.

• Limita maxima de reziduuri (MRL) admisa de F.A.O. (Organizatia Mondiala pentru Alimente si Hrana) este, pentru deltamethrine, de 2 ppm; in cazul tratamentului cu K-Obiol 25 EC, respectandu-se dozajul recomandat, MRL nu depaseste 0.5 ppm.

• Pentru tratamentul prin aplicarea directa pe cereale, substanta de lucru se pulverizeaza fie cu o pompa cu presiune scazuta (1-2 atm.) direct pe cereale inainte de incarcarea lor in silozuri, fie printr-un dispozitiv fix, situat pe banda de incarcare, fie prin aplicarea manuala pe straturi de produs depozitat de 40-50 cm grosime.

• Pentru tratamentul spatiilor de depozitare substanta de lucru se pulverizeaza cu o pompa cu presiune scazute (1-2 atm.) pe suprafetele bine curatate anterior pe care urmeaza sa fie depozitate produsele.Unde se foloseste K-Obiol 25 EC


• In depozitele goale unde urmeaza a se depozita produse agricole neambalate.

• Direct pe produsele agricole ce sunt (sau urmeaza) sa fie depozitate.

• Pentru tratamentul sacilor in care urmeaza sa se incarce produse agricole.

• Depozite de tutun.


Daunatori vizati


• Gargarita graului "Sitophilus granarius".

• Gandacul din Surinam "Oryzaephilus surinamensis".

• Molia indiana a fainii "Plodia interpunctella".

• Cariul cerealelor "Rhyzopertha dominica"

• Gandacul roscat al fainii "Tribolium castaneum".

• Molia cerealelor "Sitotroga cerealella".

• Gargarita chinezeasca "Callosobruchus chinensis".

• Musculita de otet "Drosophila melanogaster".Tratamentul integrat al depozitelor si produselor depozitate


Pasul 1: Depozitul se goleste si se curata de orice resturi organice si anorganice (prim maturare sau aspirarea resturilor cu o instalatie de vaccum).

Pasul 2: Se dilueaza 1 L K-obiol EC 25 cu 9 L de solvent organic si cu ajutorul unui thermo-fogger (ceata calda) se trateaza incinta depozitului (amestecul este suficient pentru tratamentul unei incinte de cca. 3000-4000 m³).

Pasul 3: Se dilueaza 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 4-5L de apa si se aplica, folosind un atomizor de joasa presiune (max. 2 atm) sau o pompa de spate (vermorel) pe suprafata plana si/sau inclinata a depozitului, amestecul de lucru format astfel fiind suficient pentru 100-120 m² de suprafata, amestecul se poate aplica si pe peretii verticali, pana la inaltimea la care permite echipamentul de aplicare.

Dupa ce incinta depozitului s-a umplut cu "fumul" rezultat din tratamentul cu ceata calda, se lasa 6-12 ore incinta inchisa si pe cat posibil sigilata. 

Dupa aceasta perioada de timp se strang daunatorii morti si depozitul se va curata, inca o data, de orice resturi organice si anorganice.

In depozitul astfel curatat, se efectueaza tratamentul "pe produs", in urma sa produsele tratate fiind acoperite cu un strat microscopic de substanta activa care va distruge orice daunator ce va incerca sa se hraneasca din ele.In cazul incarcarii pe banda


• Se amesteca 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 5 L de apa (in functie de durata necesara de protectie - 6 sau 12 luni) si se stropeste banda transportoare incarcata (cu cereale) in zona de incarcare a cerealelor in silox. Stropirea se face in doza indicata cu ajutorul unei pompe cu presiune joasa, acoperind prin benzi transversale intreaga suprafata deschisa a benzii.

• Este indicat ca inainte de inceperea procesului de incarcare, banda sa fie si ea tratata, pe intreaga suprafata de contact cu produsele, cu amestecul mentionat la Pasul 1 (50-100 ml K-Obiol EC 25 la 4-5 L de apa).


In cazul incarcarii frontale


• Se amesteca 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 5 L de apa (in functie de durata necesara de protectie - 6 sau 12 luni) si se stropesc cerealele incarcate in cupa de impingere, acoperind prin benzi transversale, intreaga suprafata deschisa a cupei, in doza indicata.

• Este indicat ca, inainte de inceperea procesului de incarcare, cupele elevatorului sa fie tratate si ele cu amestecul mentionat la Pasul 1 (50-100 ml K-Obiol EC 25 la 4-5 L de apa).De ce K-Obiol EC 25?


• Respectand, intocmai, pasii descrisi mai sus, tratamentul cu K-Obiol asigura produselor depozitate o protectie de cca. 6-12 luni, in conditiile in care peste cantitatea deja existenta in depozit nu vor mai fi adaugate altele, netratate.

Cerealele tratate cu K-Obiol EC 25 pot fi folosite imediat dupa tratare, nu este necesara o perioada de pauza de 7-10 zile ca in cazul insecticidelor organofosforice.

• K-Obiol EC 25 este singurul insecticid piretroid aprobat de Directiva 91/414/EU, restul fiind organofosforice.

K-Obiol EC 25 este singurul insecticid recomandat de Organizatia Mondiala a Alimentului (FAO) si "Codex alimentarius" (ghidul international al recomandarilor FAO) pentru aplicarea directa pe cereale.

Review adaugat de
10 Nov 2020
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Recomand

(5/5

Serviciul ireprosabil, produsul si-a facut treaba

Review adaugat de
19 Aug 2020
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Foarte bun

(5/5

Am stropit in hambar pentru fluturi porumb si gărgărițe. Și - a facut efectul, distrugand la prima stropire aproape toate insectele. Recomand!

Review adaugat de
09 Sep 2019
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Foarte eficient

(5/5

Este exact asa cum se prezinta in reclama. Eficient de la prima utilizare, isi face bine treaba, recomand

Va multumim pentru apreciere, doamna Barhala.

Verdon a raspuns pe data de: 09 Sep 2019
Review adaugat de
25 Sep 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Recomand

(5/5

Foarte bun, il recomand cu încredere, fluturii porumbului au murit a doua zi toti

Review adaugat de
05 Jul 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
19 Jun 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Scrie un review

Specificatii

Tip produsInsecticide Agro
Insecticide DDD
Domeniu de utilizareDepozit
Ambalaj10 ml.
Spectru daunatoriGargarita graului
Gandacul de Surinam
Molia cerealelor
Molia indiana a fainii
Craiul cerealelor
Gandacul roscat al fainii
Gargarita chinezeasca
Musculita de otet
Mod aplicarePulverizare

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate