Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml

PR-100458

K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat impotriva celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentare depozitate. 

Substanta activa: deltamethrin 2.5% w/w

Ambalaj: 10 ml (10 buc/bax)

Verdon - Logo Bayer

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

6.00 Lei (TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -8% 5.52 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 0.96 Lei discount per cantitate Verdon
5 buc -10% 5.40 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 3.00 Lei discount per cantitate Verdon
10 buc -12% 5.28 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 7.20 Lei discount per cantitate Verdon
20 buc -14% 5.16 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 16.80 Lei discount per cantitate Verdon

Caracteristici tehnice insecticid K-Obiol 25 EC


• K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat impotriva celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentare depozitate. 

• Asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni. Aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcarea in silozuri genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi necesare alte tratamente ulterioare (fumigatii, etc.).

• Se poate aplica atat in spatiile de depozitare goale, cat si direct pe produsele de tratat.

Produsele (cereale, legume, plante tehnice etc.) tratate prin aplicare directa cu K-Obiol EC 25 pot fi consumate imediat, fara nici un fel de pericol pentru sanatatea umana spre deosebire de alte produse similare ce necesita perioade de asteptare de 10-14 zile.

• Limita maxima de reziduuri (MRL) admisa de F.A.O. (Organizatia Mondiala pentru Alimente si Hrana) este, pentru deltamethrine, de 2 ppm; in cazul tratamentului cu K-Obiol 25 EC, respectandu-se dozajul recomandat, MRL nu depaseste 0.5 ppm.

• Pentru tratamentul prin aplicarea directa pe cereale, substanta de lucru se pulverizeaza fie cu o pompa cu presiune scazuta (1-2 atm.) direct pe cereale inainte de incarcarea lor in silozuri, fie printr-un dispozitiv fix, situat pe banda de incarcare, fie prin aplicarea manuala pe straturi de produs depozitat de 40-50 cm grosime.

• Pentru tratamentul spatiilor de depozitare substanta de lucru se pulverizeaza cu o pompa cu presiune scazute (1-2 atm.) pe suprafetele bine curatate anterior pe care urmeaza sa fie depozitate produsele.Unde se foloseste K-Obiol 25 EC


• In depozitele goale unde urmeaza a se depozita produse agricole neambalate.

• Direct pe produsele agricole ce sunt (sau urmeaza) sa fie depozitate.

• Pentru tratamentul sacilor in care urmeaza sa se incarce produse agricole.

• Depozite de tutun.


Daunatori vizati


• Gargarita graului "Sitophilus granarius".

• Gandacul din Surinam "Oryzaephilus surinamensis".

• Molia indiana a fainii "Plodia interpunctella".

• Cariul cerealelor "Rhyzopertha dominica"

• Gandacul roscat al fainii "Tribolium castaneum".

• Molia cerealelor "Sitotroga cerealella".

• Gargarita chinezeasca "Callosobruchus chinensis".

• Musculita de otet "Drosophila melanogaster".Tratamentul integrat al depozitelor si produselor depozitate


Pasul 1: Depozitul se goleste si se curata de orice resturi organice si anorganice (prim maturare sau aspirarea resturilor cu o instalatie de vaccum).

Pasul 2: Se dilueaza 1 L K-obiol EC 25 cu 9 L de solvent organic si cu ajutorul unui thermo-fogger (ceata calda) se trateaza incinta depozitului (amestecul este suficient pentru tratamentul unei incinte de cca. 3000-4000 m³).

Pasul 3: Se dilueaza 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 4-5L de apa si se aplica, folosind un atomizor de joasa presiune (max. 2 atm) sau o pompa de spate (vermorel) pe suprafata plana si/sau inclinata a depozitului, amestecul de lucru format astfel fiind suficient pentru 100-120 m² de suprafata, amestecul se poate aplica si pe peretii verticali, pana la inaltimea la care permite echipamentul de aplicare.

Dupa ce incinta depozitului s-a umplut cu "fumul" rezultat din tratamentul cu ceata calda, se lasa 6-12 ore incinta inchisa si pe cat posibil sigilata. 

Dupa aceasta perioada de timp se strang daunatorii morti si depozitul se va curata, inca o data, de orice resturi organice si anorganice.

In depozitul astfel curatat, se efectueaza tratamentul "pe produs", in urma sa produsele tratate fiind acoperite cu un strat microscopic de substanta activa care va distruge orice daunator ce va incerca sa se hraneasca din ele.In cazul incarcarii pe banda


• Se amesteca 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 5 L de apa (in functie de durata necesara de protectie - 6 sau 12 luni) si se stropeste banda transportoare incarcata (cu cereale) in zona de incarcare a cerealelor in silox. Stropirea se face in doza indicata cu ajutorul unei pompe cu presiune joasa, acoperind prin benzi transversale intreaga suprafata deschisa a benzii.

• Este indicat ca inainte de inceperea procesului de incarcare, banda sa fie si ea tratata, pe intreaga suprafata de contact cu produsele, cu amestecul mentionat la Pasul 1 (50-100 ml K-Obiol EC 25 la 4-5 L de apa).


In cazul incarcarii frontale


• Se amesteca 50-100 ml de K-Obiol EC 25 cu 5 L de apa (in functie de durata necesara de protectie - 6 sau 12 luni) si se stropesc cerealele incarcate in cupa de impingere, acoperind prin benzi transversale, intreaga suprafata deschisa a cupei, in doza indicata.

• Este indicat ca, inainte de inceperea procesului de incarcare, cupele elevatorului sa fie tratate si ele cu amestecul mentionat la Pasul 1 (50-100 ml K-Obiol EC 25 la 4-5 L de apa).De ce K-Obiol EC 25?


• Respectand, intocmai, pasii descrisi mai sus, tratamentul cu K-Obiol asigura produselor depozitate o protectie de cca. 6-12 luni, in conditiile in care peste cantitatea deja existenta in depozit nu vor mai fi adaugate altele, netratate.

Cerealele tratate cu K-Obiol EC 25 pot fi folosite imediat dupa tratare, nu este necesara o perioada de pauza de 7-10 zile ca in cazul insecticidelor organofosforice.

• K-Obiol EC 25 este singurul insecticid piretroid aprobat de Directiva 91/414/EU, restul fiind organofosforice.

K-Obiol EC 25 este singurul insecticid recomandat de Organizatia Mondiala a Alimentului (FAO) si "Codex alimentarius" (ghidul international al recomandarilor FAO) pentru aplicarea directa pe cereale.

Filtreaza categoriiAgricultura
Filtreaza subcategoriiPesticide
Alege ambalaj10 ml.
Spectru daunatoriMusculita de otet
Spectru daunatoriGargarita graului
Spectru daunatoriMolia cerealelor
Spectru daunatoriCraiul cerealelor
Spectru daunatoriGargarita chinezeasca
Spectru daunatoriGandacul de Surinam
Spectru daunatoriMolia indiana a fainii
Spectru daunatoriGandacul roscat al fainii
Domeniu de utilizareDepozit
Mod aplicarePulverizare
Filtreaza sub-subcategoriiInsecticide DDD
Review adaugat de
09 Sep 2019
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Foarte eficient

(5/5

Este exact asa cum se prezinta in reclama. Eficient de la prima utilizare, isi face bine treaba, recomand

Va multumim pentru apreciere, doamna Barhala.

Verdon a raspuns pe data de: 09 Sep 2019
Review adaugat de
25 Sep 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):

Recomand

(5/5

Foarte bun, il recomand cu încredere, fluturii porumbului au murit a doua zi toti

Review adaugat de
05 Jul 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
19 Jun 2018
(Insecticid K-Obiol 25 EC - 10 ml):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare. Manerul este fabricat din...

97.00 Lei

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare, pana la 2.5 bar. Manerul...

126.00 Lei

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 1.5 litri.

35.00 Lei

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 2 litri.

39.00 Lei

Masca de protectie respiratorie FFP2 NR D este prevazuta cu supapa care reduce rezistenta la expiratie si faciliteaza evacuarea umezelii si a caldurii. • Set 3 bucati;• Conform EN 149;• Protectie de pana la 10 ori mai mare decat valoarea MAK (concentratie maxima la locul de munca).    

38.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate