Promotie
Seminte lucerna Pomposa - 10 kg.
Seminte lucerna Pomposa - 10 kg.
Click pentru a mari poza

Seminte lucerna drajata POMPOSA - 10 kg

PR-100279

In stoc. Termen estimativ livrare: 2-4 zile lucratoare

Transport FIX 19 lei/comanda
Drept de retur 14 zile
Cumpara pe SICAP - Nr. referinta: PR-100279

Stoc disponibil: 36 buc


Planta leguminoasa, furajera perena, se cultiva in cultura pura sau in amestec cu alte plante furajere. La 4 coase/an, are un potential de productie de pana la 16-17 t/ha materie uscata.

• Samanta DRAJATA
• Norma de samnata: 20 - 23 kg/ha
• Adancimea de semanare: 2-3 cm
• Ambalaj: 10 kg

229.00 Lei

-50.00 Lei

179.00 Lei

Sunați-ne acum 0371.015.191

Caracteristici lucerna drajata Pomposa


Aceasta lucerna este adaptata pentru toate tipurile de teren, fiind indicata chiar si pentru terenurile lipsite de apa. Are o rezistenta optima la cadere si un continut excelent de proteina. Se preteaza cosirilor dese, datorita regenerarii rapide dupa cosire. Se poate semana primavara timpuriu sau toamna.

Lucerna Pomposa este un soi de lucerna, ce prezinta o serie de avantaje, cum ar fi rezistenta foarte buna pe timpul iernii si o rezistenta deosebita la uzura. Pomposa poate fi descrisa ca un soi de lucerna cu radacini puternice, cu port erect si rezistenta ridicata la cadere.

Semintele de lucerna Pomposa ofera un randament ridicat al culturii, producand un furaj de cea mai buna calitate, cu continut ridicat de proteina si digestibilitate buna. Varietatea de lucerna prezentata rezista pana la 4 ani in sol (chiar mai mult) si ofera 4 cosiri pe an, avand un potential de productie de 16-17 tone/hectar, materie uscata. 

Printre caracteristicile principale ale semintelor de lucerna Pomposa, enumeram frunzele de forma ovala (lungi si late), cu tulpina subtire, care, in momentul inforirii este lunga, cu raport ridicat de frunze/tulpina. Perioada de inflorire a soiului este una medie. 

Avantajul cultivarii este dat de talia plantei, foarte inalta, in a 3-a saptamana de la prima coasa este de aproximativ 49 de centimetrii. Asadar, samanta de lucerna Pomposa este adaptata pentru toate tipurile de teren, fiind recomandata chiar si pe solurile lipsite de apa.

Review adaugat de
18 May 2021
(Seminte lucerna drajata POMPOSA - 10 kg):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
14 Mar 2021
(Seminte lucerna drajata POMPOSA - 10 kg):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Scrie un review

Specificatii

Tip produsSamanta lucerna
Ambalaj10 kg.

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate