Produsele producatorului Purina

Purina - 100 de ani de furaje sanatoasePurina este unul dintre cele patru branduri de furaje ce apartin fabricantului de nutritie animala Cargill. La randul sau, Cargill face parte din grupul Nestle, cel mai mare producator de alimente pe plan mondial. Acesta reuneste peste 330.000 de angajati si are o cifra de afaceri anuala de peste 12 miliarde de euro.


Purina a luat nastere in anul 1894 in St. Louis, Statele Unite. De-a lungul istoriei sale de peste un secol, compania s-a remarcat prin inovatie continua si atentie sporita fata de calitatea hranei animalelor. In acest sens, au fost luati in calcul trei factori esentiali: integritatea produselor, calitatea ingredientelor si siguranta alimentara. Este demn de mentionat faptul ca Purina a fost prima fabrica din industria furajelor care a deschis un laborator de testare a produsului final inainte de livrarea catre clienti (in anul 1916).Furaje Purina pentru animale bine hraniteIn Romania, Purina a intrat pe piata in anul 2008, atat printr-o retea de distributie, cat si prin infiintarea unei unitati de productie. Incepand de atunci, volumul de vanzari a crescut in fiecare an, activitatea bazandu-se pe cele patru valori de baza ale companiei (crestere buna, management potrivit, igiena stricta si furajare optima).


In calitate de distribuitor si partener Purina, magazinul online Verdon va pune la dispozitie o gama extinsa de produse. Va invitam sa descoperiti oferta noastra bogata de furaje si concentrate pentru pasari, porci, ovine, caprine, iepuri sau bovine.


In plus, desi sacii de furaje sunt atat voluminosi cat si grei, promisiunea noastra ramane ferma: livram oricat si oriunde in Romania la acelasi cost fix: 19 lei.


 

Afiseaza 1 - 24 din 24 produse