Produsele producatorului Sharda Cropchem

Verdon - importator Sharda International


Sharda Cropchem International
logo sharda cropchem.pngCompania Sharda Cropchem International a luat nastere din pasiunea pentru domeniul chimic a cuplului Sharda din Bombay, India. Specializati in inginerie chimica, domnul si doamna Sharda au fondat compania in anul 1987.


Prin consolidarea constanta a portofoliului de produse si expansiunea geografica constanta, afacerea a crescut de la an la an, ajungand ca in acest moment sa aiba filiale in peste 60 de tari de pe toate continentele, cu o gama de peste 1000 de produse proprii.


In domeniul fitosanitar, Sharda Cropchem International este prezenta pe piata cu o gama larga de substante generice destinate agriculturii si biocide destinate sectorului de igiena publica.


Procesul de formulare al fiecarui produs se bazeaza pe o cercetare amanuntita a domeniului agricol, pentru identificarea nevoilor specifice ale acestuia, urmata de prepararea substantelor in concentratiile si combinatiile optime si nu in cele din urma de omologarea si certificarea acestora.

In prezent, Sharda Cropchem International detine si in Romania omologari pentru o gama larga de pesticide si biocide.
Verdon este importator al produselor Sharda Cropchem International in Romania.


In oferta Verdon destinata agricultorilor veti regasi o gama variata de erbicide, fungicide si insecticide produse de catre Sharda Cropchem International.

Afiseaza 1 - 27 din 27 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.