lcp
  • Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu
  • Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu
Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu
Click pentru a mari poza
Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu

Cultura Tomatelor, Ardeiului si Vinetelor, Victor Popescu, Roxana Zavoianu

Recenzii:
(0)
Cod produs: PR-103204
In stock
Drept de retur 14 zile

Cartea Cultura Tomatelor, Ardeiului și Vinetelor cuprinde informații utile despre: soiuri și hibrizi, cultura în câmp, solarii, sere și răsadnițe. Tehnologia producerii de semințe de tomate, ardei și vinete. Fie că ești un legumicultor începător sau unul experimentat, cartea îți vă oferi cunoștințele esențiale pentru a cultiva eficient.

• Autor: Victor Popescu, Roxana Zăvoianu
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 128
• Format: 200 x 130 mm


Logo MAST

Perioadă Rată lunară
2 luni 7,00 lei
3 luni 4,67 lei
4 luni 3,50 lei
5 luni 2,80 lei
6 luni 2,33 lei
14,00 lei
In stock
Stoc disponibil: 6 buc.
Luni - Vineri 8:30-17:00
OUTLET %
Grăbește-te! Cele mai bune prețuri sunt în OUTLET și stocurile dispar rapid!

Cuprins Cultura Tomatelor, Ardeiului și Vinetelor

5. INTRODUCERE

6. CAPITOLUL I: Tomatele

1.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică

1.2. Originea şi aria de răspândire
1.3. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
1.4. Exigenţe ecologice
1.5. Soiuri şi hibrizi
1.6. Tehnologia culturii tomatelor
1.6.1. Tehnologia culturii tomatelor în câmp
1.6.2. Cultura tomatelor în solarii
1.6.3. Tehnologia culturii tomatelor în sere
1.6.4. Tehnologia culturii tomatelor în răsadniţe
1.7. Tehnologia producerii seminţelor de tomate

68. CAPITOLUL II: Ardeiul

2.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică

2.2. Originea şi aria de răspândire
2.3. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
2.4. Exigenţe ecologice
2.5. Soiuri şi hibrizi
2.6. Tehnologia culturii ardeiului
2.6.1. Tehnologia culturii ardeiului în câmp
2.6.2. Cultura ardeiului în solarii
2.6.3. Cultura ardeiului în sere
2.6.4. Tehnologia culturii ardeiului în răsadniţe
2.7. Tehnologia producerii seminţelor de ardei

110. CAPITOLUL III: Vinetele

3.1. Importanţa alimentară, terapeutică şi economică

3.2. Originea şi aria de răspândire
3.3. Particularităţile botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
3.4. Exigenţe ecologice
3.5. Soiuri şi hibrizi
3.6. Tehnologia culturii vinetelor
3.6.1. Tehnologia culturii vinetelor în câmp
3.6.2. Tehnologia culturii vinetelor în solarii
3.6.3. Tehnologia culturii vinetelor în sere
3.6.4. Cultura vinetelor în răsadniţe
3.7. Tehnologia producerii seminţelor de vinete

123. CAPITOLUL IV: Păpălăul

4.1. Origine şi răspândire

4.2. Particularităţi botanice şi biologice
4.3. Exigenţe ecologice
4.4. Cultivare
4.5. Tehnologia culturii

124. Bibliografie


Descriere Cultura Tomatelor, Ardeiului și Vinetelor

În această lucrare sunt prezentate tehnologiile de cultură la legumele din grupa „solano-fructoase” cu scopul de a oferi soluții practice pentru obținerea unor recolte bogate și de calitate. Plantele din această grupă sunt anuale, fac parte din aceeași familie botanică, au aceeași perioadă de vegetație relativ lunga (120-130 zile), sunt pretențioase la căldură, lumină și umiditate.

  • Cod produs
    PR-103204

  • Tip produs
    Carte

Alte produse în aceeași categorie

Loading...