Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
Click pentru a mari poza
  • Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
  • Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu

Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu

PR-103200

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Cartea Cultura legumelor din grupa verzei de Victor Popescu și Roxana Zăvoianu își propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice și de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate în România. Sunt prezentate 9 tipuri de legume, de la varză albă și cea creață până la conopidă și gulie.

• Autor: Victor Popescu si Roxana Zavoianu
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 128
• Format: 200 x 130 mm


Logo MAST

12.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Informatii

Cuprins Cultura legumelor din grupa verzei

5. Introducere

  1. 7. Capitolul 1: Varza albă pentru căpățână

  2.      1.1: Originea și aria de răspândire

         1.2: Importanța alimentară, terapeutică și economică

         1.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia

         1.4: Exigențe ecologice

         1.5: Soiuri și hibrizi

         1.6: Tehnologia culturii verzei albe

  3.         1.6.1: Cultura timpurie în câmp

            1.6.2: Cultura verzei de vară în câmp

            1.6.3: Cultura verzei de toamna în câmp

            1.6.4: Cultura verzei albe în solarii

            1.6.5: Cultura verzei albe sub tunele joase

            1.6.6: Cultura verzei albe în sere

  4.      1.7: Producerea semințelor de varză albă

  1. 47. Capitolul 2: Varza roșie

       2.1: Originea și aria de răspândire
       2.2: Importanța alimentară și economică
       2.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       2.4: Exigențe ecologice
       2.5: Soiuri de varză roșie
       2.6: Tehnologia culturii verzei roșii


  1. 50. Capitolul 3: Varza creață

  2.        3.1: Originea și aria de răspândire
  3.        3.2: Importanța alimentară și economică
  4.        3.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
  5.        3.4: Exigențe ecologice
  6.        3.5: Soiuri de varză creață
  7.        3.6: Tehnologia culturii verzei crețe

  1. 53. Capitolul 4: Varza de frunze

  2.        4.1: Originea și aria de răspândire
  3.        4.2: Importanța alimentară și economică
  4.        4.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
  5.        4.4: Exigențe ecologice
  6.        4.5: Soiuri
  7.        4.6: Tehnologia culturii verzei de frunze

  1. 56. Capitolul 5: Varza de Bruxelles

       5.1: Originea și aria de răspândire
       5.2: Importanța alimentară și economică
       5.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       5.4: Exigențe ecologice
       5.5: Soiuri și hibrizi
       5.6: Tehnologia culturii verzei de Bruxelles
       5.7: Producerea semințelor

  1. 61. Capitolul 6: Varza chinezească

       6.1: Originea și aria de răspândire
       6.2: Importanța alimentară și economică
       6.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       6.4: Exigențe ecologice
       6.5: Soiuri și hibrizi
       6.6: Tehnologia culturii
       6.7: Producerea semințelor

  1. 70. Capitolul 7: Conopida

       7.1: Originea și aria de răspândire
       7.2: Importanța alimentară și economică
       7.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       7.4: Exigențe ecologice
       7.5: Soiuri de conopidă
       7.6: Tehnologia culturii conopidei
          7.6.1: Cultura timpurie în câmp
          7.6.2: Cultura conopidei de toamnă în câmp
          7.6.3: Cultura conopidei în adăposturi din material plastic
          7.6.4: Cultura conopidei în sere
          7.6.5: Cultura conopidei în răsadnițe
       7.7: Producerea semințelor de conopidă

  1. 80. Capitolul 8: Broccoli

       8.1: Originea și aria de răspândire
       8.2: Importanța alimentară și economică
       8.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       8.4: Exigențe ecologice
       8.5: Soiuri și hibrizi
       8.6: Tehnologia culturii de broccoli
          8.6.1: Cultura timpurie în câmp
          8.6.2: Cultura de vară
          8.6.3: Cultura de toamnă
          8.6.4: Cultura în solar
       8.7: Eșalonarea consumului de broccoli în cursul anului

  1. 118. Capitolul 9: Gulia

          8.1: Originea și aria de răspândire
          8.2: Importanța alimentară și economică
          8.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
          8.4: Exigențe ecologice
          8.5: Soiuri de gulii și gulioare
          8.6: Tehnologia culturii guliilor
             8.6.1: Cultura timpurie în câmp
             8.6.2: Cultura de toamnă în câmp
             8.6.3: Cultura guliei în adăposturi din material plastic
             8.6.4: Cultura gulioarelor în sere
             8.6.5: Cultura gulioarelor în răsadnițe
          8.7: Producerea semințelor

125. Bibliografie



Descriere Cultura legumelor din grupa verzei

Cartea Cultura legumelor din grupa verzei de Victor Popescu și Roxana Zăvoianu își propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice și de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate în România. Sunt prezentate 9 tipuri de legume, de la varză albă și cea creață până la conopidă și gulie.

Specificatii

Tip produsCarte

Review-uri

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.