lcp
  • Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
  • Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu
Click pentru a mari poza
Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu

Cultura legumelor din grupa verzei, Victor Popescu si Roxana Zavoianu

Recenzii:
(0)
Cod produs: PR-103200
Ultimele produse in stoc
Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Cartea Cultura legumelor din grupa verzei de Victor Popescu și Roxana Zăvoianu își propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice și de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate în România. Sunt prezentate 9 tipuri de legume, de la varză albă și cea creață până la conopidă și gulie.

• Autor: Victor Popescu si Roxana Zavoianu
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 128
• Format: 200 x 130 mm


Logo MAST

Perioadă Rată lunară
2 luni 6,00 lei
3 luni 4,00 lei
4 luni 3,00 lei
5 luni 2,40 lei
6 luni 2,00 lei
12,00 lei
Ultimele produse in stoc

Ultimele: 2 buc.
Luni - Vineri 8:30-17:00
Categoria prețurilor mici
În limita stocului disponibil.

Cuprins Cultura legumelor din grupa verzei

5. Introducere

  1. 7. Capitolul 1: Varza albă pentru căpățână

  2.      1.1: Originea și aria de răspândire

         1.2: Importanța alimentară, terapeutică și economică

         1.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia

         1.4: Exigențe ecologice

         1.5: Soiuri și hibrizi

         1.6: Tehnologia culturii verzei albe

  3.         1.6.1: Cultura timpurie în câmp

            1.6.2: Cultura verzei de vară în câmp

            1.6.3: Cultura verzei de toamna în câmp

            1.6.4: Cultura verzei albe în solarii

            1.6.5: Cultura verzei albe sub tunele joase

            1.6.6: Cultura verzei albe în sere

  4.      1.7: Producerea semințelor de varză albă

  1. 47. Capitolul 2: Varza roșie

       2.1: Originea și aria de răspândire
       2.2: Importanța alimentară și economică
       2.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       2.4: Exigențe ecologice
       2.5: Soiuri de varză roșie
       2.6: Tehnologia culturii verzei roșii


  1. 50. Capitolul 3: Varza creață

  2.        3.1: Originea și aria de răspândire
  3.        3.2: Importanța alimentară și economică
  4.        3.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
  5.        3.4: Exigențe ecologice
  6.        3.5: Soiuri de varză creață
  7.        3.6: Tehnologia culturii verzei crețe

  1. 53. Capitolul 4: Varza de frunze

  2.        4.1: Originea și aria de răspândire
  3.        4.2: Importanța alimentară și economică
  4.        4.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
  5.        4.4: Exigențe ecologice
  6.        4.5: Soiuri
  7.        4.6: Tehnologia culturii verzei de frunze

  1. 56. Capitolul 5: Varza de Bruxelles

       5.1: Originea și aria de răspândire
       5.2: Importanța alimentară și economică
       5.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       5.4: Exigențe ecologice
       5.5: Soiuri și hibrizi
       5.6: Tehnologia culturii verzei de Bruxelles
       5.7: Producerea semințelor

  1. 61. Capitolul 6: Varza chinezească

       6.1: Originea și aria de răspândire
       6.2: Importanța alimentară și economică
       6.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       6.4: Exigențe ecologice
       6.5: Soiuri și hibrizi
       6.6: Tehnologia culturii
       6.7: Producerea semințelor

  1. 70. Capitolul 7: Conopida

       7.1: Originea și aria de răspândire
       7.2: Importanța alimentară și economică
       7.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       7.4: Exigențe ecologice
       7.5: Soiuri de conopidă
       7.6: Tehnologia culturii conopidei
          7.6.1: Cultura timpurie în câmp
          7.6.2: Cultura conopidei de toamnă în câmp
          7.6.3: Cultura conopidei în adăposturi din material plastic
          7.6.4: Cultura conopidei în sere
          7.6.5: Cultura conopidei în răsadnițe
       7.7: Producerea semințelor de conopidă

  1. 80. Capitolul 8: Broccoli

       8.1: Originea și aria de răspândire
       8.2: Importanța alimentară și economică
       8.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
       8.4: Exigențe ecologice
       8.5: Soiuri și hibrizi
       8.6: Tehnologia culturii de broccoli
          8.6.1: Cultura timpurie în câmp
          8.6.2: Cultura de vară
          8.6.3: Cultura de toamnă
          8.6.4: Cultura în solar
       8.7: Eșalonarea consumului de broccoli în cursul anului

  1. 118. Capitolul 9: Gulia

          8.1: Originea și aria de răspândire
          8.2: Importanța alimentară și economică
          8.3: Particularități botanice și biologice în relație cu tehnologia
          8.4: Exigențe ecologice
          8.5: Soiuri de gulii și gulioare
          8.6: Tehnologia culturii guliilor
             8.6.1: Cultura timpurie în câmp
             8.6.2: Cultura de toamnă în câmp
             8.6.3: Cultura guliei în adăposturi din material plastic
             8.6.4: Cultura gulioarelor în sere
             8.6.5: Cultura gulioarelor în răsadnițe
          8.7: Producerea semințelor

125. Bibliografie



Descriere Cultura legumelor din grupa verzei

Cartea Cultura legumelor din grupa verzei de Victor Popescu și Roxana Zăvoianu își propune o abordare mult mai detaliată a caracteristicilor biologice și de cultură a celor mai cunoscute legume cultivate în România. Sunt prezentate 9 tipuri de legume, de la varză albă și cea creață până la conopidă și gulie.

  • Cod produs
    PR-103200

  • Tip produs
    Carte

Alte produse în aceeași categorie

Loading...