Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu
Cartea Cultura rădăcinoaselor de Florina Uleanu și Victor Popescu prezintă în detaliu particularități precum originea, soiurile și tipurile de tehnologii folosite în cultură a diferitelor tipuri de rădăcinoase precum: morcovul, păstârnacul, pătrunjelul, țelina, ridichia etc.
• Autor: Florina Uleanu si Victor Popescu
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 108
• Format: 200 x 130 mm
Perioadă | Rată lunară |
---|---|
2 luni | 5,00 lei |
3 luni | 3,33 lei |
4 luni | 2,50 lei |
5 luni | 2,00 lei |
6 luni | 1,67 lei |
Cuprins Cultura rădăcinoaselor
9. Legumele pentru rădăcini
13. Capitolul 1: Morcovul
13. Originea şi aria de răspândire
14. Importanţa alimentară şi economică
15. Recomandări terapeutice
17. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
20. Exigenţe ecologice
22. Soiuri
29. Tehnologia culturii
35. Producerea seminţelor
38. Capitolul 2: Pătrunjelul pentru rădăcini
38. Originea şi aria de răspândire
38. Importanţa alimentară şi economică
39. Recomandări terapeutice -
39. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
40. Exigenţe ecologice
40. Soiuri
42. Tehnologia culturii
44. Capitolul 3: Păstârnacul
44. Originea şi aria de raspândire
44. Importanţa alimentară şi economică
44. Recomandări terapeutice
45. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
45. Exigenţe ecologice
46. Soiuri
46. Tehnologia culturii
46. Producerea seminţelor
47. Capitolul 4: Ţelina pentru rădăcini
47. Originea şi aria de răspândire
47. Importanţa alimentară şi economică
48. Recomandări terapeutice
49. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
49. Exigenţe ecologice
50. Soiuri
52. Tehnologia culturii
54. Producerea seminţelor
55. Capitolul 5: Sfecla roşie
55. Originea şi aria de răspândire
56. Importanţa alimentară şi economică
56. Recomandări terapeutice
57. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
58. Exigente ecologice
59. Soiuri
62. Tehnologia culturii
63. Producerea seminţelor
64. Capitolul 6: Ridichiile
65. Originea şi aria de răspândire
65. Importanţa alimentară şi economică
65. Recomandări terapeutice
66. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
68. Exigenţe ecologice
69. Soiuri
77. Tehnologia culturii
81. Producerea seminţelor
82. Capitolul 7: Scorţonera
82. Originea şi aria de răspândire
82. Importanţa alimentară şi economică
82. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
83. Exigenţe ecologice
83. Tehnologia culturii
84. Capitolul 8: Batatul
84. Origine şi răspândire
84. Importanţa alimentară şi economică
85. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
86. Exigenţe ecologice
86. Soiuri
86. Tehnologia culturii
89. Capitolul 9: Barba caprei
90. Capitolul 10: Brojba
90. Origine şi raspândire
90. Importanţa culturii
90. Particularităţi botanice
91. Exigenţe ecologice
92. Soiuri
92. Tehnologia de cultură
94. Capitolul 11: Napul comestibil
94. Origine şi răspândire
94. Importanţa culturii
95. Recomandări terapeutice
95. Caractere botanice şi biologice
96. Exigenţe ecologice
97. Tehnologia culturii
99. Producerea seminţelor
100. Capitolul 12: Hreanul
100. Origine şi arie de răspîndire
100. Importanţă alimentară şi economică
101. Recomandări terapeutice
103. Particularităţi botanice şi biologia în relatie cu tehnologia
104. Exigenţe ecologice
105. Soiuri cultivate
105. Tehnologia culturii hreanului
108. Bibliografie
Descriere Cultura rădăcinoaselor
Cartea Cultura rădăcinoaselor de Florina Uleanu și Victor Popescu prezintă în detaliu particularități precum originea, soiurile și tipurile de tehnologii folosite în cultură a diferitelor tipuri de rădăcinoase precum: morcovul, păstârnacul, pătrunjelul, țelina, ridichia etc.
- Cod produsPR-103203
-
Tip produsCarte
Alte produse în aceeași categorie
check_circle
check_circle