lcp
  • Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu
  • Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu
Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu
Click pentru a mari poza
Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu

Cultura radacinoaselor, Florina Uleanu si Victor Popescu

Recenzii:
(0)
Cod produs: PR-103203
In stock
Drept de retur 14 zile

Cartea Cultura rădăcinoaselor de Florina Uleanu și Victor Popescu prezintă în detaliu particularități precum originea, soiurile și tipurile de tehnologii folosite în cultură a diferitelor tipuri de rădăcinoase precum: morcovul, păstârnacul, pătrunjelul, țelina, ridichia etc.

• Autor: Florina Uleanu si Victor Popescu
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 108
• Format: 200 x 130 mm


Logo MAST

Perioadă Rată lunară
2 luni 5,00 lei
3 luni 3,33 lei
4 luni 2,50 lei
5 luni 2,00 lei
6 luni 1,67 lei
10,00 lei
In stock
Stoc disponibil: 9 buc.
Luni - Vineri 8:30-17:00
SMART MIX-uri
Ştim că avem prețuri bune, dar le putem face extraordinare!

Cuprins Cultura rădăcinoaselor 

9. Legumele pentru rădăcini

13. Capitolul 1: Morcovul

       13. Originea şi aria de răspândire
       14. Importanţa alimentară şi economică
       15. Recomandări terapeutice
       17. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       20. Exigenţe ecologice
       22. Soiuri
       29. Tehnologia culturii
       35. Producerea seminţelor

38. Capitolul 2: Pătrunjelul pentru rădăcini

       38. Originea şi aria de răspândire
       38. Importanţa alimentară şi economică
       39. Recomandări terapeutice -
       39. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       40. Exigenţe ecologice
       40. Soiuri
       42. Tehnologia culturii

44. Capitolul 3: Păstârnacul

       44. Originea şi aria de raspândire
       44. Importanţa alimentară şi economică
       44. Recomandări terapeutice
       45. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       45. Exigenţe ecologice
       46. Soiuri
       46. Tehnologia culturii
       46. Producerea seminţelor

47. Capitolul 4: Ţelina pentru rădăcini

       47. Originea şi aria de răspândire
       47. Importanţa alimentară şi economică
       48. Recomandări terapeutice
       49. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       49. Exigenţe ecologice
       50Soiuri
       52Tehnologia culturii
       54Producerea seminţelor

55. Capitolul 5: Sfecla roşie

       55. Originea şi aria de răspândire
       56. Importanţa alimentară şi economică
       56. Recomandări terapeutice
       57. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       58. Exigente ecologice
       59. Soiuri
       62. Tehnologia culturii
       63. Producerea seminţelor

64. Capitolul 6: Ridichiile

       65. Originea şi aria de răspândire
       65. Importanţa alimentară şi economică
       65. Recomandări terapeutice
       66. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       68. Exigenţe ecologice
       69. Soiuri
       77. Tehnologia culturii
       81. Producerea seminţelor

82. Capitolul 7: Scorţonera

       82. Originea şi aria de răspândire
       82. Importanţa alimentară şi economică
       82. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       83. Exigenţe ecologice
       83. Tehnologia culturii

84. Capitolul 8: Batatul

       84. Origine şi răspândire
       84. Importanţa alimentară şi economică
       85. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
       86. Exigenţe ecologice
       86. Soiuri
       86. Tehnologia culturii

89. Capitolul 9: Barba caprei

90. Capitolul 10: Brojba

       90. Origine şi raspândire
       90. Importanţa culturii
       90. Particularităţi botanice
       91. Exigenţe ecologice
       92. Soiuri
       92. Tehnologia de cultură

94. Capitolul 11: Napul comestibil

       94. Origine şi răspândire
       94. Importanţa culturii
       95. Recomandări terapeutice
       95. Caractere botanice şi biologice
       96. Exigenţe ecologice
       97. Tehnologia culturii
       99. Producerea seminţelor

100. Capitolul 12: Hreanul

          100. Origine şi arie de răspîndire
          100. Importanţă alimentară şi economică
          101. Recomandări terapeutice
          103. Particularităţi botanice şi biologia în relatie cu tehnologia
          104. Exigenţe ecologice
          105. Soiuri cultivate
          105. Tehnologia culturii hreanului

108. Bibliografie


Descriere Cultura rădăcinoaselor 

Cartea Cultura rădăcinoaselor de Florina Uleanu și Victor Popescu prezintă în detaliu particularități precum originea, soiurile și tipurile de tehnologii folosite în cultură a diferitelor tipuri de rădăcinoase precum: morcovul, păstârnacul, pătrunjelul, țelina, ridichia etc.

  • Cod produs
    PR-103203

  • Tip produs
    Carte

Alte produse în aceeași categorie

Loading...