lcp
  • Acest produs nu mai este in stoc
  • Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira
  • Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira
Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira
Click pentru a mari poza
Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira

Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira

Rating:
(0)
Cod produs: PR-103198
Acest produs nu mai este in stoc
Drept de retur 14 zile

Cartea Cultura arbuștilor fructiferi de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc. de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc.

• Autor: Lenuta Chira
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 208
• Format: 200 x 130 mm


Logo MAST

Perioadă Rată lunară
2 luni 7,50 lei
3 luni 5,00 lei
4 luni 3,75 lei
5 luni 3,00 lei
6 luni 2,50 lei
15,00 lei
Acest produs nu mai este in stoc
Luni - Vineri 8:30-17:00
OUTLET %
Grăbește-te! Cele mai bune prețuri sunt în OUTLET și stocurile dispar rapid!

Cuprins Cultura arbustilor fructiferi

7. Capitolul 1: Căpşunul

     1.1. Importanţa culturii
     1.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
     1.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
     1.4. Soiurile de căpşun cultivate în România
     1.5. Tehnologia de cultură a căpşunului
        1.5.1. Cultura anuală a căpşunului
        1.5.2. Cultura multianuală (clasică) a căpşunului
        1.5.3. Cultura căpşunului remontant
        1.5.4. Cultura protejată a căpşunului
     1.6. Combaterea bolilor şi a dăunătorilor
     1.7. Maturarea şi recoltarea

37. Capitolul 2: Coacăzul negru

       2.1. Originea şi importanţa culturii
       2.2. Descrierea morfologică 
       2.3. Particularităţile de creştere şi fructificaţe   
       2.4. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
       2.5. Soiurile de coacăz negru cultivate în România 
       2.6. Tehnologia de cultură a coacăzului negru 
          2.6.1. Obţinerea materialului săditor 
          2.6.2. Infiinţarea plantaţiilor de coacăz negru 
          2.6.3. Lucrările agrotehnice aplicate în plantaţii   
          2.6.4. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
       2.7. Maturarea şi recoltarea

62. Capitolul 3: Coacăzul roșu

       3.1. Importanţa culturii   
       3.2. Descrierea morfologică şi particularităţile biologice
       3.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
       3.4. Principalele soiuri cultivate în România   
       3.5. Tehnologia de cultură   
          3.5.1. Obţinerea materialului săditor   
          3.5.2. Lucrările agrotehnice aplicate în plantaţii   
       3.6. Maturarea şi recoltarea

72. Capitolul 4: Agrișul

       4.1. Importanţa culturii   
       4.2. Descrierea morfologică   
       4.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
       4.4. Principalele soiuri cultivate în România 
       4.5. Obţinerea materialului săditor 
       4.6. Înființarea şi întreţinerea plantaţiilor   
       4.7. Recoltarea

80. Capitolul 5: Zmeurul

       5.1. Importanţa culturii   
       5.2. Particularităţile de creştere şi fructificare   
       5.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
       5.4. Principalele soiuri cultivate în România 
       5.5. Obţinerea materialului săditor   
       5.6. Înființarea plantaţiei   
       5.7. Lucrările agrotehnice   
       5.8. Bolile dăunătorii şi combaterea lor 
       5.9. Recoltarea


98. Capitolul 6: Murul

       6.1. Importanţa culturii

       6.2. Descrierea mofologică   
       6.3. Particularităţile de creştere şi fructificare   
       6.4. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
       6.5. Principalele soiuri cultivate în România 
       6.6. Obţinerea materialului săditor   
       6.7. Plantarea şi intreţinerea murului   
       6.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
       6.9. Recoltarea

116. Capitolul 7: Afinul

          7.1. Importanţa culturii   
          7.2. Particularităţile de creştere şi fructificare   
          7.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
          7.4. Principalele,soiuri cultivate 
          7.5. Obţinerea materialului săditor   
          7.6. Înființarea culturii  
          7.7. Lucrările agrotehnice   
          7.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
          7.9. Recoltarea

129. Capitolul 8: Cătina albă

          8.1. Importanţa culturii   
          8.2. Particularităţile de creştere şi fructificare 
          8.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
          8.4. Principalele selecţii (soiuri) cultivate în România 
          8.5. Obţinerea materialului săditor   
          8.6. Înființarea şi întreţinerea plantaţiilor   
          8.7. Recoltarea şi valorificarea


140. Capitolul 9: Trandafirul de dulceață

          9.1. Importanţa culturii   
          9.2. Speciile existente la noi în ţară   
          9.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
          9.4. Obţinerea materialului săditor   
          9.5. Înființarea plantaţiilor   
          9.6. Lucrările agrotehnice   
          9.7. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
          9.8. Recoltarea şi valorificarea petalelor

152. Capitolul 10: Lămâiul de apartament

          10.1. Importanţa culturii   
          10.2. Particularităţile de creştere şi fructificare 
          10.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
          10.4. Soiuri de lămâi   
          10.5. Înmulţirea lămâiului   
          10.6. Tăierile de formare a coroanei   
          10.7. Lucrări de îngrijire   
          10.8. Dăunătorii şi combaterea lor

162. Capitolul 11: Smochinul

          11.1. Importanţa culturii   
          11.2. Particularităţile morfologice   
          11.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
          11.4. Soiuri de smochin   
          11.5. Obţinerea materialului săditor   
          11.6. Înființarea plantaţiei   
          11.7. Lucrările agrotehnice   
          11.8. Protejarea smochinilor pe timpul iernii   
          11.9. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
          11.10. Recoltarea

174. Capitolul 12: Cornul

          12.1. Importanţa culturii   
          12.2. Particularităţile de creştere şi fructificare   
          12.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu 
          12.4. Principalele soiuri   
          12.5. Obţinerea materialului săditor   
          12.6. Înfiinţarea plantaţiilor   
          12.7. Lucrările agrotehnice   
          12.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
          12.9. Recoltarea şi valorificarea fructelor
 

181. Capitolul 13: Socul

          13.1. Importanţa culturii   
          13.2. Descrierea morfologică   
          13.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu   
          13.4. Selecţiile (soiurile) cultivate în România 
          13.5. Obţinerea materialului săditor   
          13.6. Înfiinţarea plantaţiilor   
          13.7. Întreţinerea plantaţiilor   
          13.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor   
          13.9. Recoltarea şi valorificarea

187. Capitolul 14: Model de grădină familială amenajată cu pomi și arbuști fructiferi

190. Capitolul 15: Produse alimentare prelucrate din fructele arbuștilor fructiferi

197. Capitolul 16: Produsele fitosanitare specifice combaterii bolilor și dăunătorilor la arbuștii fructiferi

Bibliografie


Descriere Cultura arbustilor fructiferi

Cartea Cultura arbuștilor fructiferi de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc.

  • Cod produs
    PR-103198

  • Tip produs
    Carte

Alte produse în aceeași categorie

Produse vizualizate

Loading...