- Acest produs nu mai este in stoc
Cultura arbustilor fructiferi, Lenuta Chira
Cartea Cultura arbuștilor fructiferi de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc. de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc.
• Autor: Lenuta Chira
• Editura: MAST
• Nr. pagini: 208
• Format: 200 x 130 mm![]()
| Perioadă | Rată lunară |
|---|---|
| 2 luni | 7,50 lei |
| 3 luni | 5,00 lei |
| 4 luni | 3,75 lei |
| 5 luni | 3,00 lei |
| 6 luni | 2,50 lei |
Cuprins Cultura arbustilor fructiferi
7. Capitolul 1: Căpşunul
1.1. Importanţa culturii
1.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
1.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
1.4. Soiurile de căpşun cultivate în România
1.5. Tehnologia de cultură a căpşunului
1.5.1. Cultura anuală a căpşunului
1.5.2. Cultura multianuală (clasică) a căpşunului
1.5.3. Cultura căpşunului remontant
1.5.4. Cultura protejată a căpşunului
1.6. Combaterea bolilor şi a dăunătorilor
1.7. Maturarea şi recoltarea
37. Capitolul 2: Coacăzul negru
2.1. Originea şi importanţa culturii
2.2. Descrierea morfologică
2.3. Particularităţile de creştere şi fructificaţe
2.4. Cerinţele faţă de factorii de mediu
2.5. Soiurile de coacăz negru cultivate în România
2.6. Tehnologia de cultură a coacăzului negru
2.6.1. Obţinerea materialului săditor
2.6.2. Infiinţarea plantaţiilor de coacăz negru
2.6.3. Lucrările agrotehnice aplicate în plantaţii
2.6.4. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
2.7. Maturarea şi recoltarea
62. Capitolul 3: Coacăzul roșu
3.1. Importanţa culturii
3.2. Descrierea morfologică şi particularităţile biologice
3.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
3.4. Principalele soiuri cultivate în România
3.5. Tehnologia de cultură
3.5.1. Obţinerea materialului săditor
3.5.2. Lucrările agrotehnice aplicate în plantaţii
3.6. Maturarea şi recoltarea
72. Capitolul 4: Agrișul
4.1. Importanţa culturii
4.2. Descrierea morfologică
4.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
4.4. Principalele soiuri cultivate în România
4.5. Obţinerea materialului săditor
4.6. Înființarea şi întreţinerea plantaţiilor
4.7. Recoltarea
80. Capitolul 5: Zmeurul
5.1. Importanţa culturii
5.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
5.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
5.4. Principalele soiuri cultivate în România
5.5. Obţinerea materialului săditor
5.6. Înființarea plantaţiei
5.7. Lucrările agrotehnice
5.8. Bolile dăunătorii şi combaterea lor
5.9. Recoltarea
98. Capitolul 6: Murul
6.1. Importanţa culturii
6.2. Descrierea mofologică
6.3. Particularităţile de creştere şi fructificare
6.4. Cerinţele faţă de factorii de mediu
6.5. Principalele soiuri cultivate în România
6.6. Obţinerea materialului săditor
6.7. Plantarea şi intreţinerea murului
6.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
6.9. Recoltarea
116. Capitolul 7: Afinul
7.1. Importanţa culturii
7.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
7.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
7.4. Principalele,soiuri cultivate
7.5. Obţinerea materialului săditor
7.6. Înființarea culturii
7.7. Lucrările agrotehnice
7.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
7.9. Recoltarea
129. Capitolul 8: Cătina albă
8.1. Importanţa culturii
8.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
8.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
8.4. Principalele selecţii (soiuri) cultivate în România
8.5. Obţinerea materialului săditor
8.6. Înființarea şi întreţinerea plantaţiilor
8.7. Recoltarea şi valorificarea
140. Capitolul 9: Trandafirul de dulceață
9.1. Importanţa culturii
9.2. Speciile existente la noi în ţară
9.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
9.4. Obţinerea materialului săditor
9.5. Înființarea plantaţiilor
9.6. Lucrările agrotehnice
9.7. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
9.8. Recoltarea şi valorificarea petalelor
152. Capitolul 10: Lămâiul de apartament
10.1. Importanţa culturii
10.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
10.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
10.4. Soiuri de lămâi
10.5. Înmulţirea lămâiului
10.6. Tăierile de formare a coroanei
10.7. Lucrări de îngrijire
10.8. Dăunătorii şi combaterea lor
162. Capitolul 11: Smochinul
11.1. Importanţa culturii
11.2. Particularităţile morfologice
11.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
11.4. Soiuri de smochin
11.5. Obţinerea materialului săditor
11.6. Înființarea plantaţiei
11.7. Lucrările agrotehnice
11.8. Protejarea smochinilor pe timpul iernii
11.9. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
11.10. Recoltarea
174. Capitolul 12: Cornul
12.1. Importanţa culturii
12.2. Particularităţile de creştere şi fructificare
12.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
12.4. Principalele soiuri
12.5. Obţinerea materialului săditor
12.6. Înfiinţarea plantaţiilor
12.7. Lucrările agrotehnice
12.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
12.9. Recoltarea şi valorificarea fructelor
181. Capitolul 13: Socul
13.1. Importanţa culturii
13.2. Descrierea morfologică
13.3. Cerinţele faţă de factorii de mediu
13.4. Selecţiile (soiurile) cultivate în România
13.5. Obţinerea materialului săditor
13.6. Înfiinţarea plantaţiilor
13.7. Întreţinerea plantaţiilor
13.8. Bolile, dăunătorii şi combaterea lor
13.9. Recoltarea şi valorificarea
187. Capitolul 14: Model de grădină familială amenajată cu pomi și arbuști fructiferi
190. Capitolul 15: Produse alimentare prelucrate din fructele arbuștilor fructiferi
197. Capitolul 16: Produsele fitosanitare specifice combaterii bolilor și dăunătorilor la arbuștii fructiferi
Bibliografie
Descriere Cultura arbustilor fructiferi
Cartea Cultura arbuștilor fructiferi de Lenuța Chira conține detalii despre 12 tipuri de arbuști fructiferi: căpșun, coacăz, agriș, zmeur, trandafir, lămâi, mur, cătină, corn, afin, smochin și soc.
- Cod produsPR-103198
-
Tip produsCarte
Alte produse în aceeași categorie
Produse vizualizate
check_circle
check_circle



Alpha Bank
BRD Finance
Card avantaj
Banca Transilvania
Garanti Bank