Insecticid Solfac Automatic Forte - 150 ml.

solautfor150

Solfac Automatic Forte este un aerosol insecticid, formulat pentru o singura utilizare.
Produce un efect similar termonebulizari, eliminand un fum care distruge insectele zburatoare si taratoare.

 

Substanta activa: cyfluthrin 0.1%
Formulare:  Tub aerosol
Ambalaj: 150 ml.

Bayer - producator insecticid K-Othrine SC 25

Livrare in 24-72 ore.

37.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
4 buc -5% 35.15 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 7.40 Lei
8 buc -7% 34.41 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 20.72 Lei
15 buc -10% 33.30 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 55.50 Lei

Caracteristici insecticid Solfac Automatic Forte


Solfac Automatic Forte permite o interventie usoara si practica in incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale probleme secundare.
Domenii de utilizare: Este recomandat in 
spatii de depozitare a marfurilor, magazii, mijloace de transport, arhive, bibliotece, muzee, containere industriale, spatii publice, hoteluri, etc., dar si in subsoluri sau spatii de dimensiuni reduse, cu infestari mixte.


Doza de aplicare Solfac Automatic Forte

Solfac Automatic ForteVolum tratatSuprafata trata

1 aerosol de 150 ml.

pana la 100 m³

pana la 50 m²Mod de actiune Solfac Automatic Forte


Insecticidul genereaza un efect de soc, vizibil prin moartea daunatorilor in mai putin de 60 minute de la utilizare si este oferit utilizatorilor intru-un ambalaj monodoza, pentru o utilizare cat mai facila si economica.
Solfac Automatic Forte este biodegradabil, nu pateaza si nu lasa urme vizibile dupa aplicare.
Produsul manifesta o eficacitate deosebita, prin testari internationale, impotriva intregului spectru de insecte daunatoare.
Un recipient de 150 ml de Solfac Automatic Forte este suficient pentru a trata un volum de spatiu de aproximativ 100 m³.
Pentru locatii cu un volum mai mare, cresteti in mod proportional numarul de nebulizatoare.


Mod de utilizare Solfac Automatic Forte


Se plaseaza doza de aerosol in mijlocul suprafetei de tratat, pentru suprafete mai mari de 100 m³, se distribuie echidistant dozele pe toata intinderea perimetrului de tratat. In aceasta situatie, deschiderea dozelor de aerosol va incepe cu cea mai indepartata de iesire, pentru a permite operatorului parasirea in siguranta a incintei.
Este interzisa ramanerea in incinta pe parcursul nebulizarii (eliberarea aerosolului), care dureaza circa 3 minute.
Dupa cel putin 8-12 ore, ventilati in mod adecvat incinta inainte de a intra si ridicati recipientul gol.

Substanta activaCyfluthrin
Alege ambalaj150 ml.
Spectru daunatoriCapuse
Spectru daunatoriPaianjeni
Spectru daunatoriTantari
Spectru daunatoriViespe
Spectru daunatoriFurnici
Spectru daunatoriMuste
Spectru daunatoriPlosnite
Spectru daunatoriPurici
Domeniu de utilizareBiblioteca
Domeniu de utilizareMuzeu
Domeniu de utilizareHotel
Domeniu de utilizareContainer industrial
Domeniu de utilizareMijloc de transport
Domeniu de utilizareDepozit
Mod aplicareAplicare directa
Review adaugat de
01 Oct 2018
(Insecticid Solfac Automatic Forte - 150 ml.):

Calitate excelenta, pret corect, eficienta foarte buna

(5/5

Am cumparat acest produs pentru a opri o infestare masiva cu musculite de canalizare intr-un apartament situat la parter. Desi pana la acest produs am folosit o gramada de alte produse, eficienta acestuia este de departe mai buna. In prezent, ajutat fiind si de administratia somnoroasa a acestui imobi, dupa ce au fost igenizate caminele de canalizare, fenomenul a incetat aproape complet. Voi repeta operatiunea inca o data si sunt aproape sigur ca voi reusi sa le starpesc definitiv. Fara miros, fara pete pe pereti, fara manopera, pe scurt, un produs forte bun, recomand!

Fendona 15 SC este un insecticid profesional eficient, ce combate insectele zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare prin actiune de contact si ingestie. Substanta activa: alfa-cipermetrin (15 g/litru)Se prezinta sub forma de suspensie concentrata.Aprobat de Ministerul Sanatatii Publice cu Aviz nr. 580 BIO/18/12.24 Ambalaj: 1l. (10 l/bax)

128.00 Lei

Agita 10 WG este un insecticid sub forma de granule hidrosolubile, de culoare maronie deschisa conceput pentru combaterea profesionala a mustelor. Substanta activa: Thiamethoxam 10 g, Z-9 Tricosen 0.05%. Ambalaj: 400gr.

189.00 Lei

K-Othrine SC 25 este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare cu o actiune reziduala de pana la 8 sapatamani.   Substanta activa: Deltamethrin 25g/litruFormulare:  SC - Suspensie concentrata de tip Flow®, culoare alba.Ambalaj: 1l. (12 buc./bax)

329.00 Lei

Insecticid concentrat cu spectru larg de actiune. Combate insectele zburatoare (muste, tantari, viespi) si taratoare (capuse, purici, plosnite, gandaci). Substanta activa: Cyfluthrin - 50 gr./L (5% w/w) Aviz nr. 378BIO/18.12.24 Ambalaj: 1 litru

298.00 Lei

K-Othrine WG 250 este un insecticid sub forma de granule dispersabile in apa cu eficienta importriva intregului spectru de daunatori.   Substanta activa: Deltamethrin 25% (250 g/kg)Formulare:  WG - granule dispersabile in apa.Ambalaj: plic 20 gr. de tip "single dose".

35.00 Lei

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid profesional cu doua substante active destinat combaterii mustelor adulte.   Substanta activa: Imidacloprid 10 g. (10%) + cis-tricos-9-en: 0,1 g (0,1%)Formulare:  WG - granule dispersabile in apa.Ambalaj: 1 kg

409.00 Lei

Quick Bayt 2Extra WG 10 este un insecticid profesional cu doua substante active destinat combaterii mustelor adulte.   Substanta activa: Imidacloprid 10 g. (10%) + cis-tricos-9-en: 0,1 g (0,1%)Formulare:  WG - granule dispersabile in apa.Ambalaj: 62.50 gr (16 buc/bax)

32.00 Lei

K-Othrine Profi EC 250 este un insecticid pentru tantari, muste, molii, viespi, gandaci de bucatarie.   Substanta activa: deltametrina 2,7% + piperonil butoxid 23,9%Formulare:  EC - emulsie concentrata.Ambalaj: 1 l. (12 l./bax)

221.00 Lei

Produse din aceeasi categorie