Insecticid gel Max Force IC
Insecticid gel Max Force IC
Click pentru a mari poza

Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.

PR-100103

Max Force IC este o momeala insecticida sub forma de gel pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa.

Actioneaza eficient, pana la 4 luni, datorita efectului "in cascada".

Doza de aplicare: 0,1 gr. gel/m².

Continut substanta activa: imidacloprid 2,15%.
Aviz sanitar: 613BIO/18.05.2014
Ambalaj: seringa 20 gr.

Logo Bayer

Termen estimativ de livrare: 2-4 zile

Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

73.00 Lei (TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -6% 68.62 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 8.76 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -8% 67.16 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 23.36 Lei discount per cantitate Verdon
6 buc -10% 65.70 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 43.80 Lei discount per cantitate Verdon

Produse corelate

Insecticidul gel Max Force IC


Max Force IC este formulat ca alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. Are drept substanta activa imidacloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica.

Max Force are in compozitie si atractanti ce vor atrage la consum gandaci de pe o raza de cativa metri. La 24 de ore dupa tratament se vor observa primii gandaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc. 

Gandacii, prin natura speciei, se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti, iar tratamentul cu Max Force IC uzeaza de aceasta caracteristica in generarea unui efect de "cascada" sau "domino": exemplarele vii sau cele tinere, nascute dupa expulzarea oualor de catre femela-gandac contaminata cu Max Force IC vor "consuma" (si) semenii morti, in plus fata de picatura de gel si vor muri, si ei, in cateva zile.
Studiile efectuate au aratat ca 1 gr. de Max Force IC omoara, in 48 de ore, circa 200 de gandaci prin contact direct si, in 5 - 7 zile, peste 1000 prin efectul "in cascada", atingand o eficacitate de 100% in maxim 7 zile de la prima aplicare. 

Max Force se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot utiliza insecticidele clasice, lichide.

Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat (seringa), neprezentand nici un risc pentru oameni sau animale de casa/companie si avand o versatilitate si remanenta remarcabila - isi mentine atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate foarte mare, fiind varianta ideala si pentru protejarea locuintelor personale (apartamente, case, vile) de invaziile gandacilor.

Domenii de aplicare:

- in locuri greu accesibile - in interiorul aparatelor de uz casnic (frigidere, masini de spalat rufe, aragaze, - sau electrice - contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, acolo unde un se pot folosi insecticidele lichide din motive de securitate.

- in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor, in colturi ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

Nu prezinta nici un fel de risc pentru vietuitoarele non-vizate (animale de casa, copii, etc.) si datorita repelentului de gust.
Doza de aplicare recomandata: 0.1 gr - 0,2 gr / m2 (o picatura cat un bob de mazare). Fiind un produs gata de utilizat, acesta nu se dilueaza sau se amesteca cu alte substante inainte de aplicare.Caracteristici tehnice Max Force IC


• Formulare de ultima generatie: gel - momeala insecticida, pentru combaterea gandacilor de bucatarie.

• Include atractanti alimentari si feromoni sexuali ce atrag gandacii la consum chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice.

• Permite o interventie usoara si practica in incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale probleme secundare.

• Are efect de "moarte in cascada" exterminand nu numai adultii ce consuma gelul, ci si intregul cuib.
Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.
Remanenta: 12 - 16 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicate (peste 50o C) si umiditate (95%).Unde se foloseste Max Force IC?

• Spatii de locuit (apartamente, case, vile);
• Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, cladiri de birouri si alte locatii de retail;
• Spitale, policlinici, dispensare, cabinete medicale, scoli si gradinite, crese;
• Spatii in care se depoziteaza, se pregateste si se serveste hrana (bucatarii, sali de mese, etc.);
• Hale de productie;
• Spatii deschise sau inchise de petrecere a timpului liber.


Ce daunatori vizeaza Max Force IC? - gandacii de bucatarie


Periplata Americana (gandacul mare, negru de bucatarie).

Blata Orientalis (gandacul mic, negru de bucatarie).

Blatella Germanica (gandacul mic, rosu-roscat de bucatarie).Masuri de prim ajutor


Aplicare: cand se aplica produsul, este recomandabila purtarea de manusi corespunzatoare (cauciuc, PVA sau nitril). Spalati intotdeauna mainile dupa utilizarea produsului. Evitati contactul cu pielea si mucoasele. Daca este necesar, o eventuala reaplicare se poate face dupa 3 - 7 zile de la prima aplicare.
Protectia impotriva incendiului si exploziei: nu prezinta pericol de incendiu sau explozie.
Contactul cu pielea: poate aparea o usoara senzatie de arsura sau intepatura. Spalati imediat pielea cu multa apa si sapun. Solicitati sfatul medicului, daca iritarea persista mai mult de 24-48 de ore.
Contactul cu ochii: clatiti imediat cu multa apa rece, pentru cel putin 15 minute. Consultati medicul.
In caz de ingestie: clatiti gura cu multa apa si nu induceti, sub nici o forma, voma. Nu se consuma nici un
aliment sau bautura. Asigurati aerisirea si consultati medicul.
Antidot: nu exista antidot. Se recomanda tratament simptomatic. Administrarea de carbune medicinal, fara a fi o solutie specifica, a fost raportata a aduce rezultate pozitive si imbunatatirea starii generale.


Conditii de pastrare, depozitare si eliberare finala


Depozitati Max Force IC in locuri accesibile numai persoanelor autorizate. Pastrati departe de razele solare directe. Pastrati containerele etans, intr-un spatiu uscat, rece si bine ventilat. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor. A nu se lasa la indemana copiilor. Temperatura de depozitare a produsului trebuie sa fie intre 5oC si 35oC. Acest recipient, dupa ce este golit si continutul sau este folosit, este un deseu toxic, motiv pentru care ambalajele nu se reutilizeaza, ele se distrug sau se recicleaza conform legii in vigoare (program SCAPA).
Masuri de protectie a mediului inconjurator: periculos pentru fauna acvatica. Nu contaminati apa potabila, canalele de irigatii sau alte suprafete de apa (rauri, lacuri, balti etc).
In caz de ingestie accidentala, contactati Centrul de Urgenta Toxicologica al Institutului National de Sanatate Publica 021.318 36 06 | 021 318 36 20 - int 235 - orele 8:00 - 15:00 sau Biroul de Urgente Bayer Germania (+49 21 3351 4233 - limba engleza). Institutul de Sanatate Publica Bucuresti: str. Dr. Leonte Anastasievici, nr. 1 - 3, 050463, Bucuresti.
In atentia utilizatorilor: acesta este un produs biocid, incadrat in baza HG 956/2005, in Grupa Principala 3 (Pesticide Non-Agricole), Tip de produs 18 (Insecticide, Acaricide si produse pentru combaterea altor artropode). A se utiliza numai in scopul pentru care a fost avizat, in conformitate cu instructiunile de pe eticheta si prospect. Pentru a se evita riscurile pentru om si mediul inconjurator, se vor respecta instructiunile de utilizare. Producatorul isi declina orice reponsabilitate fata de prejudiciile datorate depozitarii sau utilizarii neconforme.
Data expirarii: 4 ani de la data fabricatiei, inscriptionata pe ambalaj.

Review adaugat de
25 Oct 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
19 Oct 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

Multumit este putin spus!

(5/5

Foarte multumit. Am achizitionat acest produs in urma discutiei telefonice cu o doamna consultant. Nu ezitati sa sunati si sa intrebati daca aveti neclaritati. Personal foarte amabil. Livrare rapida. Produs de o calitate deosebita. Asta o spun pentru ca ma asteptam sa dureze in jur de 6 saptamani curatenia dar a durat mult mai putin.

Review adaugat de
16 Oct 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

Max Force Insecticid

(5/5

Exceptional, foarte eficient.
Îl recomand ferm !

Review adaugat de
05 Oct 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

Deceptie totala

(1/5

Nici macar un gandac mort. Unul macar...
Deceptie totala.
Ati vandut marfa contrafacuta? sau ce naiba... atiatia bani si nimic nimic...

Review adaugat de
25 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
23 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

eficient

(5/5

eficient

Review adaugat de
20 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

Foarte bun

(4/5

Momentan și-a făcut treaba, ii găsesc decât morți. Mai am de dat totuși pt ca după cum bine știți tare păcătoși mai sunt gândacii ăștia bruni...

Review adaugat de
17 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
15 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

un produs de mare eficienta

(5/5

Insecticidul gel Max Force IC-20gr este un produs de mare eficienta, usor de folosit, cu efect de durata. Recomandare 100% eficient.

Review adaugat de
14 Sep 2020
(Insecticid gel Max Force IC - 20 gr.):

Foarte eficient

(5/5

Produs foarte eficient. A fost folosit intr-un spatiu de birouri, in zona de baie si bucatarie.

Scrie un review

Specificatii

Tip produsInsecticide DDD
Domeniu de utilizareScoala
Garaj
Depozit
Restaurant
Muzeu
Gradinita
Hotel
Casa
Spital
Bloc
Substanta activaImidacloprid
Ambalaj20 gr.
Spectru daunatoriGandaci de bucatarie
Mod aplicareAplicare directa

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate