Gel furnici Maxforce Quantum - 30 gr.

PR-100041

Maxforce Quantum este un insecticid sub forma de gel pentru combaterea intregului spectru al populatiilor de furnici.

Doza de aplicare: 2-3 gr./ 50 m²

Continut substanta activa: imidacloprid 0.03%.
Aviz sanitar: 1895BIO/18.05.2014
Ambalaj: tub 30 gr.

Logo Bayer

Livrare in 24 - 72 ore

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

128.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -5% 121.60 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 12.80 Lei discount per cantitate Verdon
4 buc -8% 117.76 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 40.96 Lei discount per cantitate Verdon
8 buc -12% 112.64 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 122.88 Lei discount per cantitate Verdon

Caracteristici gel Maxforce Quantum


Are in compozitie atractanti pe baza de sucroza si proteine, dar si feromoni pentru cresterea atractivitatii in randul populatiilor de furnici.
Extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinatrope, "casnice": 
Lasius Niger - furnica neagra 
Monomorium pharaonis - furnica rosie/faraon 
Tapinoma malenocephalum - furnica fantoma, furnica transparenta
Linepithema humile - furnica argentineana. 


Mod de utilizare gel Maxforce Quantum


Este extrem de sigur in utilizare pentru speciile non-vizate si datorita repelentului de gust Bitrex incorporat, ce previne ingestia accidentala.
Doza de aplicare: 2-3 gr. de Maxforce Quantum, aplicat sub forma de boabe de gel de 0.2 gr., la o distanta de 1-2 metri una fata de cealalta. Cu aceasta doza se distruge populatiile de furnici pe o raza de 50 m² (un apartament).
Mod de aplicare: picaturi de 0.2 gr. sunt plasate in zona in care se observa activitate intensa a coloniilor de furnici (in special pe traseele "de hrana", in locurile in care sunt depozitate alimente).
Rezultate: Dupa 24 de ore de la aplicare se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona picaturilor de gel (furnicile sunt atrase cu precadere de gel).
Caracteristica biologica a speciei, ce pune accent pe "mutarea" hranei gasite in musuroiul comun, va facilita contaminarea in scurt timp a intregii populatiei active, care va scadea cu cca. 10-20% in fiecare zi. Exterminarea completa a coloniei se va finaliza in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului.
Nu pateaza, nu lasa urma, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil. Motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incinte sensibile.
Domenii de aplicare: Se aplica cu precadere in interior, in locuinte unde se pastreaza, comercializeaza, prelucreaza alimente.
In exterior - se pot trata zonele de acces in locuinte (intre dale, fisuri si crapaturi in pavaj etc.), sau preferabil direct pe musuroi.
Remanenta: Pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicate (peste 40°C) si umiditate (90%).

Substanta activaImidacloprid
Alege ambalaj30 gr.
Spectru daunatoriFurnici
Domeniu de utilizareScoala
Domeniu de utilizareDepozit
Domeniu de utilizareCasa
Domeniu de utilizareSpital
Domeniu de utilizareHotel
Domeniu de utilizareIndustrie alimentara
Domeniu de utilizareRestaurant
Mod aplicareAplicare directa
Filtreaza subcategoriiCombaterea insectelor
Filtreaza sub-subcategoriiInsecticide DDD

Fendona 15 SC este un insecticid profesional eficient, ce combate insectele zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare prin actiune de contact si ingestie. Substanta activa: alfa-cipermetrin (15 g/litru)Se prezinta sub forma de suspensie concentrata.Aprobat de Ministerul Sanatatii Publice cu Aviz nr. 580 BIO/18/12.24 Ambalaj: 1l. (10 l/bax)

120.00 Lei

Max Force IC este o momeala insecticida sub forma de gel pentru combaterea principalelor specii de gandaci de casa. Actioneaza eficient, pana la 4 luni, datorita efectului "in cascada". Doza de aplicare: 0,1 gr. gel/m². Continut substanta activa: imidacloprid 2,15%.Aviz sanitar: 613BIO/18.05.2014Ambalaj: seringa 20 gr.

73.00 Lei
Insecticid K-Othrine SC 25 1 l. -13%

K-Othrine SC 25 este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare cu o actiune reziduala de pana la 8 sapatamani.   Substanta activa: Deltamethrin 25g/litruFormulare:  SC - Suspensie concentrata de tip Flow®, culoare alba.Ambalaj: 1l. (12 buc./bax)

312.33 Lei 359.00 Lei

K-Othrine WG 250 este un insecticid sub forma de granule dispersabile in apa cu eficienta importriva intregului spectru de daunatori.   Substanta activa: Deltamethrin 25% (250 g/kg)Formulare:  WG - granule dispersabile in apa.Ambalaj: plic 20 gr. de tip "single dose".

38.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate