Promotie Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.

Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.

PR-100432

K-Othrine SC 25 este un insecticid lichid concentrat, destinat combaterii insectelor zburatoare si a insectelor taratoare cu o actiune reziduala de pana la 8 sapatamani.

 

Substanta activa: Deltamethrin 25g/litru
Formulare:  SC - Suspensie concentrata de tip Flow®, culoare alba.
Ambalaj: 1l. (12 buc./bax)

Bayer - producator insecticid K-Othrine SC 25

Livrare in 24-72 ore.

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

312.33 Lei(TVA inclus)

-13%

359.00 Lei

Caracteristici insecticid K-Othrine SC 25


K-Othrine SC 25 este un insecticid utilizat in interiorul sau exteriorul incintelor locuite sau industriale (locuinte, scoli, spitale, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general; depozite, instalatii industriale, nave, avioane si mijloace de transport in general; depozite de deseuri, deversari etc).
K-Othrine SC 25 combate cu succes mustele, tantarii, gandacii de casa, furnicile, puricii, moliile, paianjenii, viespii, capusele, plosnitele si omizile.
Activitate biocoda: Actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 90 de zile.
Timpul de actiune: Actioneaza instantaneu atunci cand este aplicat, producand o mortalitate de 95-100% pe o perioada de peste 91 de zile.


Doza de aplicare si indicatii de utilizare insecticid K-Othrine SC 25


50-60 ml K-Othrine SC 25 (Flow) se dilueaza in 4-5 litri de apa, pentru o suprafata de 100 - 120 metri patrati. In caz de infestare masiva, se recomanda dublarea dozei de insecticid concentrat. Formularea specifica, tip Flow, de suspensie concentrata in dispersie apoasa, face si mai usoara prepararea amestecului si distribuirea acestuia, sporind siguranta utilizarii. In plus, reuneste avantajele practicitatii de utilizare a formulelor lichide traditionale si ale formulelor din pulbere umeda cu protectie de durata.
Aplicarea amestecului trebuie facuta cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, avand grija ca aplicarea sa fie uniforma, pe toata suprafata ce trebuie dezinfestata. Aplicarea se face rezidual, pe suport, in conformitate cu standardele si dispozitiile legale in vigoare ale activitatii de dezinsectie.


Categoria de utilizatori:
populatie, atat prin intermediul operatorilor profesionali de DDD, cat si in regim de auto-aplicare.

Clasificare WHO:
III (usor periculos)

Contraindicatii si restrictii:
nu exista.


Masuri de precautie si avertizare la aplicare si manipulare


Aplicare: cand se aplica produsul, se poarta echipament adecvat, masca de protectie a fetei, manusi corespunzatoare (cauciuc, PVA sau nitril) ochelari de protectie si salopeta. Eliminati echipamentele care sunt contaminate in interior, care sunt perforate sau pentru care contaminarea exterioara nu poate fi indepartata. Spalati intotdeauna mainile dupa utilizarea produsului. Evitati contactul cu pielea si mucoasele. Niciodata nu se pastreaza insecticidul diluat. Se prepara o solutie proaspata de cate ori este necesar. Dupa aplicare, nu se acceseaza spatiul tratat timp de 24-48 ore, interval necesar pentru generarea efectului biocid al produsului insecticid. Spatiul tratat trebuie aerisit 1-2 ore, dupa prima accesare. Daca este necesar, o eventuala reaplicare se poate face dupa 3-7 zile de la prima aplicare.

Manipulare:
manipulati numai in zone cu o ventilatie adecvata cu evacuare.

Informatii privind protectia impotriva incendiului si exploziei:
nu prezinta pericol de incendiu sau explozie.


Masuri de prim ajutor


Contactul cu pielea: poate aparea o usoara senzatie de arsura sau intepatura. Inlaturati imbracamintea si incaltamintea, daca sunt contaminate. Spalati imediat pielea cu multa apa si sapun. Solicitati sfatul medicului, daca iritarea persista mai mult de 24-48 ore.

Contactul cu ochii:
clatiti imediat cu multa apa rece, pentru cel putin 15 minute. Consultati medicul.

In caz de ingestie: clatiti gura cu multa apa si nu induceti, sub nici o forma, voma. Nu se consuma nici un aliment sau bautura. Asigurati aerisirea si consultati medicul.

Antidot: nu exista antidot. Se recomanda tratament simptomatic. Administrarea de carbune medicinal, fara a fi o solutie specifica, a fost raportata a aduce rezultate pozitive si imbunatatirea starii generale.

Ingrijiri sub control medical (in caz de intoxicatie grava): consultati fisa de securitate a produsului din sectiunea "Atasamente".

In caz de ingestie accidentala, contactati Centrul de Urgenta Toxicologica al Institutului National de Sanatate Publica (telefon urgenta: 021.318 36 06 | 021 318 36 20 - int 235 - orele 08:00 - 15:00) sau Biroul de Urgente Bayer Germania (+49 21 3351 4233 - limba engleza). Institutul de Sanatate Publica Bucuresti: strada Dr. Leonte Anastasievici nr 1-3, 050463, Bucuresti.


Indicatii privind conditiile de pastrare, depozitare si de eliberare finala


Depozitati in locuri accesibile numai persoanelor autorizate. Pastrati departe de razele solare directe. Pastrati containerele etans, intr-un spatiu uscat, rece si bine ventilat. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor. Temperatura de depozitare a produsului trebuie sa fie intre 5o si 35o C.
Acest recipient, dupa ce este golit si continutul sau este folosit, este un deseu toxic, motiv pentru care ambalajele nu se reutilizeaza, ele se distrug sau se recicleaza conform legii in vigoare (program SCAPA).


Masuri de protectie a mediului inconjurator


Produsul este periculos pentru fauna acvatica. Nu contaminati apa potabila, canalele de irigatii sau alte suprafete de apa (rauri, lacuri, balti, etc). A nu se deversa resturi de produs pe terenuri cultivate.


In atentia utilizatorilor


K-Othrine SC 25 este un produs biocid, incadrat in baza HG 956/2005, in Grupa Principala 3 (Pesticide Non-Agricole), Tip de produs 18 (Insecticide, Acaricide si produse pentru combaterea altor artropode).
A se utiliza numai in scopul pentru care a fost avizat, in conformitate cu instructiunile de pe eticheta. Pentru a se evita riscurile pentru om si pentru mediul inconjurator, se vor respecta instructiunile de utilizare. Producatorul isi declina orice responsabilitate fata de prejudiciile datorate depozitarii sau utilizarii neconforme.

A nu se lasa la indemana copiilor!

Tip produsInsecticide DDD
Substanta activaDeltametrin
Alege ambalaj1 l.
Spectru daunatoriGandaci de bucatarie
Spectru daunatoriFurnici
Spectru daunatoriViespe
Spectru daunatoriTantari
Spectru daunatoriPurici
Spectru daunatoriCapuse
Spectru daunatoriPlosnite
Spectru daunatoriMuste
Spectru daunatoriMusculite
Domeniu de utilizareIarba
Domeniu de utilizareCasa
Domeniu de utilizareRestaurant
Domeniu de utilizareGazon
Domeniu de utilizareCartiere
Domeniu de utilizareHotel
Domeniu de utilizareCurti interioare
Domeniu de utilizareTufis
Domeniu de utilizareTerasa
Domeniu de utilizareGard viu
Domeniu de utilizareParc
Domeniu de utilizareScoala
Domeniu de utilizareZone agrement
Mod aplicarePulverizare
Filtreaza subcategoriiCombaterea insectelor
Filtreaza sub-subcategoriiInsecticide DDD
Filtreaza categoriiIgiena publica
Review adaugat de
13 Sep 2019
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Insecticid k-othrine sc 25

(5/5

Pret f.bun , seriosi,comanda prompta .

Review adaugat de
13 Sep 2019
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Insecticid k-othrine sc 25

(5/5

Pret f.bun , seriosi,comanda prompta .

Doamna Liliana, va multumim pentru apreciere.
O zi placuta.

Verdon a raspuns pe data de: 13 Sep 2019
Review adaugat de
06 Sep 2019
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Slab

(1/5

Un gunoi care costa 75 de euro. Nu face nimic la 2 ore de la aplicare te biziie musca de nu poti minca

Review adaugat de
31 Jul 2019
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Foarte dezamagit

(1/5

Am cumparat acest produs scum si in ciuda faptului nu are apsolut nici o eficienta desi am marit doza de 4 ori mai mult decat recomanda producatorul,rezultatele fiind nule nici macar o musca moarta ce sa mai vorbim de tantari!
Nu recomand pacaleala pe fata.

Stimate domnule Crisan,

Fara a va contrazice, suntem, totusi, surprinsi de faptul ca un produs consacrat, si utilizat la scara larga de firme prestatoare de servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie), in cazul dumneavoastra nu are efect.
Va recomandam, pe cat posibil, nu aplicati produsul pe suprafete puternic absorbante.

O zi buna!

Verdon a raspuns pe data de: 01 Aug 2019
Review adaugat de
23 Nov 2018
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

super

(5/5

foarte eficient

Review adaugat de
06 Sep 2018
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
13 Jul 2018
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Nu sunt multumit deloc

(1/5

Am probleme cu purici si am luat acest produs crezand ca cel mai scump e cel mai bun. Am bagat doza dubla fata de instructaj si ca si cum as stropii cu apa plata nu cu " cea mai scumpa otrava". Sunt foarte dezamagit

Review adaugat de
04 Jul 2018
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

Nu este bun de nimic!

(1/5

Costă o grămadă de bani și nu omoară nici macar o musca . De ce se mai vinde cu o asemenea descriere?!? Nici cu doza dubla nu am reușit nimic. O mare țeapă!

Review adaugat de
15 Apr 2018
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
24 Jul 2015
(Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.):

TOTUL ESTE OK.

(5/5

TOTUL ESTE OK.

Masca de protectie respiratorie FFP2 NR D este prevazuta cu supapa care reduce rezistenta la expiratie si faciliteaza evacuarea umezelii si a caldurii. • Set 3 bucati;• Conform EN 149;• Protectie de pana la 10 ori mai mare decat valoarea MAK (concentratie maxima la locul de munca).    

38.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate