Insecticid K-OTHRINE SC 25 Flow, Bayer - 1 Litru
Insecticid K-OTHRINE SC 25 Flow, Bayer - 1 Litru
Click pentru a mari poza

Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare

PR-100432

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

K-Othrine SC 25 FLOW, insecticid piretroid lichid concentrat destinat combaterii insectelor zburătoare și târâtoare în sectorul de igienă publică (dezinsecție). Acționează prin contact și ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitină al insectelor, paralizându-le sistemul nervos și provocându-le moartea.

• Substanța activă: Deltamethrin 25 g/litru
• Forma de condiționare: SC (suspensie concentrată de tip Flow®)
• Culoare: albă
Efect de șoc și remanență îndelungată de până la 90 zile
 

• Depozit controlat termic
• Mod de ambalare: 12 buc/bax
• Ambalaj: 1 Litru

Produse Eunvu

325.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Sunați-ne acum 0371.015.191

Produse corelate

Documente

Verdon - Fisa de Securitate K-OTHRINE SC 25 Flow (484.54k)
Verdon - Prospect Insecticid K-OTHRINE SC 25 Flow (716.9k)
Verdon - Certificat European K-OTHRINE SC 25 Flow (2.77M)

Informatii

Puncte forte Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW


Spectru larg și eficacitate dovedită în distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor dăunătoare comune.

• Formularea Flow® oferă un raport optim între eficacitatea biologică, remanență și siguranța în aplicare (conține solvent într-o cantitate neglijabilă și nu este inflamabil).

• Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scăzută pentru viețuitoarele non-vizate și este biodegradabil.

• Nu pătează, nu lasă urme vizibile după aplicare.Domeniul și aria de utilizare K-OTHRINE SC 25 FLOW


K-OTHRINE SC 25 Flow se utilizează în zonele casnice, comerciale și industriale, în clădiri, inclusiv case, blocuri, hoteluri, restaurante, spitale, fabrici alimentare, ferme de animale și depozite. Produsul este destinat exclusiv igienei și nu trebuie utilizat pentru a proteja plantele și produsele din plante împotriva daunelor cauzate de insecte.Doze de aplicare recomandate

Pentru combaterea insectelor târâtoare, infestări cronice (puternice) în interior - grad de diluție 1%. Diluați 50 ml de produs cu apă pentru a obține o cantitate totală de 5 litri de soluție pentru 100 m², rezultând o doză de 12,5 mg substanță activă/m². Remanența depunerii va fi de până la 3 luni în funcție de curățenia și natura suprafeței pe care este aplicată. Prin urmare, tratați din nou, după caz, (la câteva săptămâni) până la maximum 11 aplicări pe an.

Pentru combaterea insectelor târâtoare, infestări localizate (tratament de mentenanță) în interior - grad de diluție 0,5%. Diluați 25 ml de produs cu apă pentru a obține o cantitate totală de 5 litri de soluție pentru 100 m², rezultând o doză de 6,25 mg substanță activă/m². Remanența depunerii va fi de până la 3 luni în funcție de curățenia și natura suprafeței pe care este aplicată. Prin urmare, tratați din nou, după caz, (la câteva săptămâni) până la maximum 11 aplicări pe an.

Pentru combaterea muștelor și țânțarilor, în repaos, în interior - grad de diluție 1%. Diluați 50 ml de produs cu apă pentru a obține o cantitate totală de 5 litri de soluție pentru 100 m², rezultând o doză de 12,5 mg substanță activă/m². Remanența depunerii va fi de până la 3 luni în funcție de curățenia și natura suprafeței pe care este aplicată. Prin urmare, tratați din nou, după caz, (la câteva săptămâni) până la maximum 11 aplicări pe an.

Formularea specială, tip Flow®, de suspensie concentrată în dispersie apoasă, face și mai ușoară prepararea amestecului și distribuirea acestuia, sporind siguranța utilizării. Aplicarea amestecului trebuie făcută prin pulverizare, cu ajutorul unei pompe de presiune scăzută.Organisme țintă vizate (insecte dăunătoare)


Insecte târâtoare

Gândaci de bucătarie - Blatella germanica, Periplaneta americana

Ploșnițe de pat - Cimex lecturalius
• Furnici - Lasius niger
• Purici - Ctenocephalides felis
• Cariul alimentelor - Rhizoperta dominica
• Gândăcelul făinii - Tribolium castaneum
 Gândăcelul de tutun - Lassioderma serricorne

Insecte zburătoare în repaos

 Muște - Musca Domestica
 Țânțări - Culex spp, Aedes aegiptyTimp de acțiune

 
În funcție de tipul dăunătorului, de la acțiune instantanee, în cazul aplicării directe, până la maxim 2 ore după contactul direct cu suprafața tratată.


Instrucțiuni specifice de utilizare Insecticid K-OTHRINE SC 25 Flow


Pentru combaterea insectelor târâtoare în zonele fără curățare umedă:

• Pulverizați prin aplicare punctuală pe crăpăturile și zonele greu accesibile unde se pot adăposti insectele. Acordați atenție specială ușilor, geamurilor, crăpăturilor și zonelor greu accesibile, precum și altor puncte de intrare utilizate, de obicei, de insecte, precum și zonelor din spatele sau de sub echipamentele tehnice, echipamentele de bucătărie sau țevi.

• În caz de infestare, stropiți ramele de pat și saltelele, precum și crăpăturile și zonele greu accesibile din suprafețele adiacente ale pereților sau podelelor. Stropiți covoarele infestate și acordați atenție în special marginilor mochetelor.

• Utilizați în zonele ocupate continuu ca tratament pentru crăpături și zone greu accesibile.

Pentru combaterea insectelor târâtoare în zonele supuse curățarii umede:

• Stropiți doar ca tratament pentru crăpături și zone greu accesibile.
• Nu stropiți direct persoane, animale sau așternut. Acoperiți acvariile în timpul tratamentului.

• Nu stropiți așternuturile de pat sau alte materiale care intră în contact direct cu persoanele din pat. Nu utilizați pentru tratarea saltelelor din paturile pentru copii unde dorm sugarii.

• În zonele supuse curățării umede, stropiți doar crăpăturile și zonele greu accesibile cu o lățime maximă a jetului de 0,1 mCombaterea generală a insectelor în clădiri


• Stropiți plintele, mochetele, etc., precum și crăpăturile și zonele greu accesibile unde se pot adăposti insectele.

• Căutați întotdeauna să identificați zonele de cuibărire/înmulțire care generează infestarea.

• Stropirea remanentă poate fi aplicată pe orice suprafață care nu este afectată de apă; în zonele supuse curățării umede, remanența durează până la prima spălare.

• Remanența depunerii va fi de până la 3 luni, în funcție de curățenia și de natura suprafeței pe care este aplicată. Prin urmare, tratați din nou după caz, până la maximum 11 aplicări pe an. Incintele tratate cu K-OTHRINE SC 25 Flow pot fi reocupate de copii, animale de companie și alte animale după ce se usucă suprafețele stropite. După uscarea suprafețelor stropite este absolut necesară aerisirea încăperilor, timp de 4-6 ore - doar aerisire naturală (uși și geamuri larg deschise).

• Deoarece K-OTHRINE SC 25 Flow este un insecticid rezidual, nu este recomandat să spălați sau să aspirați suprafața până când infestarea nu este ținută sub control.

• Deoarece caracterul rezidual al produselor de stropire a suprafețelor este în general redus pe suprafețe poroase, se recomandă tratarea de preferință a suprafețelor neporoase, oricând este posibil.

 

 

Principiile strategiilor pentru gestionarea dezvoltării rezistenței


• Unde este posibil, aplicarea tratamentelor trebuie combinată cu măsuri nechimice, conform principiilor IPM.
• Produsele trebuie utilizate întotdeauna în conformitate cu recomandările de pe etichetă.

• Aplicările trebuie efectuate întotdeauna împotriva celor mai susceptibile stadii din ciclul de viață a dăunătorilor. 

• Unde este necesară o perioadă extinsă de combatere, tratamentele trebuie alternate cu produse cu moduri diferite de acțiune (alternanța generațiilor de substanțe active pentru combaterea rezistenței încrucișate).Măsuri de reducere a riscurilor


• Nu lăsați la îndemâna copiilor.
• Produsul trebuie aplicat astfel încât animalele de companie, efectivele de animale, alimentele și furajele să nu vină în contact cu produsul.

• Nu aplicați direct pe suprafețele pe care sunt depozitate, preparate sau consumate alimente sau furaje.

• Protejați/îndepărtați produsele alimetare înainte de începerea tratamentului. Înainte de tratament, acoperiți rezervoarele de stocare a apei, suprafețe de preparare a alimentelor, echipamente pentru prepararea alimentelor și tacâmurile cu folie de plastic impermeabilă. După tratament, eliminați folia și curățați suprafețele.

• În conformitate cu cele mai bune practici pentru operatorii profesioniști de dezinsecție, este recomandat să purtați mănuși și combinezon atunci când amestecați/încărcați și în timpul aplicării produsului.Măsuri de precauție și avertizare la aplicare și manipulare

 

Aplicare: când se aplică produsul, se poartă echipament adecvat, mască de protecție a feței, mănuși corespunzătoare (cauciuc, PVA sau nitril), ochelari de protecție și salopetă. Eliminați echipamentele care sunt contaminate în interior, care sunt perforate sau pentru care contaminarea exterioară nu poate fi îndepărtată. Spălați întotdeauna mâinile după utilizarea produsului. Evitați contactul cu pielea și mucoasele.

Niciodată nu se păstrează insecticidul diluat. Se prepară o soluție proaspătă de câte ori este necesar. După aplicare, nu se accesează spațiul tratat timp de 24-48 ore, intervalul necesar pentru generarea efectului biocid al produsului insecticid. Spațiul tratat trebuie aerisit 4-6 ore, după prima accesare. Dacă este necesar, o eventuală reaplicare se poate face după 3-7 zile de la prima aplicare.

Informații privind protecția împotriva incendiului și exploziei: nu prezintă pericol de incendiu sau explozie.


Măsuri de prim ajutor

Contactul cu pielea: poate apărea o ușoară senzație de arsură sau înțepătură. Înlăturați îmbrăcămintea și încălțămintea, dacă sunt contaminate. Spălați imediat pielea cu multă apă și săpun. Solicitați sfatul medicului dacă iritarea persistă mai mult de 24-48 de ore. 

Cntactul cu ochii: clătiți imediat cu multă apă rece, pentru cel puțin 15 minute. Consultați medicul.

Antidot: nu există antidot. Se recomandă tratament simptomatic. Administrarea de cărbune medical, fără a fi o soluție specifică, a fost raportată a aduce rezultate pozitive și îmbunătățirea stării generale. În cazul apariției convulsiilor se vor administra, preferabil, sub control medical, benzodiazepine (exemplu: Diazepam) sau, dacă nu sunt eficiente, se poate utiliza Fenobarbital.

Îngrijiri sub control medical (în caz de intoxicație gravă): consultați fișa de securitate a produsului disponibilă pe site-ul www.verdon.ro, în categoria de insecticide pentru Igienă Publică.Indicații privind condițiile de păstrare, depozitare și eliberare finală


Depozitați în locuri accesibile numai persoanelor autorizate. Păstrați departe de razele solare directe. Păstrați containerele etanș, într-un spațiu uscat, rece și bine ventilat. Depozitați departe de alimente, băuturi și hrana animalelor. Acest recipient, după ce este golit și conținutul său este folosit, este un deșeu toxic, motiv pentru care ambalajele nu se reutilizează, ele se distrug sau se reciclează conform legii în vigoare (program SCAPA).Măsuri de protecție a mediului

 

Produs biodegradabil, necoroziv, prezintă risc acceptabil pentru mediul acvatic, dar poate avea efecte adverse asupra albinelor și alte artropode nețintă. Nu contaminați apa potabilă, canalele de irigații sau alte suprafețe de apă (râuri, lacuri, bălți, etc.). A nu se deversa resturi de produs pe terenuri cultivate.În atenția utilizatorilor

 

Acesta este un produs biocid, în grupa principală 3 (pesticide non-agricole), tip de produs 18 (insecticide, acaricide și produse pentru combaterea altor artropode). A se utiliza numai în scopul pentru care a fost avizat, în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă. Pentru a evita riscurile pentru om și mediul înconjurător, se vor respecta instrucțiunile de utilizare. Producătorul își declină orice responsabilitate față de prejudiciile datorate depozitării sau utilizării neconforme.


Citiți întotdeauna actul de autorizare al produsului, eticheta și fișa de securitate (MSDS) înainte de utilizare!

Specificatii

Tip produsInsecticide DDD
Domeniu de utilizareRestaurant
Terasa
Casa
Hotel
Scoala
Institutii publice
Spital
Fabrica alimentara
Depozit
Apartament
Spatiu comercial
Ferma
ProducatorEnvu
Substanta activaDeltametrin
Ambalaj1 Litru
Spectru daunatoriPlosnite
Furnici
Capuse
Gandaci de bucatarie
Purici
Musculite
Tantari
Muste
Viespe
Actiune produsContact
Ingestie
Mod aplicarePulverizare
Mod ambalare12 buc

Review-uri

Review adaugat de
12 Aug 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

K Ohtrin

(2/5

Eficienta mult inferioara fata de cum iera pana acum.

Review adaugat de
08 Aug 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(1/5
Review adaugat de
21 Jul 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Review adaugat de
14 Apr 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.

(5/5

(Review-ul anterior 1/5)  Insecticid K-Othrine SC 25 1 l.
Valabilitate este de doi ani, dar produsul a venit cu data stearsa de pe ambalaj pentru a nu se putea verifica. Este vizibil ca data a fost stearsa intentionat, nu accidental.

Valabilitate este de doi ani, dar produsul a venit cu data stearsa de pe ambalaj pentru a nu se putea verifica. Este vizibil ca data a fost stearsa intentionat, nu accidental.

Dupa ce am pozat marcajul si am marit fotografia se poate vedea cu greutate data inscriptionata, adica 2020/6, ilizibila cu ochiul liber. Produsul este in regula si trebuie sa semnalez solicitudinea aratata imediat de catre personalul Verdon, gata sa-mi schimbe produsul. Nu a fost cazul schimbarea produsului dar eu trebuie sa schimb calificativul acordat anterior, adica maxim, pentru sprijinul si atentia acordata acestui caz.

Stimate domnule Tiberiu,

Ne-ati putea trimite, va rugam, o poza cu zona in care apare acea stersatura?
Va asiguram ca la Verdon asa ceva nu se face. Oricum, colegii de pe CallCenter va vor contacta in urmatoarele minute pentru a va explica cum va inlocuim produsul, cu costurile de transport suportate de noi.

Va dorim toate cele bune!

Verdon a raspuns pe data de: 14 Apr 2021
Review adaugat de
06 Mar 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

ok

(5/5

ok

Review adaugat de
12 Feb 2021
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

radu

(5/5

suuuuuper

Review adaugat de
18 Sep 2020
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

insecticid

(5/5

foarte bun

Review adaugat de
16 Aug 2020
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

Aveam un focar infecție la animalr

(5/5

Pot să spun că nu am scăpat în totalitate de muște dar sa redus semnificativ efectivul de muște .am repetat de 3 ori o data pe săptămână.sunt mulțumit chiar daca nu am scăpat în totalitate de ele

Review adaugat de
08 Aug 2020
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(1/5
Review adaugat de
05 Aug 2020
(Insecticid K-OTHRINE SC 25 FLOW - 1 Litru, Envu, Deltamethrin, Insecte Zburatoare si Taratoare):

Haz de necaz

(1/5

Am cumparat aceasta solutie crezand ca fac alegerea cea mai buna.
Se pare ca m-am inselat.
Explicatia o aveti mai jos.
Am facut solutia conform instructiunilor producatorului.
Am stropit cu o pompa speciala.
Am lasat spatiul inchis 24 de ore si dupa aceea am aerisit 3 ore.
Am crezut ca nu mai vin gandacii de la vecini pentru ca o sa-i afecteze la sistemul nervos cand intra in contact cu solutia care se pare ca ar trebui sa aiba efect mai mult timp.
Nu am vazut un gandac mort.
Am observat unul viu si i-am facut dus cu otrava ce-mi ramasese in recipientul de stropit.
Nu mai zic ca nu a avut nimic, dar era sa moara inecat in solutie.
Am hotarat sa-l salvez si l-am omorat cu talpa de la pantof.
Acum caut o alta solutie mai ieftina si mai buna.
Ce sa zic,
MOARTE GANDACILOR.

Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.