Produsele producatorului DuPont

Producator pesticide DuPontDuPont – peste 200 de ani de inovatii si succeseCompania DuPont are o istorie indelungata pe piata, fiind fondata inca din 1802 si listata ca a doua companie din industria chimica la nivel global. A fost infiintata de Eleuthere Irenee du Pont, fiul unui renumit ceasornicar francez. Principalul obiect de activitate al companiei a fost producerea prafului de pusca, in urma faptului ca Eleuthere du Pont a observat o lipsa pe piata nord-americana, care importa masiv praf de pusca din Europa. Du Pont s-a stabilit in SUA, impreuna cu familia sa, la doi ani dupa izbucnirea Revolutiei Franceze. Sub denumirea de Eleutherian Mills, compania s-a dezvoltat rapid, ajungand ca la jumatea secolului XIX sa fie principalul furnizor de praf de pusca pentru armata SUA. Fabrica initiala este acum muzeu si este considerata un reper istoric national.


Din 1910, DuPont a inceput sa se implice in agricultura, printr-o brosura care evidentia beneficiile folosirii dinamitei in distrugerea diferitelor obiecte care se gaseau pe terenurile intentionate culturilor. De asemenea, au fost infiintate doua laboratoare industriale in SUA (printre primele de acest gen), pentru a se dezvolta produse din domeniul industriei celulozei, a lacurilor si a altor produse non-explozibile.
DuPont – un reper pentru cercetarea stiintificaAstazi, DuPont este o companie care opereaza la nivel global cu peste 60.000 de angajati si ofera o mare diversitate de produse. In anul 2014, revista Forbes a clasat DuPont pe locul 171 din 2000 in topul companiilor la nivel mondial.Compania opereaza in 5 mari industrii: tehnologii electronice si de comunicatie, materiale performante, tehnologii de colorare si vopsire, siguranta si protectie agricola si nutritie.Divizia din domeniul agriculturii, Dupont Pioneer produce si comercializeaza seminte hibride si seminte modificate genetic. Genele folosite in produsele lor includ, gena LibertyLink, cu rezistanta la erbicide, genele Herculex I, Herculex RW si Yield Corn Borer, care protejeaza impotriva diferitelor insecte daunatoare.


In 2010, Dupont Pioneer a primit aprobarea pentru a comercializa seminte de soia Plenish, care contin cea mai mare concentratie de acid oleic de pe piata, de peste 75%. Semintele de soia Plenish contin 20% grasimi nesaturate si ofera o mare flexibilitate pentru folosirea in industria alimentara, cat si pentru uz industrial.


Compania are 150 de locatii de cercetare in China, Brazilia, India, Germania si Elvetia si investeste anual aproximativ 2 miliarde de dolari in tehnologii folosite in diferite industrii, inclusiv agricultura, automotive, constructii, combustibili bio, electronice si materiale industriale. Peste 10.000 de oameni de stiinta si ingineri lucreaza pentru DuPont la nivel mondial.


Compania DuPont este prezenta in Romania prin intermediul subsidiarei Pioneer, care a pus in functiune, in 2006 la Ganeasa, Ilfov, cea mai mare fabrica de procesare a semintelor de porumb din Europa. Beneficiind de aportul unor cercetatori si ingineri dedicati si apreciati pentru talentul lor si de tehnologii la cele mai inalte standarde, produsele DuPont continua sa se afle in topul performantelor in diferite industrii. Acest lucru este valabil si pentru semintele Pioneer, care sunt recunoscute pentru rezistenta lor deosebita la boli si insecte daunatoare, precum si la conditii climatice nefavorabile. Semintele Pioneer sunt folosite cu succes de fermieri si agricultori din toata lumea, pentru a obtine culturi productive, cu un randament mai mult decat satisfacator.
Pesticide DuPont pentru culturi productive si rentabilePesticidele DuPont sunt special create pentru a proteja culturile impotriva insectelor daunatoare, a bolilor si a buruienilor, pentru a asigura recolte bogate si sustenabile. Pesticidele DuPont folosesc inovatiile din domeniu, pentru a proteja culturile, cu un impact minim asupra mediului, pentru a conserva resursele naturale. In agricultura, succesul este garantat prin obtinerea unor culturi sanatoase si profitabile si acesta este si principiul dupa care DuPont se ghideaza in crearea si dezvoltarea produselor sale.


Gama de erbicide marca DuPont include erbicide Granstar Super, Pointer Ultra si Glean, dar si fungicide precum Evolus si Acanto. Erbicidele si fungicidele DuPont protejeaza culturile importante, inclusiv culturile de grau, orz, orzoaica sau orez, fiind foarte apreciate de fermierii romani care au culturi de cereale.Erbicidul Pointer Ultra este utilizat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si este compatibil cu produsele fitosanitare folosite in general la culturile de cereale paioase. Tot pentru culturile de cereale paioase, se poate folosi erbicid DuPont Laren Pro, un erbicid deosebit de eficient pentru a combate iarba vantului.Gama de erbicide DuPont include si erbicide speciale pentru anumite tipuri de culturi mari, ca de exemplu erbicidul Gulliver pentru culturile de orz, erbicidul Granstar Super pentru grau si Glean, erbicid pentru cereale selectiv, cu aplicare toamna.


Pentru culturile de porumb, DuPont ofera pe piata mai multe tipuri de erbicide pentru porumb, in functie de necesitatile fermierilor. Erbicidele Titus si Titus Plus sunt erbicide selective, care se utilizeaza in postemergenta pentru combaterea buruienilor graminee si a buruienilor cu frunza lata. De asemenea, erbicidele pentru porumb Principal si Principal Plus se utilizeaza cu rezultate excelente pentru combaterea unui spectru foarte larg de buruieni. In postemergenta timpurie, erbicidul DuPont Basis poate fi aplicat la culturile de porumb pentru boabe, dar si pentru siloz. Erbicidul DuPont Arigo asigura si un control indelungat al buruineilor la porumb, dupa ce este aplicat in postemergenta timpurie a burienilor graminee si cu frunza lata, atat anuale, cat si perene.


Pe langa pesticidele pentru cereale, DuPont este un producator recunoscut si in ceea ce priveste pesticidele de calitate pentru diferite alte tipuri de culturi. Astfel, portofoliul companiei include insecticide, fungicide si erbicide pentru floarea soarelui si rapita, pentru pomi fructiferi, vita de vie, culturi de cartofi, sfecla de zahar si diferite culturi de legume.Dintre acestea amintim fungicidul Tanos, cu spectru larg in combaterea bolilor la floarea soarelui; insecticidele Coragen si Avaunt pentru pomi fructiferi; fungicidul Talendo pentru vita de vie, cu actiune impotriva fainarii; fungicidul Kocide pentru culturile de cartofi, vita de vie, mar si tomate; erbicidele Venzar si Safari pentru sfecla de zahar sau DuPont Vydate, un insecticid pentru tomate si alte legume. 


Verdon iti ofera pesticide marca DuPont pentru culturi protejate impotriva bolilor si a daunatorilor. Recoltele tale vor fi sanatoase si bogate, iar randamentul acestora va fi cu mult mai ridicat.

Nu sunt produse pentru producatorul acesta.

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.