Cutit pentru altoit Stocker cu lama si pana (55 mm)

785

Cutit ideal pentru altoire. Lama este fabricata din otel inoxidabil, dotat cu pana pentru despicaturi.

Lungimea lamei: 55 mm.

Greutate: 72 gr.

Logo Stocker

Livrare in 24 - 72 ore

62.00 Lei(TVA inclus)

Caracteristici cutit pentru altoit Stocker cu lama si pana (55 mm)Caracteristici cutit pentru altoit cu lama 55 mm si pana
Cutit pentru altoit Stocker cu lama si pana (55 cm)

Cutit pentru altoit cu lama de 55 mm si pana

Categorii pomicultura1. Articole de altoit

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Latime: 25 mm. Lungime: 60 m.

168.00 Lei

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Latime: 25 mm. Lungime: 5 m.

42.00 Lei

Banda pentru altoit Buddy Tape este un produs special creat pentru altoire. Utilizarea acestei benzi face procesul de altoire sa fie mult mai usor si rapid, asigurand in acelasi timp si o rata ridicata de succes. Banda este prevazuta cu perforatii la fiecare 40 mm pentru o detasare usoara. 1 rola contine 1.500 bucati pretaiate Latime banda: 25 mm....

168.00 Lei

Arbokol Cupru este un mastic cicatrizant cu efect curativ. Este un produs "best seller" folosit in intreaga lume de cultivatorii amatori dar si in agricultura profesionala.Arbokol Copper imbunatateste rezistenta plantelor la conditiile de mediu nefavorabile, la bolile fungice si la atacul parazitilor.Continut: 250 g. (24 buc/bax)

19.00 Lei

Banda pentru altoit fotodegradabila, extensibila de pana la 8 ori. Produsul este fabricat in Italia. Lungime: 50 m.Inaltime: 3 cm. Pretaiata: 7 cm. 

125.00 Lei

Produse din aceeasi categorie