Insecticid muste Agita 10 WG - 100 gr.

PR-100434

Agita 10 WG este un insecticid sub forma de granule hidrosolubile, usor dizolvabil in apa conceput pentru combaterea profesionala a mustelor.

Substanta activa: Thiamethoxam 10 g, Z-9 Tricosen 0.05%.

Ambalaj: 100gr.

Logo Elanco

Livrare in 24 - 72 ore

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
(orice, oricat, oriunde in Romania)

57.00 Lei(TVA inclus)

Mod de actiune insecticid Agita 10 WG:


Insecticidul Agita 10 WG contine atractant (feromon) sexual ce ademeneste si omoara daunatorul.

Remanenta: actiunea substantei aplicate cu Agita 10 WG poate ajunge pana la 3 luni.


Modul de aplicare insecticid Agita 10 WG:


Se poate administra in ferme, grajduri, gropi de gunoi. Pentru infesatare masiva se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru pentru suprafata de 80 - 120 mp perete/ tavan.

Pentru uz casnic (terase, case): se vor folosi pulverizatoare iar dilutia va fi de 50 - 60 gr de produs la 0.5 litri de apa pentru o suprafata de 150 - 200 mp protejata. Solutia se poate administra pe tocurile exterioare de la casa si apartament, teresa, curte etc.


Sfaturi utile!

Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci doar zonal. Principiul de functionare se bazeaza pe nevoia de consum sau atractia sexuala a mustelor.

Pentru aplicarea la exterior sau interior se foloseste sau o pensula iar tratamentul se face sub forma de spoturi sau varianta cu pompa de joasa presiune cand se aplica sub forma de benzi. La prima metoda substanta se dizolva ca o pasta iar la a doua precum un insecticid clasic.

Durata de atractivitate este mai indelungata in cazul aplicarii sub forma de spoturi (cercuri) datorita cantatii mult mai mare de insecticid dar si consumul este proportional.

Pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarecele direct si unde nu ploua. Insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala usor cu apa.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Insecticid Agita 10 WG

Spectru daunatoriMuste
Review adaugat de
05 Aug 2019
(Insecticid muste Agita 10 WG - 100 gr.):

Nu e eficient

(1/5

Nu e eficient chiar deloc nu și-a făcut efectul

Stimate domnule Vulturar,

Insecticidul Agita este foarte eficient pentru musca domestica. Pentru alte specii, are insa un efect mai temperat. Aplicati-l, pe cat posibil, pe suprafete neabsorbante.

Toate cele bune!

Verdon a raspuns pe data de: 07 Aug 2019
Review adaugat de
04 Jul 2019
(Insecticid muste Agita 10 WG - 100 gr.):

OK

(5/5

Livrare: OK
Produs: Functional 100%. O sa revin să mai cumpar

Review adaugat de
11 Jun 2018
(Insecticid muste Agita 10 WG - 100 gr.):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(4/5
Review adaugat de
15 Jul 2015
(Insecticid muste Agita 10 WG - 100 gr.):

Agita 10 wg

(5/5

Foarte eficient. Iar livrarea rapida.

Pompa manuala cu presiune, foarte usor de folosit, pentru umar. Este perfecta pentru aplicarea foliara a substantelor pentru combaterea daunatorilor si bolilor precum si a fertilizantilor foliari. Pompa manuala pentru umar, accesorizata complet cu furtun flexibil si duza de aluminiu. Presiunea este realizata manual prin pompare. Manerul este fabricat din...

97.00 Lei

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 1.5 litri.

35.00 Lei

Pompa manuala cu sistem de compresie, perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 2 litri.

39.00 Lei

Pompa manuala perfecta pentru pulverizarile de la distanta mica. Capacitatea rezervorului este de 1 litru.

11.00 Lei
Insecticid Agita 10 WG - 400 gr. -15%

Agita 10 WG este un insecticid sub forma de granule hidrosolubile, de culoare maronie deschisa conceput pentru combaterea profesionala a mustelor. Substanta activa: Thiamethoxam 10 g, Z-9 Tricosen 0.05%. Ambalaj: 400 gr.Eficient pana la 3 luni dupa aplicare!

165.75 Lei 195.00 Lei

Masca de protectie respiratorie FFP2 NR D este prevazuta cu supapa care reduce rezistenta la expiratie si faciliteaza evacuarea umezelii si a caldurii. • Set 3 bucati;• Conform EN 149;• Protectie de pana la 10 ori mai mare decat valoarea MAK (concentratie maxima la locul de munca).    

38.00 Lei
Insecticid larvicid Neporex 2 SG - 5 kg. -10% Nou

Neporex 2 SG este un produs larvicid, care poate fi folosit intr-o mare varietate de situatii:• Ferme avicole (in special la baterii pentru gaini ouatoare);• Ferme de crestere si ingrasare a suinelor; • Ferme de vaci de lapte si vitei; • Adaposturi de ovine si caprine;• Grajduri de cabaline; • Ferme de crestere intensiva a iepurilor; • Ferme de animale de...

625.50 Lei 695.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate