Fungicid Magma Triple - 5 kg.
Fungicid Magma Triple - 5 kg.
Click pentru a mari poza
  • Fungicid Magma Triple - 5 kg.
  • Fungicid Magma Triple - 5 kg.
  • Fungicid Magma Triple - 5 kg.

Fungicid MAGMA TRIPLE - 6 kg, Jebagro, Vita de vie, Contact

PR-100172

In stoc. Termen estimativ livrare: 2-3 zile lucratoare

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Magma Triple, fungicid sistemic complex cu actiune sistemica si de contact pentru Vita de vie.

Substante active: 
• cimoxanil 40 g/kg
• folpet 250g/kg
• fosetil de aluminiu 500 g/kg

• Formulare: WP - Pulbere umectabila
• Mod de ambalare: 4 buc/bax

• Ambalaj: 6 kg

Logo Jebagro

CantitateDiscountPret/buc.
5 buc -10.00 Lei 517.00 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

527.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Produse corelate

Informatii

Omologari Fungicid MAGMA TRIPLE

 
Vita de vie
Boli combatute: Mana vitei de vie Plasmopara viticola
Doza: 0,9-3,0 kg/ha
Volum de apa la ha: 300-1000


Caracteristici si mod de actiune Fungicid MAGMA TRIPLE

Magma Triple se prezinta sub forma de pulbere umectabila (WP) fina, de culoare bej, cu miros picant distinctiv. Magma Triple este un fungicid de contact si sistemic complex, pe baza de fosetil de aluminiu, cimoxanil si folpet. Combinatia celor trei substante active asigura o actiune preventiva si curativa. Este destinat combaterii manarilor. 

La vita de vie se poate aplica maximum de 3 ori pe an, la un interval intre tratamente de 10-14 zile. Timpul de pauza de la ultima aplicare si pana la recoltare si consum este de 28 de zile. Se aplica atunci cand sunt conditii de mediu favorabile instalarii manei.

Primul tratament se aplica de obicei atunci cand lastarii au atins 10 cm, temperatura este de peste 10°C si s-au inregistrat precipitatii de 10 mm. Cantitatea de solutie pe hectar difera in functie de faza de vegetatie a culturii. Se va tine cont ca pentru fiecare suta de litri de apa sa se foloseasca 300 grame de produs.


Tehnica de aplicare Fungicid MAGMA TRIPLE


Se toarna cantitatea necesara de produs in rezervorul masinii pe jumatate umplut cu apa curata, cu agitatorul pornit. Se continua agitarea in timp ce se umple rezervorul cu apa. Se prepara numai cantitatea de solutie necesara stropirii curente si se foloseste imediat dupa preparare.


Compatibilitate

Magma Triple nu se recomanda a fi aplicat in amestec cu alte produse.


Masuri de igiena si protectia muncii

A se evita contactul produsul cu gura, pielea, ochii si imbracamintea. In timpul lucrului, purtati obligatoriu echipament de protectie, masca FFP2, ochelari, manusi, cizme, nu consumati alimente, lichide si nu fumati. La terminarea lucrului si inaintea pauzelor spalati mainile si fata cu multa apa si sapun. Spalati separat echipamentul de protectie de utilizare. A nu se contamina apa, furajele, alimentele, semintele si ambalajele lor.


Descrierea masurilor de prim ajutor

Recomandari generale: Daca apar simptome dupa expunerea la acest produs, solicitati imediat asistenta medicala si aratati eticheta produsului si fisa SDS.
In caz de inhalare: Mutati imediat victima la aer curat, evitati frigul. Mentineti temperatura corpului si respiratia, faceti respiratie artificiala la nevoie.

La contactul cu ochii: Clatiti minutios ochii cu apa din abundenta, cel putin 15 minute, tinand pleopele deschise. Scoateti lentilele de contact (daca aceasta se poate face cu usurinta). Daca iritatia persista, faceti respiratie arficiala la nevoie.
La contactul cu pielea: Scoateti hainele contaminate. Spalati pielea cu multa apa si sapun.
In caz de ingestie: Clatiti imediat gura cu multa apa si beti 200 - 300 ml. de apa (numai daca pacientul este constient). Nu provocati voma. Solicitati imediat asistenta medicala.

Informatii pentru medici: Simptome cauzate de substantele active.
Cimoxanil: conjuctivita, rinita, iritarea gatului si a pielii. Ingerarea poate provoca gastroenterita, greata, varsaturi si diaree. Sunt mentionate si icter usor si hematurie.

Folpet: Iritatia pielii si a mucoaselor (conjunctivita si nasofaringita), fotosensibilitate si rezistenta si rezistenta la terapie, tulburari gastrointestinale (arsuri gastroesofagiene, anorexie, varsaturi, diaree, tulburari cardiace (hipotensiune, cianoza, aritmii), implicarea SNC, iritabilitate sau depresie, posibile anemii sau boli renale (hematurie, proteinurie, urobilirogen in urina). Tratament simptomatic.


Masuri de protectia mediului


Deoarece produsul este foarte toxic pentru organismele acvatice, se vor lua masuri obligatorii pentru protectia apelor, in conformitate cu dispozitiile legal. Nu contaminati apa cu produsul sau ambalajul acestuia. Nu se aplica pe terenurile agricole adiacente cursurilor de apa. Se evita contaminarea apelor de suprafata. Nu se aplica avio. 
Nu se aplica pe timp de vant.


Masuri in caz de dispersie accidentala


Evitati dispersia produsului si contactul cu solul, cursuri de apa, canalizari. Purtati echipamentul de protectie recomandat. Controlati dispersia la sursa, izolati varsarile pentru a preveni raspandirea lor, contaminarea solului, apelor sau patrunderea in sistemul de canalizare. Umeziti scurgerile prin pulverizare pentru a evita dispersia.

Acoperiti scurgerile cu un material absorbant sau cu nisip, evitand producerea de praf. Colectati scurgerile de produs cu materiale absorbante si puneti-le in recipiente etichetate corespunzator pentru a fi evacuate ulterior si distruse conform legislatiei in vigoare. Informati autoritatile responsabile in situatia poluarii mediului. 

Specificatii

ProducatorJebagro
Substanta activaFolpet
Fosetil-Aluminiu
Cimoxanil
Ambalaj6 kg
CulturaVita de vie
Actiune produsContact si sistemica
Mod ambalare4 buc

Review-uri

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.