Produsele producatorului Jebagro

.

Jebsen & Jessen – tehnologii inovatoare la nivel global

      Compania Jebsen & Jessen a fost infiintata in anul 1963 in Singapore si Malaezia, insa isi are radacinile in parteneriatul dintre Jacob Jensen si Heinrich Jessen, incheiat in 1895 in Hong Kong.  Acestia proveneau din familii cu o indelungata traditie in domeniul activitatilor comerciale in Danemarca, iar Jensen si Jessen s-au decis sa isi extinda activitatea si in Asia.
Initial, parteneriatul avea rolul de a stabili contacte locale pentru compania de
transport a tatalui lui Jebsen, care utiliza 14 nave comerciale in zona de coasta a Chinei. Curand, Jebsen si Jessen au reusit sa stabileasca parteneriate comerciale de lunga durata intre Asia si Europa.In 1909, a fost infiintata compania Jebsen & Jessen din Hamburg, Germania, pentru a coordona activitatile comerciale si pentru a mentine relatiile dintre diferitele filiale deschise atat in China, cat si in Europa.


Cu timpul, compania Jebsen & Jessen s-a extins tot mai mult, devenind un grup regional, care opereaza in principal in Asia de Sud-Est, ca un important partener si intermediar intre China și Europa. Din grupul Jebsen & Jessen mai fac parte companiile Bodum, Triton Textile si GMA Garnet Group, iar la conducerea acestuia se afla in continuare membrii familiilor fondatoare.


Compania are in prezent peste 7.000 de angajati la nivel mondial si o cifra de afaceri de 3,2 miliarde de euro. Principalele activitati ale grupului sunt fabricarea si distribuirea de ingrediente pentru industria agricola, alimentara, farmaceutica si chimica.


De asemenea, ofera servicii tehnologice si de inginerie pentru extractia semintelor oleaginoase, productia de uleiuri si grasimi naturale si pentru prelucrarea uleiului comestibil si a biocombustibilului.


Inginerii MHE-Demag, un partener al grupului, fabrica si furnizeaza produse de manipulare a materialelor, inclusiv macarale, echipamente de ridicare rezistente la explozii, camioane pentru depozitare, sisteme de electrificare si unitati pentru intretinerea cladirilor.


Jebsen & Jessen Offshore dezvolta si produce echipamente pentru exploatari maritime, iar Jebsen & Jessen Packaging produce si furnizeaza spuma poliuretanica, plastic, hartie, lemn si produse de ambalare integrate, precum si componente pentru constructii si servicii conexe de proiectare si inginerie.


Jebsen & Jessen Technology se ocupa cu distributia pompelor industriale si comerciale, a motoarelor, a sistemelor de gestionare a irigatiilor pentru gazoane si a echipamentelor de generare a energiei electrice.


Printre partenerii grupului se numara Air Liquide, Club Car, Evonik, Kronos, Lapp Group, Muntons, Plasser & Theurer, Toro si Xylem.


 Ingrediente pentru aplicatii industrialeJebsen & Jessen  distribuie ingrediente chimice pentru mai multe aplicatii industriale si
de fabricatie, care utilizeaza tehnologiile promovate de cei peste 100 de parteneri ai grupului in randul
a mii de clienti din intreaga lume.
Acestea sunt in special lacuri si rasini, plastic si cauciuc, ingrediente pentru furaje, ingrediente alimentare si pentru industria farmaceutica, ingrediente pentru ingrijire personala si a locuintei.
Laboratoarele proprii din Bangkok ofera clientilor si furnizorilor produse alimentare si de ingrijire personala, cu diferite domenii de aplicare.
Compania distribuie peste 100.000 de tone de substante chimice si ingrediente anual,
avand peste 100 de parteneri in domeniul tehnologiilor utilizate.
 Cabluri si echipamente conexeIn parteneriat cu Lapp Group, compania JJ-Lapp Cable produce diferite tipuri de cabluri in Indonezia pe baza tehnologiei germane, in special pentru piata din Asia de Sud-Est. Cablurile Lapp se numara printre cele mai cunoscute produse in industria globala de tehnologie prin cablu. JJ-Lapp Cable produce cabluri de control PVC, cabluri auto, cabluri rezistente la foc si cabluri de instrumentatie.


 
Procesarea culturilor oleaginoase


Prin intermediul companiei JJ – Lurgi, in parteneriat cu Air Liquide, peste 300 de fabrici de procesare a culturilor oleaginoase au fost proiectate in China si Asia de Sud-Est. Compana ofera solutii care optimizeaza utilizarea resurselor, cu impact redus asupra mediului, pentru extractia uleiului comestibil, rafinarea uleiului, modificarea grasimilor vegetale, oleochimicale si producerea de biocombustibil.


 
Transport si manipulare materiale


In urma unei asocieri intre Jebsen & Jessen  si Terex Corporation, MHE-Demag Group opereaza in peste 40 de locatii, cu aportul a peste 500 de ingineri specializati. Compania a construit pana in prezent peste 20.000 de macarale industriale, peste 10.000 de platforme de incarcare pentru
depozite si peste 1.000 de sisteme de intretinere a cladirilor.


 
Operatiuni maritime


Jebsen & Jessen Offshore este specializata in distribuirea de cabluri pentru operatiuni offshore, precum si a produselor si solutiilor electrice pentru diferite sectoare de energie. Compania opereaza la nivel global, din Asia, pana in Orientul Mijlociu si Brazilia.


 


Ambalaje industriale


Jebsen & Jessen Packaging proiecteaza si fabrica o gama larga de solutii de ambalare si produse inovatoare pe baza de spuma. Componentele din spuma sunt utilizate inclusiv in industria constructiilor. Compania utilizeaza o gama larga de materiale, ca de exemplu spuma poliuretanica, pasta de hartie, lemn si ambalaje PET, in special pentru produse din industria farmaceutica si produse pentru ingrjirea locuintei. Solutiile de ambalare sunt fabricate din materiale reciclabile, cu impact redus asupra mediului.


 


Servicii din domeniul tehnologiei


Jebsen & Jessen Technology ofera echipamente si solutii complete prin intermediul celor sase divizii ale sale: energie, servicii industriale, pompe, echipamente stiintifice si sisteme de irigare pentru gazon.


 

Jebsen & Jessen in Europa


Prin intermediul companiei din Hamburg, Jebsen & Jessen produce si distribuie textile, produse chimice si substante abrazive naturale cu aplicatie industriala. Compania furnizeaza produse chimice industriale, pesticide si aditivi alimentari din Asia si Europa si este specializata in distributia ingredientelor chimice neprelucrate.


De asemenea, mineralul natural abraziv GMA Garnet este comercializat in Europa inca din anul 1991. Mineralul este produs intr-o fabrica moderna din Australia, de catre GMA, cel mai mare producator de granat industrial. O aplicatie importanta a tehnologiei GMA Garnet la nivel mondial este in industria de sablare abraziva, in care otelul si alte suprafete sunt curatate inainte de aplicarea substantelor de protejare. GMA Garnet este utilizat inclusiv pe santiere navale si instalatii de petrol si gaze, datorita eficientei curatarii, dar si pentru fabricarea filtrelor de apa, prelucrarea denimului, iar sub forma de pudra, pentru lustruirea ecranelor si monitoarelor.


In oferta Verdon gasesti produse Jebsen & Jessen de cea mai buna calitate, care sunt realizate pe baza tehnologiilor inovatoare create si dezvoltate in cadrul grupului, precum si in parteneriat cu alti producatori de top din domeniu.


 


 


 


 

Nu sunt produse pentru producatorul acesta.

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.