Pret redus
Super colector nuci Roll Blitz - set
Super colector nuci Roll Blitz - set
Click pentru a mari poza
  • Super colector nuci Roll Blitz - set
  • Super colector nuci Roll Blitz - set
  • Super colector nuci Roll Blitz - set

Super colector nuci Roll Blitz - set

7170021

Colectorul Roll Blitz poate fi considerat cea mai mica, rapida si confortabila masina de cules nuci din lume. Dispozitivul poate colecta, de altfel, orice obiect sferic cu diametrul de 2-5 cm: nuci, prune, mingi de golf, etc.

De ce sa stai aplecat, cand poti sta drept?
De ce banal, cand poti impresiona?


Un avantaj important este faptul ca dispozitivul se adapteaza la teren, colectand doar formele sferice. Astfel, obiectele nedorite, cum ar fi frunzele, nu intra in corpul colector.

Coletul include:
• Corpul colector din sarme
• Suportul metalic atasabil, pentru golirea rapida fructelor.

Produs 100% in Germania, colectorul Roll Blitz este construit din materiale de calitate superioara, ceea ce garanteaza o utilizare indelungata.

Feucht Obsttechnik Germania       Made in Germany

Termen estimativ de livrare: 1-3 zile

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

249.00 Lei (TVA inclus)

299.00 Lei

-50.00 Lei

Produse corelate


Cum functioneaza super colectorul Roll Blitz

COLECTAREA: rulati cu incredere dispozitivul pe suprafata solului, trecand peste obiectele pe care doriti sa le strangeti. Sarmele flexibile se vor dilata la intalnirea corpului sferic, dupa care vor reveni la forma initiala, blocand astfel obiectul sferic in interior.

GOLIREA: se face cu ajutorul unui suport metalic (inclus) care se ataseaza pe recipientul colector (galeata sau ladita). Suportul metalic desparte firele corpului de sarma pentru a permite caderea in recipient a fructelor sau obiectelor colectate.


Roll Blitz in actiune
Recomandari de utilizare


• In cazul in care pe suprafata solului se regaseste un strat consistent de frunze, se recomanda intai indepartarea acestora cu ajutorul unei greble de frunze.
• Indepartati imediat orice obiecte prinse neintentionat in sarmele Roll Blitz pentru a preveni deformarea sau ruperea firelor.
• Diametrul recomandat al obiectelor sferice: 2-5 cm.

• Dupa o utilizare indelungata, este posibil ca unele dintre sarme sa se deformeze. Puteti readuce sarmele in forma corecta prin simpla indoire cu mana.
• Inlocuirea individuala a sarmelor nu este posibila.
• Pentru o utilizare cat mai indelungata a dispozitivului, se recomanda ungerea regulata a punctelor de pivotare.
• Incarcati in corpul colectorului aproximativ jumatate din capacitatea maxima a acestuia, dupa care goliti continutul.
• Dispozitivul este conceput pentru strangerea, de-a lungul timpului a cca. 20 tone fructe. Peste aceasta cantitate, durata de viata a produsului se considera incheiata.

Roll Blitz nuci


Draga client,

Ar trebui sa stii ca achizitionand acest produs, contribui in mod direct la sustinerea locurilor de munca create pentru persoanele cu dizabilitati fizice si psihice.
Dispozitivul Roll Blitz este un produs realizat in cooperare cu atelierele Backnanger ale Paulinenpflege BKW din Germaniao institutie recunoscuta pentru programele ample de integrare sociala a persoanelor cu dizabilitati fizice si psihice.


Responsabilitate sociala

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate