Erbicid porumb Adengo 465 SC - 5 l.

adengo5

Adengo 465 SC este un erbicid timpuriu aplicat in negru si in vegetatie pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului.
Substanta activa: isoxaflutol 225 g/l + tiencarbazon-metil 90 g/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l.

Ambalaj: 5 l. (4 buc./bax)

Logo Bayer    Erbicid porumb Adengo

Livrare in 24-72 ore.

2,549.00 Lei(TVA inclus)

De la:Discount %Pret unitar (TVA inclus)Ai economisit:
2 buc -4% 2447.04 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 203.92 Lei
4 buc -6% 2396.06 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 611.76 Lei
10 buc -9% 2319.59 Lei Probabil, cel mai bun pret din Romania. 2,294.10 Lei

Omologari erbicid Adengo 465 SC


 

Cultura/Omologare

Buruieni combatute

Doza

Porumb

Buruieni anuale

0,35 - 0,40 l/ha (in functie de sol), preemergent

Porumb

Buruieni anuale

0,30 - 0,35 l/ha, postemergent timpuriu

 


Proprietati fizico-chimice Adengo 465 SC


Adengo 465 SC se prezinta sub forma de suspensie fina, de culoare alba spre bej deschis, omogena, mobila, cu tendinta de depunerein timp, insa cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen.


Mod de actiune erbicid Adengo 465 SC


Erbicidul actioneaza radicular si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul simptom al eficacitatii il constituie albirea plantulei, urmat la scurt timp de distrugerea rapida si completa a buruienilor.
Isoxaflutol (prima substanta activa) actioneaza prin inhibarea pigmentilor care protejeaza clorofila. Este mobila in stratul superficial al solului unde este fixat de coloizi. Isoxaflutol nu este un erbicid volatil sau cu actiune peliculara. A doua caracteristica exceptionala este capacitatea sa de reactivare care completeaza mobilitatea produsului si ii permite sa fie din nou activ in timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controland astfel buruienile ce rasar ulterior.
Tiecarbazon-metil (a doua substanta activa) actioneaza prin inhibarea enzimei ALS (aceto-lactat-sintetaza). Buruienile sunt controlate prin blocarea sintezei aminoacizilor, rezultand incetarea imediata a cresterii si daune progresive pana cand se realizeaza si controlul complementar al unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum precum si intarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor.


Mod de utilizare erbicid Adengo 465 SC


Adengo 465 SC este omologat pentru combaterea buruienilor anuale dicotiledonate si monocotiledonate din cultura porumbului:

Preemergent:
 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza in doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pana la 2,5% si in doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut in humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni.

Postemergent timpuriu: 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus in humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pana in faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni in faza incipienta de crestere (2-3 frunze).


Buruieni dicotiledonate 

Buruieni monocotiledonate


Amaranthus spp.
(stir)

Ambrosia spp. (iarba parloagelor)

Anthemis arvensis (romanita de camp)

Atriplex patula (loboda)

Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului)

Chenopodium spp. (spanac salbatic)

Cirsium arvense din samanta (palamida din samanta)

Datura spp. (ciumafaie)

Galinsoga parviflora (busuioc salbatic)

Galium aparine (turita)

Samulastra de Helianthus annuus (floarea soarelui)

Lamium purpureum (sugel puturos)

Matricaria spp. (musetel)

Plantago major (patlagina mare)

Polygonum spp. (ardeiul broastei)

Portulaca oleracea (grasita)

Sysimbrium officinale (voinicea)

Solanum nigrum (zarna

Stelaria media (rocoina)

Thlaspi arvense (pungulita)

Avena fatua (odos)

Digitaria spp. (meisor)

Echinochloa spp. (iarba barboasa)

Panicum spp. (mei)

Setaria spp. (mohor)

Sorghum halepense din samanta (costrei din samanta)


Selectivitate:
La dozele recomandate corespunzator continutului in humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati in prezent in Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului, de samanta.

Perioada de eficacitate: Erbicidul permite mentinerea solului curat in prima parte a perioadei de vegetatie sau pana la prima eventuala lucrare mecanica, fiind reactivat dupa fiecare ploaie de minim 10 mm. In conditii de seceta foarte puternica, eficacitatea produsului pe graminee anuale si cateva dicotile (ex. Xanthium), este mai scazuta.
Volum de solutie:
200 - 400 l/ha. Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamani de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului in humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati in prezent in Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta.

Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.

Pregatirea solului: Solul trebuie sa fie bine pregatit (fara bulgari), pentru a permite un bun contact al solutiei. Pentru obtinerea unei eficiente maxime la aplicarea preemergenta, se recomanda aplicarea produsului imediat dupa semanat, pentru a valorifica umiditatea existenta in stratul superficial de sol. Datorita mobilitatii si reactivarii erbicidului Adengo 465 SC, nu este necesara incorporarea sa.Pregatirea solutiei si modul de aplicare


Se umple cu apa 2/3 din volumul rezervorului masinii de erbicidat. Se adauga cantitatea necesara de produs si se pune in functiune recircularea sau agitatorul la viteza moderata. In timpul aplicarii, se recomanda asigurarea unei pulverizari cu jeturi inguste la o presiune constanta de 2-3 bari.

Volumul de solutie recomandat este de 200-400 l la hectar.
Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.


Compatibilitate


In cazul unor infestari foarte puternice cu graminee, in solul cu continut de humus de peste 3,5%, Adengo 465 SC poate fi utilizat in asociere cu alte erbicide


Rotatia culturilor


Dupa cultura de porumb erbicidata cu Adengo 465 SC se pot semana la 4 luni de la aplicare, dupa o aratura normala, urmatoarele culturi:
• rapita;
• grau de toamna;
• orz de toamna;
• graul Durum;
• grau de primvara.
Culturile de secara, triticale si lucerna se pot infiinta la 5 luni de la aplicarea produsului. 
Cultura de sfecla pentru zahar se poate infiinta la 10 luni de la aplicarea produsului, dupa o aratura normala.
Culturile de floarea soarelui, cartof, soia, tomate, mazare si fasole de camp pot urma dupa porumb erbicidat cu Adengo 465 SC, la un interval de 11 luni de la aplicare si dupa o aratura normala. In cazul in care cultura de porumb erbicidata cu Adengo 465 SC este compromisa se poate insamanta numai porumb.


Masuri de igiena si protectia muncii


A se evita contactul produsului cu pielea, ochii si imbracamintea. Pentru a se evita riscurile de expunere prin contaminare cu produsul concentrat sau in timpul lucrului de cate ori exista pericol de expunere directa se poarta obligatoriu echipament de protectie standard: manusi din cauciuc nitrilic si ochelari de protectie (a se consulta fisa cu date de securitate pentru detalii suplimentare).
Nu se bea, nu se mananca si nu se fumeaza in timpul utilizarii. La terminarea lucrului si inaintea pauzelor se spala mainile si fata cu multa apa si sapun. Echipamentul de protectie se spala separat de imbracamintea obisnuita si daca nu poate fi decontaminat se distruge. Spalati cu atentie manusile inainte de a le scoate de pe maini. Inlocuiti manusile gaurite.
A nu se lasa produsul la indemana copiilor sau altor persoane neautorizate si in zonele de acces a animalelor.


Masuri de prim ajutor


In caz de intoxicare prin ingestie, inhalare, cutanat sau ocular se ia urmatoarele masuri:
• Se scoate imediat accidentatul de mediul toxic.
• Asezati si transportati victima in pozitie stabila pe o parte.
• Se scoate imediat cu grija imbracamintea contaminata.
• Se spala imediat tegumentele cu multa apa si sapun si daca este disponibil se spala cu polietilenglicol 400, apoi se clateste bine cu apa.
• In caz de iritatie cutanata, consultati medicul.
• Clatiti imediat ochii si sub pleoape cu multa apa, tinand ochii deschisi timp de 15 minute, sunati imediat medicul.
• In caz de inghitire NU se provoaca voma, se clateste gura cu multa apa.
• In caz de inhalare se scoate accidentatul al aer curat si se mentine in repaus si la caldura.
• Sunati imediat medicul sau la centrul de informare toxicologica, Institutul National de Sanatate Publica: tel. 021/3183606 sau 021/3183620, interior 235, orele 8-15. In caz de accident sau simptome de boala consultati medicul si aratati-i ambalajul, eticheta produsului si/sau fisa cu date de securtitate.


Informatii pentru medic


Produsul nu are antidot specific. Tratamentul este simptomatic si de sustinere. Se monitorizeaza cu grija functiile ficatului. Spalaturile gastrice nu sunt necesare in mod normal. In cazul in care a fost ingerata o cantitate importanta de produs (mai mult de o inghititura), se administreaza carbune medicinal si sulfat de sodiu.


Masuri de protectia mediului


A nu aplica pe terenuri adiacente cursurilor de apa. Pentru evitarea contaminarii apelor de suprafata se impune o zona tampon netratata de 15 m. A nu se imprastia produsul sau apa rezultata din spalarea pompelor in apropierea surselor de apa, in apele de suprafata, in canalizari sau in apele subterane. 


Masuri de eliminare a resturilor de pesticid si a ambalajelor goale


Dupa golire, ambalajelor vor fi decontaminte prin tripla clatire, golite de continut si pastrate uscate si curate cu capacele separate iar apa rezultata se va adauga la solutia de stropit. Ambalaje inscriptionate cu sigla SCAPA - Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al Asocitatiei Industriei de Protectia Plantelor din Romania - vor fi colectate gratuit prin centrele zonale de colectare SCAPA.
Telefonati la 0800872272, numar gratuit sau consultati www.aiprom.ro pentru informarea cu privire la cel mai apropiat centru de colectare si calendarul de colectare SCAPA. Nu refolositi ambalajele goale in alte scopuri.


Masuri de prevenire si stingere a incendiilor


In eventualitatea unui incendiu, din produs se pot degaja gaze periculoase. Se pot utiliza ca agenti de stingere, apa pulverizata, spuma rezistenta la alcool, pulberi chimice uscate, CO2.
Apa folosita la interventii nu se va deversa in sursele de apa de suprafata sau in canalizari ci se va absorbi cu nisip sau pamant care se va colecta in containere speciale. 
NU se va utiliza jet de apa sub presiune! Se va purta masca alimentata de la o sursa independenta de aer in timpul interventiei (nu se va respira direct). Indepartati produsele din zona focului si raciti cu apa containerele pentru a evita cresterea presiunii datorita caldurii.


Masuri in caz de scurgeri sau pierderi accidentale


Produsul imprastiat accidental se va decontamina cu nisip sau cu alte materiale absorbante (silicagel, liant acid, liant universal) care se vor colecta in containere specifice si se vor distruge de catre personal specializat. Se va purta echipament de protectie. 


Conditii de depozitare sau transport


A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana animalelor. Adengo 465 SC se pastreaza in ambalaje originale, ermetic inchise si se depoziteaza in incaperi uscate, racoroase, bine aerisite, destinate exclusiv produselor de uz fitosanitar, la care au acces numai persoanele autorizate. Produsul se transport si se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre -5°C si +30°C. 
Transportul se efectueaza ferit de intemperii (actiunea razelor solare si inghet). In timpul manipularii, transportului si depozitarii, se vor respecta masurile specifice de protectia muncii si PSI pentru lucrarile cu produse pesticide.
Clasa (clasele) de pericol pentru transport: 9
Grupul de ambalare: III
Pericole pentru mediul inconjurator: DA
Cod de pericol: 90
Cod de tunel: E

Substanta activaIsoxaflutol
Substanta activaCiprosulfamide (safener)
Substanta activaTiencarbazon-metil
Alege ambalaj5 L
Perioada de aplicarePostemergent
Perioada de aplicarePreemergent
CulturaPorumb
Buruieni combatuteOdos
Buruieni combatuteTraista ciobanului
Buruieni combatuteIarba barboasa
Buruieni combatutePatlagina mare
Buruieni combatuteVoinicea
Buruieni combatuteLoboda
Buruieni combatuteBusuioc salbatic
Buruieni combatuteRocoina
Buruieni combatuteMeisor
Buruieni combatuteCostrei
Buruieni combatuteSpanac salbatic
Buruieni combatuteMusetel
Buruieni combatuteSugel
Buruieni combatuteGrasita
Buruieni combatutePalamida
Buruieni combatuteTurita
Buruieni combatuteIarba parloagelor
Buruieni combatuteArdeiul broastei
Buruieni combatutePungulita
Buruieni combatuteZarna
Buruieni combatuteMei
Buruieni combatuteCiumafaie
Buruieni combatuteRomanita de camp
Buruieni combatuteMohor
Buruieni combatuteStir
Buruieni combatuteFloarea soarelui
Categorii cultura porumbului2. Erbicide porumb

Bonito este un hibrid de porumb cu potential productiv stabil de la Saaten Union, cu perioada de vegetatie de 105-110 zile.   Producator: Saaten Union  Ambalaj: sac 80.000 boabe Greutate/sac: ± 20 kg Grup FAO: 340 Suprafata: 1,25 ha. In cazul achizitiei de 10 saci sau mai mult, plata se va face cu proforma, iar livrarea se va face pe palet dupa...

455.00 Lei 535.00 Lei

OS378 este un hibrid de porumb nou semitimpuriu de la Saaten Union, cu o perioada de vegetatie de 119-123 zile.   Producator: Saaten Union  Ambalaj: sac 80.000 boabe Greutate/sac: ± 20 kg Grup FAO: 370 Suprafata: 1,25 ha.In cazul achizitiei de 10 saci sau mai mult, plata se va face cu proforma, iar livrarea se va face pe palet dupa confirmarea platii.

310.00 Lei 415.00 Lei

Porumbul Pioneer PR38A24 este un hibrid semitimpuriu de talie medie, cu o excelenta toleranta la seceta si arsita. Adaptabilitate exceptionala in toate zonele de cultura.Grupa FAO: 350 (120-125 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR38A24Producator: Pioneer®

549.00 Lei 659.00 Lei

Hibridul de porumb Konsens de la KWS este recomandat pentru siloz.  Grupa FAO: 560 (126-130 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

359.00 Lei

Fundulea 376 este un hibrid simplu, semitardiv cu o perioada de vegetatie de 130-135 zile.   Producator: Genetica Fundulea Ambalaj: sac 25.000 boabe Greutate/sac: 10 kg Grup FAO: 450 Suprafata/sac: aprox. 50 ari.

105.00 Lei

Severo este un hibrid timpuriu de la KWS, recomandat pentru productia de boabe dar si pentru siloz foarte timpuriu. Bob sticlos, cu comportament de dentat. Grupa FAO: 280 (95-100 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

419.00 Lei

Samanta de porumb Krabas are caracteristicile unui hibrid simplu, recomandat pentru productia de boabe. Bob semidentat, foarte mare. Grupa FAO: 330 (105-110 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

348.00 Lei 418.00 Lei

Hibridul de porumb KWS Kinemas este semitimpuriu si simplu, recomandat pentru productia de boabe. Bob dentat, mari. Grupa FAO: 350 (110-118 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

249.00 Lei 349.00 Lei

Suporto este un hibrid de porumb extratimpuriu, cu o perioada de vegetatie de 101-107 zile.Producator: Saaten Union  Ambalaj: sac 80.000 boabe Greutate/sac: ± 20 kg Grup FAO: 290 Suprafata: 1,25 ha. In cazul achizitiei de 10 saci sau mai mult, plata se va face cu proforma, iar livrarea se va face pe palet dupa confirmarea platii.

285.00 Lei 415.00 Lei

Konfirmas este un hibrid din gama KWS, a carui stabilitate ofera siguranta in orice ferma, recomandat pentru productia in boabe.Este hibridul care inlocuieste produsul Garbure. Grupa FAO: 370 (113-122 zile) Ambalaj: sac 50.000 boabeSuprafata semanata: 70 ari Producator: KWS®

349.00 Lei 439.00 Lei
Samanta porumb KWS 6471 - 60.000 boabe -14%

Hibridul 6471 este un hibrid de la KWS recomandat pentru productia de boabe, siloz sau biogaz. Grupa FAO: 360 (112-120 zile) Ambalaj: sac 20 kg. (60000 boabe)Suprafata semanata: 1 ha. Producator: KWS®

307.88 Lei 358.00 Lei

Hibridul Pioneer P9025 este un hibrid timpuriu, cu un excelent raport productie/umiditate. Hibrid cu caracteristici foarte similiare produsului PR39D81. Grupa FAO: 300 (110-117 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9025Producator: Pioneer®

410.00 Lei 560.00 Lei

Hibridul Pioneer PR37F73 este un hibrid semitimpuriu cu o toleranta excelenta la seceta. Grupa FAO: 390 (123-127 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR37F73Producator: Pioneer®

560.00 Lei

Hibridul Pioneer P34Y02 este un hibrid recomandat pentru siloz. Grupa FAO: 530 (143-148 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: PR34Y02Producator: Pioneer®

680.01 Lei

Hibridul Pioneer P0412 face parte din grupa Aquamax cu rezistenta exceptionala la seceta. Grupa FAO: 480 (135-142 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0412Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P0216 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Grupa FAO: 450 (130-135 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0216Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9911 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Grupa FAO: 410 (126-132 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9911Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P0023 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax. Hibridul este de generatie noua, cu o productivitate superioara. Grupa FAO: 400 (123-129 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P0023Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P9903 este un hibrid semitardiv care face parte din grupa Aquamax, creat special pentru conditii de clima excesiv continentala. Grupa FAO: 360 (119-124 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9903Producator: Pioneer®

649.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9486 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, care a obtinut in testele multi-anuale cele mai ridicate productii. Grupa FAO: 340 (116-121 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9486Producator: Pioneer®

619.00 Lei 749.00 Lei

Pioneer P9241 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, cu excelenta capacitate de productie. Grupa FAO: 330 (115-119 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9241Producator: Pioneer®

749.00 Lei

Pioneer P9175 este un hibrid semitimpuriu din grupa Aquamax, cu un excelent raport productie/umiditate. Grupa FAO: 320 (114-119 zile)Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haIndicativ: P9175Producator: Pioneer®

649.00 Lei

DKC 3415 este un hibrid din gama Dekalb, extra-timpuriu, sticlos, destinat fermierilor care cultiva porumb pentru industria de morarit. Grupa FAO: 260Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

568.00 Lei

DKC 3939 este un hibrid din gama Dekalb, recomandat fermierilor ce doresc sa obtina productii ridicate si stabile cu un hibrid timpuriu. Grupa FAO: 320Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

589.00 Lei 699.00 Lei

DKC 4555 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb, perfectionat pentru a valorifica tot ceea ce ii dai. Hibrid performant, rentabil, sigur.Grupa FAO: 300 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

900.00 Lei 940.00 Lei

DKC 4943 este un hibrid semi-timpuriu din gama Dekalb, care poate fi cultivat in toate zonele din tara, cu precadere in arealele unde arsita si seceta isi spun deseori cuvantul.Grupa FAO: 420 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

940.00 Lei

DKC 5830 este un hibrid tardiv din gama Dekalb, recomandat in special fermierilor care au terenuri cu un potential mai scazut sau aplica o tehnologie medie, scazuta. Insa aduce sporuri de productie si in conditii intensive de cultura.Grupa FAO: 550 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®  

960.00 Lei

DKC 3623 este un hibrid extra-timpuriu din gama Dekalb, recomandat fermierilor care tintesc productii mari si sigure.Grupa FAO: 260 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

529.00 Lei 669.00 Lei

DKC 4685 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb. Are o perioada de semanat flexibila, permitand esalonarea ulterioara a recoltarii fara pierderi de productie.Grupa FAO: 340 Ambalaj: sac 25.000 boabeSuprafata semanata: 40 ari.Producator: Monsanto®   

240.00 Lei 270.00 Lei

DKC 4590 este un hibrid timpuriu din gama Dekalb. In anii si zonele de cultura afectate de seceta, nivelul productiilor este peste media multianuala a grupei de maturitate.Grupa FAO: 350 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

559.00 Lei 679.00 Lei

DKC 4490 este un hibrid semi-timpuriu din gama Dekalb, care infloreste si mataseste simultan, ceea ce reprezinta un avantaj pe timp de arsita, polenizarea realizandu-se mult mai eficienta.Grupa FAO: 360 Ambalaj: sac 80.000 boabeSuprafata semanata: 1,20 haProducator: Monsanto®   

679.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate