Produsele producatorului Adama

Adama garantul performantei agricole


AdamaIstoria Adama a inceput in Israel, imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, initial prin intermediul a doua entitati diferite. Compania Agan Chemical Manufacturers este fondata in anul 1945, urmand ca 7 ani mai tarziu sa ia nastere si compania Makhteshim Chemical Works. Prin intermediul lor, agrochimia a furnizat solutii pentru dezvoltarea agriculturii intr-un stat cu o populatie in continua crestere si resurse naturale reduse.


Dupa 4 decenii de dezvoltare a tehnologiei si de crestere continua, cele doua companii decid sa fuzioneze in anii ’90, pentru a-si putea  intari pozitia si a se dezvolta la nivel global.


Fuziunea cu ChemChina a adus noi beneficii grupului Adama dincolo de granitele Chinei, pe masura ce compania s-a extins la nivel mondial.


Avand in acest moment o singura echipa pe toate continentele, obiectivul Adama este cel de a contribui la dezvoltarea agriculturii, prin produsele care apar ca un raspus la cerintelor fermierilor.  Scopul final este cel de crestere a recoltelor si de simplificare a activitatii agricole, prin utilizarea suprafetei agricole existente si cu mai putine inputuri.70 de ani de inovatie pentru terenuri roditoareAvand punctul de pornire intr-o tara cu clima si soluri desertice, Adama si-a concentrat intreaga energie de-a lungul celor 70 de ani de existenta in dezvoltarea de substante pentru protectia plantelor care contribuie la eficienta agricola.


In timp, gama de produse si servicii s-a diversificat, astfel ca astazi, Adama produce si distribuie numeroase pesticide - erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de crestere si adjuvanti samanta, sau produse pentru igiena publica (insecticide, raticide, moluscocide).


Prin intermediul parteneriatului cu Adama, magazinul online Verdon iti pune la dispozitie o paleta variata de produse pentru culturile tale. Indiferent de cantitate sau locatie, le livram rapid in toata Romania – te costa exact 19 lei sa le primesti acasa in cel mai scurt timp, pentru a le aplica imediat ce situatia o impune.

Afiseaza 1 - 40 din 40 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.