Produsele producatorului Husqvarna

Husqvarna 300 de ani de excelenta


Husqvarna - peste 300 de ani de excelentaHusqvarna 1689Compania Husqvarna are o traditie bogata care se intinde pe durata a peste trei secole.
Prima fabrica a grupului a fost infiintata in anul 1689, ca o turnatorie de arme in Huskvarna, Suedia.
Foarte putini stiu astazi ca de-a lungul anilor, sub numele Husqvarna se produceau in anul 1875 masini de
cusut sau la inceputul secolului XX biciclete, produse pentru bucatarie sau motociclete.


Continuandu-si pasiunea neobosita pentru inovatie si dezvoltare, Husqvarna incepe productia de drujbe in anul 1959. Din acel moment compania a luat o directie clara – produse premium pentru padure, curte si gradina.
In acest sens, este demn de amintit ca producatorul este primul care implementeaza un sistem anti-vibratie pentru drujbe, facand de asemenea pionierat in domeniul sistemelor robotizate de tundere a gazonului (Auto Mower).


Printr-un sistem de achizitii repetate si extindere continua, in grupul Husqvarna apar treptat si alte branduri.
Flymo, Gardena, Jonsered, McCulloch sau WeedEater sunt doar cateva dintre acestea.


Listata pe bursa NASDAQ, clasificata in top 100 companii sustenabile ale anului 2014, avand o cifra de afaceri anuala de peste 3 miliarde de euro si un numar de 15.000 de angajati, Husqvarna este astazi cel mai mare producător mondial de produse pentru outdoor in domeniile cositoarelor de gazon robotizate, tractoarelor de gradina, ferastraielor cu lant si trimmerelor.Un producator orientat spre performantaViziunea dezvoltarii continue a produselor Husqvarna se reflecta cel mai bine in definirea misiunii companiei:
"Ne imaginam o lume in care oamenii se pot bucura de gradini, parcuri si paduri bine intretinute si de experienta cladirilor si drumurilor rafinate.


Aici, la Husqvarna, dorinta noastra pentru tot ce este mai bun nu s-a schimbat in ultimii 300 de ani, dar modul nostru de gandire, da. Si asta, datorita stransei colaborari cu profesionistii in domeniu. Prin intermediul unui design ergonomic si a unor inovatii tehnice revolutionare, continuam sa ne urmarim scopul de a oferii utilaje care pot face fata celor mai solicitante aplicatii.


Ca utilizator Husqvarna va puteti astepta la performante ridicate, fiabilitate si tehnologii care va vor oferi putere, confort si manevrabilitate indiferent de lucrare.


Ascultam, invatam si astfel, reusim sa oferim o gama de utilaje cu functionalitati bazate pe cerintele reale ale utilizatorilor".
Verdon - dealer Husqvarna SibiuIn calitate de reprezentanta Husqvarna in Sibiu, magazinul Verdon va ofera o gama extinsa de produse: motoferastraie (drujbe), atat din gama hobby cat si profesionale, accesorii forestiere, echipamente de protectie, masini pentru tunderea si ingrijirea gazonului, dispozitive pentru toaletat gardul viu, motocultivatoare, tractoare de gradina, freze de zapada, motounelte si motocoase, refulatoare, cat si o gama larga de accesorii pentru gradina dumneavoastra.


In acelasi timp, in calitate de service autorizat Husqvarna, Verdon asigura atat punerea in functiune cat si reparatiile in garantie si postgarantie a utilajelor Husqvarna.
De unde ati achizitionat utilajul nu are importanta. Reparam oricum si oricui un utilaj Husqvarna.

pe pagina
Afiseaza 1 - 56 din 330 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.