Produsele producatorului Effect

Insecticide Effect


Pentru a oferi oamenilor o solutie rapida impotriva insectelor, in anul 2007 Unichem a dezvoltat brandul Effect, care aduce pe piata produse eficiente impotriva insectelor taratoare si zburatoare. Produsele ofera protectie eficienta pe termen lung, sunt prietene cu mediul, nu afecteaza utilizatorul si sunt usor de folosit.

Unichem a fost fondata in anul 1989, fiind prima companie privata care a dat nastere produselor pentru casa si gradina, bazandu-se pe propriile servicii de dezvoltare si productie. Astazi, Unichem este o companie moderna, foarte bine echipata, atat din punct de vedere tehnologic, cat si informational, care vinde produse in mai mult de 40 de tari si are mai mult de 110 angajati in gruparile sale. Cu ajutorul departamentului sau de dezvoltare avansata, aproape toata productia are loc in Slovenia, oferind astfel peste 200 de produse diferite pentru casa si gradinarit, fiind producatorul lider din aceasta categorie.

De asemenea, compania a primit un certificat din partea Camerei de comert si Industrie a Republicii Slovenia, care afirma faptul ca dobandeste cel mai placut mediu de lucru din categoria sa. Pentru implicare si grija fata de comunitatea locala, demonstrata prin aspectul atragator al orasului Vrhnika, compania a primit un premiu si de la Asociatia turistica din Slovenia. Iar politica de prezervare a mediului, puternic sustinuta de afacerea Unichem, este reflectata in certificatele ISO 14001 si ISO 9001.

Produsele Effect ofera o protectie perfecta si eficienta impotriva tuturor tipurilor de insecte (zburatoare sau taratoare) si ofera o gama larga de produse - 15 produse pentru combaterea insectelor sub toate formele (aerosol, spray, momeală, pulbere, concentrate, ...). Acestea sunt potrivite pentru aplicare in diverse locuri si conditii, adecvate pentru toti utilizatorii si laudate pentru usurinta folosirii lor.

De asemenea, Effect contine produse unice, pe care niciunul dintre concurenti nu le au (Faracid - insecticid impotriva furnicilor faraon, pulbere naturala impotriva furnicilor, momeli naturale de feromoni, insecticide impotriva viespilor, etc.)

Gama Effect ofera variatii de formule si produse pentru diferite grupe de insecte. Unele au efect imediat, altele sunt cu actiune prelungita, in relatie cu obiceiurile insectelor, multumita unei formule speciale. Insecta duce momeala in cuibul ei, distrugandu-l.

Unele produse contin repelenti pentru a tine insectele la distanta, inclusiv dupa ce camera a fost aerisita. De asemenea, in gama Effect se gasesc si produse care contin ingrediente insecticide active complet naturale, precum piretrina. Se gasesc si multe tipuri de capcane pentru zburatoare, a caror forma se poate adapta in functie de dorinta consumatorului.


Repelenti naturali vs chimici

Principala diferenta intre repelentii naturali si non-naturali, adica cei chimici, este in ingredientul activ pe care il folosesc pentru a respinge insectele.

Evident, repelentii naturali de insecte folosesc ingrediente naturale, cum ar fi uleiuri esentiale si alte elemente pe baza de plante. Acestea includ uleiuri din eucalipt de lamaie, geraniu, cedru, mentă, soia, citronella și lemongrass. Repelentii non-naturali folosesc ingrediente sintetice sau artificiale. Cel mai frecvent ingredient prezent in aceste formule este DEET (Dietiltoluamid).

DEET a fost creat in 1946 de catre armata Statelor Unite, care a dorit sa dea nastere unui produs care sa respinga insectele pe masura ce soldatii luptau in jungle, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. DEET a fost introdus in uz civil in anul 1957 si este inca utilizat in prezent.

Repelentii naturali au ingrediente active din diverse uleiuri de plante si sunt considerate perfect sigure pentru utilizat. De fapt, deși Agentia de protectie a mediului cere inregistrarea repelentilor de insecte, cei care folosesc ingrediente naturale precum citronella, cedru, geraniu, menta si piper sunt scutiti de la inregistrare, deoarece s-a dovedit ca au riscuri minime.

Pe de alta parte, repelentii de insecte cu ingrediente sintetice trebuie evaluati de Agentia de protectie a mediului mai intai, pentru a asigura siguranta si eficacitatea lor. In inregistrarea acestora, Agentia de protectie a mediului acorda o stampila de aprobare pe baza profilului lor de siguranta si eficacitate.

Dar aceasta nu este intreaga poveste. Exista cateva studii de cercetare care sugereaza ca substanta DEET poate prezenta riscuri pentru sanatate, in mod special in ceea ce priveste sanatatea sistemului nervos central. Una din universitatile Duke a testat substanta DEET pe animalele de laborator si a constatat urmatoarele: „substantele chimice determina moartea celulelor creierului si determina modificari de comportament la sobolani dupa utilizarea frecventa si prelungita.” Canada a luat la cunostinta si a notat riscurile substantei DEET, in special pentru copiii sub 12 ani.

Produsele din gama Effect au in compozitie ingrediente naturale, motiv pentru care pot fi folosite in interiorul casei, in camara sau beci, pe terasa sau in gradina si vor implini nevoile oricarei familii datorita preturilor lor favorabile.

Afiseaza 1 - 14 din 14 produse