Produsele producatorului Bio Plantella

Bio Plantella este un brand al companiei Unichem,Bio Plantella lider in Slovenia datorita produselor sale de inalta calitate pentru ingrijirea siprotectia plantelor.Cu o atentie speciala pentru gradinaritul ecologic si protejarea eficienta a spatiului impotriva insectelor si a rozatoarelor, compania pune pe piata produse organice din ingrediente 100% naturale si in acelasi timp foarte eficiente in prevenirea bolilor, in cresterea sanatoasa a plantelor si protectia lor impotriva factorilor externi.Unichem logoUnichem a fost fondata in anul 1989, fiind prima companie privata care a dat nastere produselor pentru casa si gradina, bazandu-se pe propriile servicii de dezvoltare si productie. Astazi, Unichem este o companie moderna, foarte bine echipata, atat din punct de vedere tehnologic, cat si informational, care vinde produse in mai mult de 40 de tari si are mai mult de 110 angajati in gruparile sale. Cu ajutorul departamentului sau de dezvoltare avansata, aproape toata productia are loc in Slovenia, oferind astfel peste 200 de produse diferite pentru casa si gradinarit, fiind producatorul lider din aceasta categorie.Compania urmareste 6 criterii principale cand vine vorba de deciziile luate pentru a putea furniza la cele mai inalte standarde:

1. Sa duca la indeplinire toate angajamentele facute;

2. Sa produca la nivel de clasa mondiala;

3. Sa atraga, sa educe si sa motiveze, pentu a avea cei mai buni angajati;

4. Sa creasca si sa se dezvolte constant ca afacere;

5. Sa contribuie pozitiv, atat pentru comunitate, cat si pentru mediu;

6. Sa ramana constienta ca dezvoltarea constanta este absolut necesara succesului viitor.


Unichem


De asemenea, compania a primit un certificat din partea Camerei de comert si Industrie a Republicii Slovenia, care afirma faptul ca dobandeste cel mai placut mediu de lucru din categoria sa. Pentru implicare si grija fata de comunitatea locala, demonstrata prin aspectul atragator al orasului Vrhnika, compania a primit un premiu si de la Asociatia turistica din Slovenia. Iar politica de prezervare a mediului, puternic sustinuta de afacerea Unichem, este reflectata in certificatele ISO 14001 si ISO 9001.


In anul 2002, datorita eforturilor expertilor Unichem, linia de produse Bio Plantella a primit premiul Fondului de dezvoltare ecologica din Republica Slovenia si fost declarata ”Produsul ecologic al anului 2002”.

De atunci, Bio Plantella vine pe piata cu ingrasaminte ecologice, suplimente de vitamine, insecticide si produse organice impotriva bolilor si ingrijirea plantelor.Avantajele ingrasamintelor ecologice:

Ofera plantelor o crestere sanatoasa, o dieta naturala si echilibrata datorita:

● Ingredientelor complet naturale provenite din prelucrarea ramasitelor animale si vegetale din industria alimentara;

● Formulei echilibrate NPK (N – azot, P – fosfor, K – potasiu), care sustine dezvoltarea reglementara a radacinii si incurajeaza o crestere sanatoasa;

● Formei de granule care reduce pierderea de nutrienti (in special azot) si asigura cantitatea adecvata de nutrienti, datorita eliberarii rapide in apropierea radacinii;

● Continutului ridicat de materie uscata (90%) si materie organica (65%) care imbunatateste retentia apei.Care sunt beneficiile asupra mediului datorita utilizarii repelentilor naturali?

Pesticidele folosite in gradina de legume nu ajung doar in cultura, ci si in sol, motiv pentru care utilizarea pesticidelor chimice pot dauna mediului, contaminand apa, solul si alte vegetatii. in plus, produsele chimice pot fi toxice pentru pesti, pasari, insecte benefice si alte plante aflate in apropiere.

Folosirea repelentilor naturali, precum cei de la Bio Plantella, va asigura protejarea mediului de efectele negative pe care pesticidele chimice le au asupra mediului.


100% Organic      Eco Friendly


In oferta magazinului Verdon veti regasi o gama variata de produse Bio Plantella, cum ar fi ingrasaminte ecologice, moluscocid organic, repelent natural, capcane lipicioare si mastic pentru altoit si tratarea ranilor pomilor.

Afiseaza 1 - 18 din 18 produse

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.