Cizme de protectie antitaiere Euro PM Lumberjack

Cizme de protectie antitaiere Euro PM Lumberjack cu bombeu metalic.
Materialul antitaiere, extrem de rezistent, pozitionat in partea frontala, va asigura protectia in timpul lucrului.
Inaltime: 40 cm
Clasa 3 de protectie: 28 m/s viteza lantului, EN 20345


Logo Euro PM

Livrare in 24 - 72 ore

Atentie: ultimele bucati in stoc!

Transport fix 19 lei AVANTAJ: Transport FIX 19 lei/comanda
Din Sibiu, in toata tara!

359.00 Lei (TVA inclus)

Cizme de protectie Euro PM Lumberjack


Cizme cu protectie antitaiere, clasa 3 (28 m/s viteza lantului) si bombeu metalic. Captuseala moale, din bumbac, garanteaza un confort sporit in timpul lucrului in padure. Talpa din cauciuc este rezistenta la uleiuri si acizi.
In partea posterioara cizmele sunt prevazute cu snur de strangere pe picior.
Cizme de protectie antitaiere cu bombeu metalic Euro PM Lumberjack

Filtreaza categoriiEchipamente protectie
Filtreaza categoriiCasa si gradina
Filtreaza subcategoriiIncaltaminte protectie
Filtreaza subcategoriiEchipamente lucru in padure
Filtreaza sub-subcategoriiCizme protectie
Filtreaza sub-subcategoriiIncaltaminte de protectie

Jacheta de lucru Profiforest Classic, rezistenta, practica si confortabila in culorile verde portocaliu. Culoarea portocaliu aprins asigura o vizibilitate excelenta in timpul lucrului, ferindu-va de pericole. Material: 50% polyester, 50% bumbac, rezistent la rupturi.Material hidrofug (pentru prelingerea apei).

169.00 Lei

Salopeta de protectie antitaiere Profiforest Classic, destinata fasonatorilor care utilizeaza motoferastraie, in exploatatii forestiere sau centre de prelucrare a lemnului. Material: 50 % poliester, 50 % bumbac. Culori: verde - portocaliu EN 381-5 A, Clasa 1:  - 20 m/s viteza lantului.                        

299.00 Lei

Casca de protectie Oregon, pentru lucratori forestieri. Confectionata din PP, rezistenta la socuri mecanice. Marime ajustabila in functie de circumferinta capului utilizatorului. Prindere in 6 puncte - confort sporit. Prevazuta cu viziera din plasa care confera o buna vizibilitate in timpul lucrului. 6 orificii de aerisire in partea superioara.  

190.00 Lei

Manusi de protectie Keiler Forst, rezistente, din piele de vaca si material textil hidrofug pe partea superioara. Cu mansete elastice, lungi de 7 cm, din material textil si piele. Foarte confortabile la purtat datorita pielii moi si captuselii interioare din flanel. Culoare: verde si alb. Clase de protectie: EN 420 si EN 388, Cat.2, nivel 2143.          

49.00 Lei

Casca de protectie Rockman, completa, prevazuta cu antifoane si viziera, pentru fasonatori mecanici.Elemente componente:• Casca de protectie ENHA C2 EN 397 cu circumferinta capului 53 – 62 cm (reglabila)• Fixare in 4 puncte• Antifoane 3019 cu SNR 25 dB• Viziera

139.00 Lei

Produse din aceeasi categorie

Ultimele produse vizualizate