Erbicid porumb SAJON 4 OD - 10 Litri
Erbicid porumb SAJON 4 OD - 10 Litri
Click pentru a mari poza

Erbicid porumb SAJON 4 OD - 10 Litri, Ascenza, Postemergent, Nicosulfuron 40 g/litru

PR-100075

In stoc. Termen estimativ livrare: 2-3 zile lucratoare

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Erbicid porumb SAJON 4 OD, erbicid sistemic si selectiv pentru cultura Porumbului, ce combate cele mai importante buruieni cu frunza ingusta.

Substanta activa: 
• 40 g/l nicosulfuron

• Depozit controlat termic
• Ambalaj: 10 Litri


Logo Sapec    

CantitateDiscountPret/buc.
2 buc -5% 398.99 Lei
4 buc -7% 390.59 Lei

Cumperi mai mult, cumperi mai ieftin!

419.99 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191
Super Reduceri
In limita stocului disponibil.

Produse corelate

Documente

Verdon - Fisa de securitate SAJON 40 OD (244.05k)

Informatii

Date tehnice Erbicid porumb SAJON 4 OD


• Substanta activa: 40 g/l nicosulfuron
• Formulare: OD - Emulsie, ulei in apa
• Certificat omologare nr.: 2820, 18/12/2008Omologari Erbicid porumb SAJON 4 OD 


Porumb

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale (Setaria - Mohor, Echinochloa - Iarba barboasa, Sorghum din samanta - Costrei)
Doza: 0,8 - 1,5 l/ha postemergent Mod de actiune Erbicid porumb SAJON 4 OD

 

Sajon 4 OD este un erbicid sistemic din categoria sulfonilureicelor pentru combaterea buruienilor graminee din cultura de porumb. Produsul este absorbit prin frunze, iar ulterior este translocat in toata planta. Nicosulfuronul actioneaza prin blocarea diviziunii celulare si oprirea formarii aminoacizilor.

Astfel, buruienile sunt distruse in totalitate dupa aproximativ 3 saptamani de la aplicare. Cele mai bune rezultate se obtin cand produsul este aplicat in faza de crestere activa a buruienilor. Substanta activa nicosulfuron este selectiva pentru plantele de porumb.Mod de utilizare Erbicid porumb SAJON 4 OD


Erbicidul Sajon se aplica postemergent, cand buruienile sunt rasarite, iar porumbul este in faza de 4-6 frunze. Buruienile sunt distruse in totalitate dupa aproximativ 3 saptamani de la aplicare. Volum de apa: 200-400 litri la hectar.

Timp de pauza: Timpul de pauza este acoperit de conditiile de utilizare si/sau perioada de vegetatie care ramane intre utilizarea produsului si recoltarea porumbului.

Numar maxim de tratamente pe an: 1.Pregatirea solutiei


Prepararea solutiei de stropit: Asigurati-va ca echipamentul de stropit este curat si in buna stare de functionare. Inaintea utilizarii este necesara calibrarea echipamentului pentru asigurarea uniformitatii. Turnati cantitatea necesara de Sajon 4 OD in rezervorul masinii pe jumatate umplut cu apa. Continuati agitarea in timp ce se umple rezervorul cu apa si pe tot parcursul stropirii. Preparati numai cantitatea de solutie necesara pentru stropirea curenta. Folositi solutia imediat dupa preparare.

Controlati periodic starea echipamentului de stropit. Se amesteca numai conform recomandarilor etichetei si ale specialistului. Se vor utiliza echipamente de stropit cu duze corespunzatoare pentru reducerea driftului. Nu efectuati stropirea daca vantul este mai puternic de 15 km/h. Nu stropiti in timpul rafalelor de vant. Potentialul derivei creste pe timp de seceta, temperatura ridicata, umiditate scazuta. Evitati deriva cetii rezultate prin pulverizare, pe culturile vecine sau in cursurile de apa, santuri, etc.Restrictii


Nu folositi produsul daca temperatura a scazut mult sau daca precipitatiile au fost continue. Asteptati ca porumbul sa-si revina, sa-si formeze stratul de ceara. 

Nu aplicati produsul daca soarele este puternic sau temperatura are fluctuatii mari intre noapte si zi. 

Nu aplicati prosusul daca se prevad precipitatii sau daca au fost ploi, iar cultura este inca umeda.Compatibilitate


Sajon 4 OD este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite in cultura porumbului, insa inainte de orice utilizare, pentru a evita eventualele incompatibilitati ce pot aparea intre substantele de amestec, se va consulta intotdeauna tabelul de compatibilitati si se va efectua un test pe cultura respectiva.Curatarea echipamentului de stropit


Goliti complet echipamentul de stropit imediat dupa terminarea tratamentului. Spalati toate componentele echipamentului cu maxima atentie. Nu spalati echipamentul in vecinatatea bunurilor si a surselor de apa. Spalarea acestuia se face in spatii special amenajate. Apa rezultata din spalare se acumuleaza in bazine special amenajate conform reglementarilor locale. Nu evacuati deseurile in sistemul sanitar de canalizare.Masuri de igiena si protectia muncii


A se evita inhalarea sau contactul produsului cu ochii si pielea. In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie, nu se bea, nu se fumeaza si nu se mananca. Dupa terminarea lucrului se spala bine mainile si fata cu multa apa si sapun, fara a se freca. A nu se lasa produsul la indemana copiilor sau a altor persoane neautorizate si in zonele de acces a animalelor. 

A nu se contamina apa, alimentele, furajele, semintele sau ambalajele acestora. Purtati echipament de protectie si manusi de protectie corespunzatoare din cauciuc nitrilic. Ochelari de protectie adecvati formei fetei. Dupa lucru, curatati bine echipamentul de protectie, spalati tot corpul si schimbati imbracamintea. Spalati imbracamintea contaminata inainte de refolosire.

Specificatii

ProducatorSapec
Substanta activaNicosulfuron
Ambalaj10 Litri
Perioada de aplicarePostemergent
CulturaPorumb
Buruieni combatuteMonocotiledonate anuale
Costrei
Mohor
Iarba barboasa
Pir
Actiune produsSistemica
Selectiva

Review-uri

Review adaugat de
19 Jun 2019
(Erbicid porumb SAJON 4 OD - 10 Litri, Ascenza, Postemergent, Nicosulfuron 40 g/litru):
Clientul a evaluat produsul, dar nu a postat un comentariu.
(5/5
Scrie un review

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.