Masini de tuns gazon

Sunt 18 produse.
Afiseaza 1 - 18 din 18 produse

De ce este bine sa alegi o masina de tuns gazonul Husqvarna?

Frumusetea gazonului este data in mare masura de frecventa cu care acesta este tuns. Gazonul dezordonat sau neingrijit strica aspectul intregii gradini sau a peluzei de langa casa.

Asigura-te asadar ca pentru o astfel de activitate repetitiva, cum este tunderea gazonului, masina pe care o utilizezi este una de calitate. Dintr-o varietate de masini de tuns gazonul pe care Husqvarna le-a dezvoltat, orice pasionat de spatii verzi ordonate isi poate alege modelul potrivit, in functie de caracteristicile pe care le cauta.

1. Calitatea materialelor Husqvarna: iti asigura performanta, fiabilitate si o indelungata perioada de utilizare a masinii;

2. Disponibilitatea pieselor de schimb: iti asigura o scurta perioada de service si costuri de intretinere reduse, fiecare piesa de schimb putandu-se identifica si achizitiona separat - pe baza desfasuratoarelor expandate ale fiecarei masini de tuns iarba;
3. Service profesionist: reprezentantele Husqvarna, raspandite pe tot teritoriul Romaniei, detin uneltele de service specifice, piesele de schimb pentru fiecare utilaj, dar si competenta tehnica necesara.

Citeste mai mult

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.