Ballistol USTA ulei pentru ateliere - 400 ml
Ballistol USTA ulei pentru ateliere - 400 ml
Click pentru a mari poza

Ballistol USTA ulei pentru ateliere - 400 ml

BAL22963

Acest produs nu mai este in stoc

Drept de retur 14 zile
Transport FIX 29 lei / Comandă
Orice, Oricât, Oriunde în România

Ballistol USTA ulei pentru ateliere, protejeaza otelul, fierul, aluminiul, alama si alte metale neferoase impotriva ruginii de suprafata, coroziunii si la rodaj.

• Continut doza: 400 ml

Ballistol

37.00 Lei

Plata in rate fara dobanda
Cumpara pe SICAP
Luni - Vineri 8:30-17:00 0371.015.191

Informatii

Ballistol USTA ulei pentru ateliere


Protectie impotriva ruginii. Protejeaza trainic de rugina in conditii extreme. Are efect de conservare chiar si in cazul unui aer extrem de umed si de sarat. Protejeaza otelul, fierul, aluminiul, alama si alte metale neferoase impotriva ruginii de suprafata, coroziunii si la rodaj. Are un efect de conservare in cazul depozitarii masinilor, aparatelor, instalatiilor, formelor de turnare prin injectie, componentelor de modelare.

Deruginol
Se infiltreaza in straturile corodate, elibereaza imbinarile cu surub, suruburile si piulitele intepenite, imbinarile cu fise si prin presare, comutatoarele, cablurile si alte mijloace de imbinare.

Combate umiditatea
Se insinueaza sub apa si o separa de suprafata metalului. Actioneaza si ca spray de curatat contacte electrice, cum sunt cele de la automobile, motociclete, motocositori si motoarele cu expunere exterioara.

Elimina scartaitul
Patrunde prin capacitatea sa de infiltrare si in cele mai ascunse colturi si unghiuri. Mentine capacitatea de glisare a balamalelor, rolelor, rulmentilor si articulatiilor.

Elibereaza elementele mecanice intepenite
Adecvat pentru curatarea si indepartarea unsorilor, gudronului, rasinilor, culorii de carioca, precum si pentru indepartarea resturilor de clei si calcar. Reduce frecarea la comutatoare.

Este adecvat ca ulei pentru debitari metalice. La gauriri lente sau rapide, la taierea filetelor si la cutitele de strung.

Specificatii

Tip produsSpray
Ambalaj400 ml

Review-uri

Produse din aceeasi categorie

Abonează-te la newsletter

Află la timp de PROMOȚII și REDUCERI

  • Profită de toate beneficiile verdon.
  • Obține voucerele de reduceri destinate exclusiv abonaților.