Cutit inel din aluminiu 24 mm (Gielle)

12ANTALL24

Cutitul tip inel este fabricat din aluminiu, pretabil pentru taierea legaturilor nedorite, a sforilor, a furtunului de legat cat si a carceilor vitei de vie.

Diametru interior: 24 mm.

 

Verdon - Logo Gielle

9.00 Lei(pretul contine TVA)

Caracteristici cutit inel din aluminiu 24 mm


Se poate folosi pentru o eficientizare a legatului la vita de vie, la pomii fructiferi dar si la alte activitati ce necesitata taieri multe.

In cazul in care doriti alt diametru la cutit inel, puteti opta pentru: Cutit inel 20 mm sau cutit inel 22 mm.

Pentru eficienta sporita recomandam utilizarea acestui cutit tip inel la legarea cu:
Furtun de legat 2,0 mm in plasafurtun de legat 3,0 mm in plasafurtun de legat 4,0 mm in plasa.


Cutit inel din aluminiu pentru vinil

Categorii pomicultura3. Materiale de legat pomii
Categorii viticultura3. Materiale de legat via
Alege produseAccesorii si consumabile

Garou din vinil elastic, pentru legarea cu usurinta a vitei de vie, pomilor fructiferi, legumelor si plantelor ornamentale. De asemenea, furtunul din vinil poate fi utilizat la legarea pe sarma a furtunelor de irigare prin picurare. Diametru: 3,0 mm. Prezentare: ghem 1 kg (cca. 190 m lungime).

16.00 Lei

Tub din PVC 4,0 mm pentru legat, ideal pentru legarea vitei de vie si pomilor fructiferi. Elasticitatea firului permite dezvoltarea normala a plantei, fara sa stranguleze. Diametru: 4,0 mm Greutate bobina: 1 kg (80 m/bobina)

25.78 Lei

Tub din PVC 2 mm pentru legat, ideal pentru legarea vitei de vie si pomilor fructiferi. Elasticitatea firului permite dezvoltarea normala a plantei, fara sa stranguleze. Diametru: 2 mm Greutate bobina: 500 gr (95 m/bobina)

12.89 Lei

Cutitul tip inel este fabricat din aluminiu ideal pentru taierea elementelor de legatura nedorite, a sforilor cat si a carceilor vitei de vie. Diametru interior: 20 mm.  

9.00 Lei

Garou sau furtun din vinil elastic, pentru legarea cu usurinta a vitei de vie, pomilor fructiferi, legumelor si plantelor ornamentale. Diametru: 2,0 mm. Prezentare: ghem 1 kg (cca. 260 m lungime).

16.00 Lei

Produse din aceeasi categorie